As Oy Lohjan Hiidensalmen Aava

Sahapiha 10 08100 LOHJA

Arki tasapainossa, koti idyllissä

Unelma asumisesta järven rannalla toteutuu Asunto Oy Lohjan Hiidensalmen Aavassa parhaalla mahdollisella tavalla. Kotisi on rauhallisella paikalla seesteisessä järvimaisemassa, mutta vain pienen matkan päässä kaupungin keskustasta.

Hiidensalmen Aavan vieressä liplattava Lohjanjärvi tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia järviluonnossa liikkumiseen ja ulkoiluun sekä tietenkin kalasteluun ja veneilyyn. Vesille pääsee kävelymatkan päästä Hiidensalmen veneluiskalta. Lähialueelta löytyvät myös uimaranta, kauniita lenkkeilyreittejä, Sporttikeskus Tennari tenniskenttineen sekä varsinaisena erikoisuutena Tytyrin Elämyskaivos.

Aavan naapurusto on vuoden 2021 asuntomessualuetta, eli lähiympäristö on tyylikäs ja moderni. Alueella on monimuotoista asumista ympäristöystävällisellä teemalla sekä mm. ympäristötaidetta ja asukkaiden kohtaamiset mahdollistavia alueita. Alueelle on tulossa myös päivittäistavarakauppa.

Lohjan keskustan palvelut ja työpaikat ovat Hiidensalmen Aavasta alle kahden kilometrin päässä. Myös pääkaupunkiseudulle ja Saloon pääsee sujuvasti ja nopeasti, jos päivittäiset menosi ovat siellä.