Pieni ja tehokas muuttovalmis koti odottaa sinua!

Lankarullan viimeinen muuttovalmis koti odottaa sinua Tornatorin alueella!

Eteläiseen Lahteen, Hennalan kaupunginosaan, valmistui lokakuussa 2018 Asunto Oy Lahden Lankarulla. 4- kerroksinen, nykyaikainen Lahden Lankarulla jatkaa alueen kehitystä, jossa uudet rakennukset sinetöivät Tornatorin yhdeksi miellyttäväksi kokonaisuudeksi. Alueen viimeinen rakennettava kortteli valmistuu syksyllä 2020.

Tornator on yhdistelmä uusia, kodikkaita kerrostaloja ja vehreää luontoa. Luonnonläheisyyttä ja viihtyisyyttä korostetaan vihersuunnittelulla, yhdistämällä esimerkiksi ulkoiluvälinevarastojen viherkatot osaksi kaunista ja harmonista ympäristöä.

Lankarullan sijainti on ulkoilijalle unelma: monet harrastukset sekä lenkkipolut löytyvät suurelta osin kävelymatkan päästä. Lahden Kauppatorille sekä uuteen Lahden Matkakeskukseen on vain noin kaksi kilometriä. Erilaiset palvelut ovat alueen lähettyvillä ja hyvät liikenneyhteydet tarjoavat helppoa liikkumista.

Lankarullan ylimmän kerroksen laadukas 41 m2:n koti odottaa asujaansa. Saunaton kaksio on valoisia ja pohjaratkaisultaan toimiva sekä varustukseltaan erittäin käytännöllinen asunto. Ajattomat, helppohoitoiset pintamateriaalit lisäävät asumisviihtyvyyttä ja lasitettu parveke tarjoaa mahdollisuuden viihtyisään kesäolohuoneeseen. Mahdollisuus ostaa erillisinä osakkeena myytävä autokatospaikka.

Lankarullan suunnittelussa huomioitiin arjen vaivattomuus ja mukavuutta palvelevat ratkaisut, tyylikkyyttä ja kodikkuutta unohtamatta. Lankarulla korttelipuistoineen tarjoaa asujalleen miellyttäviä asumisvuosia.

Soita 0800 97 300 (maksuton) ja sovi oma esittelyaikasi!

Hartela on v. 1942 perustettu vakavarainen suomalainen rakennusyhtiö. Perheyhtiötaustainen Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Osoituksena kotimaisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkin

Esittely ja myynti