Asunto Oy Lahden Vahva-Jussin Silmu

Vahva-Jussin lenkki 21 15700 Lahti

Vihreiden valintojen Silmu

Ekologisten valintojen tekeminen on nyt kenties tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Hartela haluaa osallistua näiden valintojen tekemiseen. Vahva-Jussin Silmusta löytyykin useita ratkaisuja, jotka tukevat ekologista asumista. Alue ja taloyhtiö antavat hyvät mahdollisuudet myös omien ekologisten valintojen tekemiseen

Hiilijalanjälki huomioidaan jo rakennusvaiheessa

Energiankulutus on merkittävä osa rakentamisen ja rakennusten ympäristövaikutuksista. Silmussa rakentamisen aikaista hiilijalanjälkeä hillitään muun muassa kierrättämällä rakennusjätteet tehokkaasti ja vähentämällä materiaalihukkaa. Vahva-Jussin Silmun työmaalla käytetään vain uusiutuvaa, sertifioitua vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. Hartela tekee vihreän sähkösopimuksen myös kiinteistösähköstä.

Uusiutuvasti tuotettua kaukolämpöä

Lämmitysmuotona on täysin hiiletön kaukolämpö, jonka Lahti Energia tuottaa bio- ja kierrätyspolttoaineilla.  Asunnossa olevalta näytöltä näet kodin lämpötilan ja voit lisäksi seurata omaa lämpimän ja kylmän käyttöveden kulutusta. Pienempi lämpimän veden kulutus vähentää myös käyttöveden lämmitysenergian tarvetta. 

Kestäviä ratkaisuja liikkumiseen

Silmussa on huomioitu arjen kestävät tavat liikkua. Kahteen taloyhtiön hallussa olevaan autopaikkaan tulee sähköauton latauspiste. Lisäksi neljässä paikassa on varaus latauspisteen asentamiseksi myöhemmin. Lahden Silmusta on erinomaiset kevyen liikenteen yhteydet niin luontoon kuin Lahden palveluihin. Yhtiössä on hyvät tilat polkupyörien säilyttämiseksi sekä erillinen tila pyörien huoltamiseen.

LUE LISÄÄ SILMUN VIHREISTÄ VALINNOISTA.