Tornator on yhdistelmä uusia, tyylikkäitä kerrostaloja ja vehreää luontoa!

Hartela rakentaa Etelä-Lahteen, Hennalan kaupunginosaan, Tornatorin alueelle viimeisiä taloja.

Tornator on yhdistelmä uusia, tyylikkäitä kerrostaloja ja vehreää luontoa. Luonnonläheisyyttä ja viihtyisyyttä korostetaan vihersuunnittelulla, esimerkiksi yhdistämällä ulkoiluvälinevarastojen viherkatot osaksi kaunista ja harmonista puistoympäristöä.

Asunto Oy Lahden Torna valmistuu joulukuussa 2019, on neljäkerroksinen kerrostaloyhtiö ja tulee sinetöimään Tornatorin alueen yhdeksi miellyttäväksi kokonaisuudeksi.

Lahden Tornasta löytyy koteja jokaiselle. Huoneistoja on 41 m2:n kaksioista 79 m2:n neljän huoneen perheasuntoihin. Asumisviihtyvyyttä lisäävät huoneistojen valoisuus, hyvät säilytystilat sekä ajattomat ja helppohoitoiset pintamateriaalit. Suunnittelussa on huomioitu arjen vaivattomuus, tyylikkyyttä ja kodikkuutta unohtamatta. Huoneistoissa on lasitetut parvekkeet. Autoilijana saat arjen sujuvuutta lisättyä autokatospaikalla, jotka myydään erillisinä osakkeina.

Sijaintinsa puolesta Tornator ja Lahden Torna on mainiolla paikalla. Lyhyen matkan päästä löytyvät monenlaiset intressit. Alle puolen tunnin kävelymatka Lahden torille, samoin itään päin mentäessä Launeen kauppakeskittymään tai uuteen Lahden Matkakeskukseen. Ulkoilijalle unelma lenkkimaastoineen.

As Oy Lahden Torna puistoalueineen luo miellyttävän asumisympäristön erilaisiin elämäntilanteisiin.

Soita 0800 97 200 (maksuton) ja kysy lisätietoja!

Hartela on v. 1942 perustettu vakavarainen suomalainen rakennusyhtiö. Perheyhtiötaustainen Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Osoituksena kotimaisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkin.

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja