As Oy Lohjan Hiidensalmen Aava

Sahapiha 10 08100 LOHJA

Tilaa neliöissä, koti idyllissä

Lohjan Hiidensalmen Aavan idyllissä on viisi kerrosta ja 31 harmonista kotia. Aavan asunnoissa on korkeat ikkunat ja lasitetut parvekkeet, joista katsella kaukaisuuteen Lohjanjärven ylle. Valtaosassa asunnoista näkymät avautuvat juuri luonnonkauniille järvelle päin.

Yhtiössä on huolellisesti suunniteltuja koteja, joihin asumisen mukavuutta tuovat lattialämmitys ja huoneistokohtainen ilmanvaihto, jota hallinnoit kätevästi puhelinsovelluksella. Älykkäällä Riots-järjestelmällä voit seurata myös sähkön- ja vedenkulutusta – ja näin vaikuttaa asumisesi hiilijalanjälkeen.

Kotien pohjaratkaisuissa on ajateltu niin pariskuntia, yksin asuvia kuin pieniä perheitä. Talossa on kompakteja 41–61,5 neliön kaksioita ja avaria 72,5–83,0 neliöisiä kolmioita. Kun varaat kotisi Hiidensalmen Aavasta ajoissa, sinulla on mahdollisuus valita asunnon materiaalit sinua miellyttäväksi, sopusointuiseksi kokonaisuudeksi. Asuntokohtaiset varastotilat, ulkoiluvälinevarasto sekä nykyaikainen jätehuone kierrätystä varten sijaitsevat talon alimmassa kerroksessa.

Hiidensalmen Aavan asukkaiden käytössä on rauhallinen yhteispiha ja lasiseinäinen piharakennus alueen muiden taloyhtiöiden asukkaiden kanssa, mikä mahdollistaa halutessaan mukavan yhteisöllisen tunnelman. Autolle voit hankkia katetun hallipaikan tai avopaikan autohallin kannen päältä, 2. kerroksesta. Sähköauton tai ladattavan hybridin omistajilla on mahdollista tilata muutostyönä erillinen latauspiste.

Mikäli et löydä etsimääsi kotia Aavasta, olemme suunnittelemassa Aavan naapuriin toista kerrostalokohdetta. Jätä yhteystietosi sivulla hartela.fi/hiidensalmi, niin kuulet kun suunnittelu etenee.