Asunto Oy Lahden Torna

Wolter Ramsayn katu 3 15700 LAHTI

Asuntoesittely 20.09.2020 klo 12:00-13:00

Esittelemme viimeisiä Lahden Tornan muuttovalmiita koteja. Tervetuloa tutustumaan mm. stailattuun kaksioon!

Koti vehreän luonnon sylissä

Tornatorin alue, Etelä-Lahden Hennalassa, henkii vanhaa lankarullatehtaan henkeä. Alue on yhdistelmä vehreää luontoa ja uusia, laadukkaita kerrostaloja, jotka yhdessä sinetöivät alueen huolitelluksi kokonaisuudeksi. Valmistuvan korttelialueen sydämenä toimii monimuotoinen korttelipiha puistokalusteineen ja viheristutuksineen. Korttelipihan penkeillä on mukava istuskella ja leppoisasti rupatella naapureiden kanssa. Lapset saavat leikkiä amfiteatterimaisen hiekkalaatikon turvallisessa ympäristössä.

Korttelin jokaisella talolla on oma erillinen ulkoiluvälinevarasto kiehtovine viherkattoineen ja punaisine tiiliseinineen. Historialliset punaiset tiilet on hyödynnetty aikoinaan alueella toimineesta lankarullatehtaasta. Näin uusi ja vanha yhdistyvät upealla tavalla.

Sijaintinsa puolesta Lahdessa, Tornatorin alue ja muuttovalmis Asunto Oy Lahden Torna ovat mainiolla paikalla. Lyhyen matkan päästä löytyvät monenlaiset harrasteet. Alle puolen tunnin kävelymatka keskustaan Lahden torille, samoin itään päin mentäessä monipuoliseen Launeen kauppakeskittymään tai uuteen Lahden Matkakeskukseen. Aivan loistavat kulkuyhteydet omalla autolla kaikkiin ilmansuuntiin takaa nopean liikkumista arjessa. Ulkoilijalle Tornatorin alue on unelma lenkkimaastoineen ja avantouintiinkin on mahdollisuus reilun 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Asunto Oy Lahden Torna puistoalueineen luo miellyttävän asumisympäristön erilaisiin elämäntilanteisiin. Soita 0800 97 200 (maksuton) ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi tai kysy lisätietoja.

KOTISI RAKENTAJA

Hartela on v. 1942 perustettu vakavarainen suomalainen rakennusyhtiö. Perheyhtiötaustainen Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Osoituksena kotimaisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkin.

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja