Me Hartelassa pidämme huolta sekä asiakkaistamme että henkilökunnastamme. Turvallisuuskäytänteet vaihtelevat alueen koronatilanteen mukaan. Kohtaamisissa huolehdimme kasvomaskeista, käsihygieniasta sekä turvaetäisyyksistä ja toivomme samaa asiakkailtamme. Ole yhteydessä myyjäämme, mikäli toivot asuntoihin yksityisnäyttöä. Nähdään turvallisissa merkeissä!

As Oy Lohjan Hiidensalmen Aava

Järvi-idylli odottaa - tervetuloa nauttimaan

 

Mitä tarkoittaa idylli? Sopusointua, rauhaa, harmoniaa, levollisuutta, luonnonläheisyyttä. Tätä kaikkea tarjoaa Asunto Oy Lohjan Hiidensalmen Aava, laadukkaasti suunniteltu moderni kerrostalo Lohjanjärven rannalla.

 

Lohjanjärven rantamaisemat tarjoavat luonnonläheisyyttä ja rauhaa, sekä monipuolisia liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia. Hiidensalmen Aavan naapurusto on moderni, sopusointuisen tyylikäs ja valmis, onhan kyse kesän 2021 asuntomessualueesta. Lohjan keskustaan on matkaa alle kaksi kilometriä ja moottoritietä pitkin hurautat puolessa tunnissa pääkaupunkiseudulle tai Saloon, ja Turkuun ehdit tunnissa.

 

Hiidensalmen Aavan kotien arvioitu valmistumisaika on keväällä 2023.

Luonnoskuva Hartelan Lohjan Hiidensalmen Aavan olohuoneesta ja ikkunoiden näkymistä Lohjanjärvelle.
Luonnoskuva

Tilaa neliöissä, koti idyllissä

 

Lohjan Hiidensalmen Aavan idyllissä on viisi kerrosta ja 31 harmonista kotia. Asunnoissa on korkeat ikkunat ja lasitetut parvekkeet, joista on nautinto katsella kaukaisuuteen Lohjanjärven ylle. Valtaosassa asunnoista näkymät avautuvat juuri luonnonkauniin järven suuntaan.

 

Yhtiössä on huolellisesti suunniteltuja koteja, joihin asumisen mukavuutta tuovat lattialämmitys ja huoneistokohtainen ilmanvaihto, jota hallinnoit kätevästi puhelinsovelluksella. Älykkäällä Riots-järjestelmällä voit seurata myös sähkön- ja vedenkulutusta – ja näin vaikuttaa asumisesi hiilijalanjälkeen.

 

Kotien pohjaratkaisuissa on ajateltu niin pariskuntia, yksin asuvia kuin pieniä perheitä. Talossa on kompakteja 41–61,5 neliön kaksioita ja avaria 72,5–83,0 neliöisiä kolmioita. Kun varaat kotisi Hiidensalmen Aavasta ajoissa, sinulla on mahdollisuus valita asunnon materiaalit sinua miellyttäväksi, sopusointuiseksi kokonaisuudeksi. Asuntokohtaiset varastotilat, ulkoiluvälinevarasto sekä nykyaikainen jätehuone kierrätystä varten sijaitsevat talon alimmassa kerroksessa.

 

Hiidensalmen Aavan asukkaiden käytössä on rauhallinen yhteispiha ja lasiseinäinen piharakennus alueen muiden taloyhtiöiden asukkaiden kanssa. Piha ja siellä oleva rakennus mahdollistavat niin halutessaan mukavan yhteisöllisen tunnelman. Autolle voit hankkia katetun hallipaikan tai avopaikan autohallin kannen päältä, 2. kerroksesta. Sähköauton tai ladattavan hybridin omistajilla on mahdollista tilata muutostyönä erillinen latauspiste.

 

Tällainen idylli odottaa Lohjanjärven rannalla - Tervetuloa asumaan

Unelma asumisesta järven rannalla

Lohjan Hiidensalmessa asutaan rauhallisella paikalla seesteisessä järvimaisemassa, mutta vain pienen matkan päässä kaupungin keskustasta. Lohjanjärvi tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia järviluonnossa liikkumiseen ja ulkoiluun sekä tietenkin kalasteluun ja veneilyyn. Lähialueelta löytyvät myös uimaranta ja kauniita lenkkeilyreittejä.

Lue lisää alueesta

Taloyhtiön sijainti kartalla

Taloyhtiö lyhyesti

 • Varattavissa
 • Arvioitu valmistuminen /2023
 • Kerrostalo
 • Sahapiha 10 08100 LOHJA
 • 31 kotia
 • 2-3 huonetta
 • 41,0-83,0 m2

Asunnot

Katso tarkemmat laina- ja maksuehdot

Kuvat ja videot

Hartela Lohjan Hiidensalmen Aava Luonnoskuva Piha Kuvagalleria1 Hartela Lohjan Hiidensalmen Aava Kuvagalleria 2 Hartela Lohjan Hiidensalmen Aava Luonnoskuva Piha Kuvagalleria2 Hartela Lohjan Hiidensalmen Aava Luonnoskuva Olohuone Kuvagalleria 4

KATSO KAIKKI KUVAT

Kuvakollaasi sisustus- ja materiaaleista.

Rakentamisen aikajana

Suunnitteilla

Varattavissa

Myynnissä ja rakenteilla

Muuttovalmis

Meillä kaikilla on oma tyyli – mikä on sinun?

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Hiidensalmen Aavan asunnon ostajana voit suunnitella asunnosta mieleisesi valitsemalla materiaalit Hartela Interiorin laajasta materiaalivalikoimasta. Valikoimaan voit tutustua materiaaliesitteessä tai Hartelan asuntomyynnissä.

 

Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään kodista tyylisi mukaisen.

Hiidensalmen Aavan sisustustyylit

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoittaa makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Lue lisää sisustuksesta

Taloyhtiön ladattavat materiaalit

 • Lataa

  Esite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Sisustusmateriaaliesite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Asemapiirros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Julkisivut (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Kerrospohjat (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Rakennustapa- ja talotekniikkaselostus (pdf)

  Lataa

Vihreiden valintojen Aava

Hiidensalmen Aavasta löydät ratkaisut, jotka tukevat ekologisempaa asumista

Vihreämpien ja ekologisempien valintojen tekeminen on tänä päivänä kenties tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Haluamme osallistua näiden valintojen tekemiseen ja täten mahdollistaa kestävämmän asumisen puitteet. As Oy Lohjan Hiidensalmen Aavasta löydät ratkaisuja, jotka tukevat ekologisempaa asumista.

LÄMPÖÄ UUSIUTUVISTA ENERGIALÄHTEISTÄ

Lämmitysmuotona on kaukolämpö. Lohjan Energiahuolto tuottaa lämmön yli 70 prosenttisesti biopolttoaineilla.

ENERGIATEHOKAS ILMANVAIHTO

Huoneistokohtaiset ilmanvaihtolaitteet mahdollistavat korkeatasoisen lämmöntalteenoton ja energiatehokkuuden.

Sähköauton latauspisteet

Rakentamisen aikaisena muutostyönä on mahdollisuus saada omalle autopaikalle sähköauton latauspiste. Kaikissa autopaikoissa on varaus latauspisteen asentamiseksi myöhemmin.

vihreä sähkö

Hiidensalmen Aavan työmaalla käytetään uusiutuvaa, vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. Hartela tekee vihreän sähkösopimuksen myös kiinteistösähkön osalta.

Kodin olosuhdeseuranta

Asuntokohtainen olosuhdeseuranta mahdollistaa asunnon lämpötilan, vedenkulutuksen ja ilmanvaihdon seurannan älypuhelimella. Voit myös varmistaa, ettei kotiisi jää sähkölaitteita päälle sovelluksen kotona/poissa -valinnan avulla.

VALAISTUS

Asunnoissa on LED-valaistus, joka tarjoaa energiatehokkaamman valaistusratkaisun perinteisiin hehkulamppuihin verrattuna.

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Marjut Kari

Marjut Kari

sisustuskoordinaattori

050 313 2288

marjut.kari@hartela.fi

Kiinnostuitko As Oy Hiidensalmen Aavasta

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Muita sinua kiinnostavia taloyhtiöitä

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.