Asunto Oy Lahden Torna

Wolter Ramsayn katu 3 15700 LAHTI

Asunto Oy Lahden Torna

Lahden Torna valmistui marraskuussa 2019. Uuteen kotiin voit halutessasi muutta heti. Taloyhtiö on neljäkerroksinen ja sinetöi Tornatorin alueen yhdeksi miellyttäväksi kokonaisuudeksi. Korttelin taloyhtiöiden keskelle rakentuu loppukesään 2020 mennessä viihtyisä sisäpiha lopulliseen muotoonsa, jossa asukkaat voivat viettää aikaa tutustuen uusiin naapureihin ja lasten leikkien turvallisessa ympäristössä.

Lahden Tornasta löytyy koteja eri elämänmuotoon, 41 m2:n kaksioista 61,5 m2:n kolmioihin.       

Pienimmät kaksiot, 41 m2 ja 44 m2, ovat saunattomia. Saunan makeista löylyistä pääsee kyllä kaikissa muissa asunnoissa nauttimaan.                   

Asumisviihtyvyyttä lisäävät huoneistojen valoisuus, hyvät säilytystilat (mm. kaikissa kaksioissa on vaatehuone) sekä ajattomat ja helppohoitoiset pintamateriaalit. Suunnittelussa on huomioitu arjen vaivattomuus, tyylikkyyttä ja kodikkuutta unohtamatta.                                                       

Huoneiston lasitetulla parvekkeella voit nauttia aamukahvin mukavasti jo aikaisin keväälla ja vielä myöhään syksyllä.

Autoilijana saat arjen sujuvuutta lisättyä autokatospaikalla, jotka myydään erillisinä osakkeina. Autokatospaikkoja Lahden Tornalla on 16 kpl ja myös taloyhtiön omistuksessa olevia piha-autopaikkoja löytyy taloyhtiön asukkaiden käyttöön.