Nyt rakenteilla uusia koteja Tornatorin alueelle!

Hartela rakentaa Hennalan kaupunginosaan, Tornatorille, uuden neljäkerroksisen kerrostaloyhtiön. Asunto Oy Lahden Lankarulla jatkaa alueen kehitystä, ja uudet rakennukset tulevat sinetöimään Tornatorin alueen yhdeksi kokonaisuudeksi. Lankarullan rakennustyöt on aloitettu lokakuussa 2017, ja uuteen kotiin pääsee muuttamaan loka-marraskuussa 2018.

Tornator on yhdistelmä uusia, tyylikkäitä kerrostaloja ja vehreää luontoa. Luonnonläheisyyttä ja viihtyisyyttä korostetaan vihersuunnittelulla, yhdistämällä esimerkiksi ulkoiluvälinevarastojen viherkatot ja villiviinit osaksi kaunista ja harmonista ympäristöä. Asemakaavan määrittelemät polkupyörävaatimukset ja taloyhtiön valmiudet sähköauton latauspisteen rakentamiseen tulevaisuudessa tukevat ekologista kehitystä.

Sijaintinsa puolesta Lankarulla on ulkoilijan ja paljon liikkuvan unelma: harrastukset ja lenkkipolut löytyvät suurelta osin kävelymatkan päästä. Lahden keskustaan on vain pari kilometriä, palvelut ovat alueen lähettyvillä ja hyvät liikenneyhteydet palvelevat jokaisen asukkaan tarpeita.

Lankarullasta löytyy koteja jokaiseen tarpeeseen: huoneistojen koot vaihtelevat 41 m2:n tehokaksiosta 79 m2:n perheasuntoon saakka. Valoisat ja pohjaratkaisultaan fiksut asunnot varustellaan toimiviksi. Ajattomat ja helppohoitoiset pintamateriaalit lisäävät asumisviihtyvyyttä, ja lasitetut parvekkeet tarjoavat mahdollisuuden viihtyisään kesäolohuoneeseen. Asukkailla on myös mahdollisuus ostaa erillisinä osakkeina myytäviä autokatospaikkoja.

Kaikessa Lankarullan suunnittelussa on otettu huomioon arjen vaivattomuus ja mukavuutta palvelevat ratkaisut, tyylikkyyttä ja kodikkuutta unohtamatta. Lankarulla tarjoaakin miellyttäviä asumisvuosia jokaiseen elämäntilanteeseen. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme, kysy lisätietoja ja varaa oma uusi kotisi!

Esittely ja myynti

 • Helena Valkonen
  helena.valkonen@hartela.fi
  gsm 050 462 1594
  puh 010 561 3124

 • Maaret Hedlund
  maaret.hedlund@hartela.fi
  gsm 044 334 6373
  puh 010 561 3123

010-yritysnumeron soittohinnasto: matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min, lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%)

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta

Lisätietoja