Asunto Oy Lahden Lepinkäisenrivi

Lepinkäisenkatu 3-11 15810 Lahti

Vaivatonta rivitaloasumista Salpausselän rinteellä!

Hartelalla on rakenteilla Lahden Kärpäsen kaupunginosaan, eteläiselle Männistönrinteelle, viiden talon rivitaloyhtiön jossa on 24 kotia. Uusi yhtiö toteutetaan ainutlaatuiselle paikalle Salpausselän upeiden ulkoilumaastojen tuntumaan. Täältä pääset helposti niin kaupunkiin kuin lenkillekin.

Männistönrinteessä luontokokemus on osa asumista, jossa ajaton arkkitehtuuri yhdistyy arjen helppoutta ja mukavuutta palveleviin ratkaisuihin. Isokin tavaramäärä pysyy järjestyksessä, kun asunnon ulkopuolisia varastoja kuuluu joka kodille kaksi. Autopaikat sijoittuvat näppärästi kunkin huoneiston eteen.

Modernit kodit ovat yksitasoisia, mikä lisää tilan tuntua. Oleskelutiloista on käynti suoraan katetulle terassille, joka liittää pihan luontevaksi osaksi asumista - erityisesti kesällä. Valoisuutta korostavat nykyaikaiset sisustusmateriaalit ja värimaailma valitaan palvelemaan jokaisen tarpeita. Laadukkaat ja toimivat tilaratkaisut tuovat kotiisi hiukan arjen luksusta. Suunnittele unelmiesi koti ja varaa se - kun olet liikkeellä nyt, pystyt vielä vaikuttamaan tulevan kotisi suunnitelmiin.

Männistönrinteen rivitalot ovat rakennusvaiheessa. Rakentaminen on alkanut tammikuussa 2017, ja muuttamaan pääsee loppuvuodesta 2017. Taloyhtiön huoneistojen koot vaihtelevat 47 m2:n kaksiosta 89 m2:n perheasuntoon.

Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja varaa oma unelmiesi koti!

Esittely ja myynti

  • Helena Valkonen
    helena.valkonen@hartela.fi
    gsm 050 462 1594
    puh 0800 97 200 (maksuton)

010-yritysnumeron soittohinnasto: matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min, lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%)