Muuttovalmis koti odottaa juuri sinua!

Lahden Lankarullan viimeinen muuttovalmis koti odottaa sinua Etelä-Lahdessa, Tornatorin alueella!

Hartela rakensi Hennalan kaupunginosaan, Tornatorille, uuden neljäkerroksisen kerrostaloyhtiön, Asunto Oy Lahden Lankarulla, joka valmistui 26.10.2018. Lankarulla jatkaa alueen kehitystä, jossa uudet rakennukset sinetöivät Tornatorin alueen yhdeksi kokonaisuudeksi.

Tornator on yhdistelmä uusia, tyylikkäitä kerrostaloja ja vehreää luontoa. Luonnonläheisyyttä ja viihtyisyyttä korostetaan vihersuunnittelulla, yhdistämällä esimerkiksi ulkoiluvälinevarastojen viherkatot osaksi kaunista ja harmonista ympäristöä. Asemakaavan määrittelemät polkupyörävaatimukset ja taloyhtiön valmiudet sähköauton latauspisteen rakentamiseen tulevaisuudessa tukevat ekologista kehitystä.

Sijaintinsa puolesta Lankarulla on ulkoilijan unelma: monet harrastukset sekä lenkkipolut löytyvät suurelta osin kävelymatkan päästä. Lahden keskustaan sekä uuteen Lahden Matkakeskukseenkin on vain kaksi kilometriä. Monet palvelut ovat alueen lähettyvillä ja hyvät liikenneyhteydet palvelevat asukkaiden tarpeita.

Lankarullan viimeinen vapaa koti odottaa juuri sinua! 44 m2:n 2h+kt on valoisa ja pohjaratkaisultaan mukava asunto sekä varustukseltaan toimiva. Ajattomat, helppohoitoiset pintamateriaalit lisäävät asumisviihtyvyyttä ja lasitettu parveke tarjoaa mahdollisuuden viihtyisään kesäolohuoneeseen. Mahdollisuus ostaa erillisinä osakkeena myytävä autokatospaikka.

Lankarullan suunnittelussa huomioitiin arjen vaivattomuus ja mukavuutta palvelevat ratkaisut, tyylikkyyttä ja kodikkuutta unohtamatta. Lankarulla tarjoaa miellyttäviä asumisvuosia.

Soita 0800 97 300 (maksuton) ja sovi oma esittelyaikasi! Vielä muutamia koteja vapaana.

Hartela on v. 1942 perustettu vakavarainen suomalainen rakennusyhtiö. Perheyhtiötaustainen Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Osoituksena kotimaisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkin.

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja