Asunto Oy Lahden Torna

Wolter Ramsayn katu 3 15700 LAHTI

Asuntojen tilat on suunniteltu valoisiksi ja toimiviksi. Ajattomat ja helppohoitoiset pintamateriaalit lisäävät asumisviihtyvyyttä.

Asuinhuoneiden lattiat ovat ajatonta valkolakattua tammiparkettia.

Tyylikäs ja toimiva keittiö on jokaisen kodin sydän. Lahden Tornan keittiöihin on valittu ajattomia ja kestäviä materiaaleja palvelemaan vaativampaakin makua. Tyylikäs, pelkistetty valkoinen seinäkaapeissa sekä pöytäkaapeissa on harkittu valinta ja niitä täydentävät laatoitettu välitila. Laminaattityötaso on kestävä ja helppohoitoinen. Pintamateriaaleissa korostamme helppohoitoisuutta.

Kodinkoneet ovat laadukkaita, Siemens -merkkisiä. Keraaminen liesitaso erillisuunilla ja huomaamaton liesikupu ovat helppokäyttöisiä. Aikaa kestävien kodinkoneiden ansiosta ruoanlaitto uuden kotisi keittiössä on vaivatonta ja nautinnollista.

Eteisen naulakkokomeroiden edessä on modernit valkoisella kehyksellä olevat peililiukuovet. Kirkas peili antaa avaruuden tuntua asuntoon. Vain pienimmässä kaksiossa on saranoidut vakio-ovet naulakkokomerossa.                                                                                                                                                                                Makuuhuoneiden liukuovikaapistot ovat valkoisella mattalasilla. Liukuovet mahdollistavat monimuotoisen kalustamisen makuuhuoneissa. Pienten asuntojen säilytystilat ovat suorastaan ruhtinaalliset, jokaisessa kaksiossa on makuuhuoneen kaappien lisäksi myös tilava vaatehuone.

Kylpyhuoneet on kalustettu peilikaapilla sekä allaskaluste kahdella vetolaatikolla. Hanat ovat kotimaista Oras-laatua, joka takaa pitkän iän ja miellyttävän käyttökokemuksen. Kosteidentilojen lattiat ovat helppohoitoisia laattalattioita.  Valkoiseksi käsitelty paneelikatto tuo raikkautta kylpyhuoneeseen ja luo kauniin kontrastin harmaan suihkuseinän sekä saunan oven kanssa.

Saunan seinät ja katto ovat kuusipaneelia ja lauteet ovat aavistuksen tummemmat, lämpökäsiteltyä kuusta.

Lasitetut ja reippaan kokoiset parvekkeet tarjoavat mahdollisuuden viihtyisään kesäolohuoneeseen.

Kaikessa suunnittelussa on otettu huomioon arjen vaivattomuus ja mukavuutta palvelevat ratkaisut, tyylikkyyttä ja kodikkuutta unohtamatta. Lahden Torna tarjoaakin miellyttäviä asumisvuosia moneen elämäntilanteeseen.