Järvi-idylli odottaa - tervetuloa nauttimaan

varaa uusi kotisi heti

HIIDENSALMEN AAVAN KODIT LOHJANJÄRVEN RANNALLA NYT VARATTAVISSA.

Mitä tarkoittaa idylli? Sopusointua, rauhaa, harmoniaa, levollisuutta, luonnonläheisyyttä. Tätä kaikkea tarjoaa Asunto Oy Lohjan Hiidensalmen Aava, laadukkaasti suunniteltu moderni kerrostalo Lohjanjärven rannalla.

Viisikerroksisessa Aavassa on 31 asuntoa, joista suurin osa tilavia ja valoisia kaksioita ja kolmioita. Kodeissa on korkeat ikkunat ja lasitetut parvekkeet, joista valtaosassa avautuu upea näkymä Etelä-Suomen suurimman järven ylle. Asumisen harmonian varmistavat lattialämmitys, huoneistokohtainen ilmanvaihto, puhelimella ohjattava asuinmukavuuden hallintajärjestelmä sekä mahdollisuus räätälöidä kodin materiaaleja mieleiseksesi.

Lohjanjärven rantamaisemat tarjoavat luonnonläheisyyttä ja rauhaa, sekä monipuolisia liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia. Hiidensalmen Aavan naapurusto on moderni, sopusointuisen tyylikäs ja valmis, onhan kyse kesän 2021 asuntomessualueesta. Lohjan keskustaan on matkaa alle kaksi kilometriä ja moottoritietä pitkin hurautat puolessa tunnissa pääkaupunkiseudulle tai Saloon ja Turkuun ehdit tunnissa.

Hiidensalmen Aavan kotien arvioitu valmistumisaika on alkuvuonna 2023.

Tällainen idylli odottaa Lohjanjärven rannalla - Tervetuloa asumaan As Oy Lohjan Hiidensalmen Aavaan!

OTA YHTEYTTÄ ASUNTOMYYNTIIMME (puh. 0800 97100) JA VARAA OMA ESITTELYAIKASI. MYYNTITOIMISTOMME PALVELEE AJANVARAUKSELLA 1-2 PÄIVÄNÄ VIIKOSSA OSOITTEESSA NYYRIKINKATU 3 (katutason liiketila), LOHJA.

Esittely ja myynti

Varattavat huoneistot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja