Muuttovalmis koti odottaa juuri sinua!

Lahden Lankarullan kaksi viimeistä muuttovalmista kotia odottaa asujaansa Tornatorin alueella!

Etelä-Lahteen, Hennalan kaupunginosaan, valmistui lokakuussa 2018 Asunto Oy Lahden Lankarulla. Neljä kerroksinen, nykyaikainen Lahden Lankarulla jatkaa alueen kehitystä, jossa uudet rakennukset sinetöivät Tornatorin alueen yhdeksi kokonaisuudeksi.

Tornator on yhdistelmä uusia, tyylikkäitä kerrostaloja ja vehreää luontoa. Luonnonläheisyyttä ja viihtyisyyttä korostetaan vihersuunnittelulla, yhdistämällä esimerkiksi ulkoiluvälinevarastojen viherkatot osaksi kaunista ja harmonista ympäristöä. Asemakaavan määrittelemät polkupyörävaatimukset ja taloyhtiön valmiudet sähköauton latauspisteen rakentamiseen tulevaisuudessa tukevat ekologista kehitystä.

Sijaintinsa puolesta Lankarulla on ulkoilijan unelma: monet harrastukset sekä lenkkipolut löytyvät suurelta osin kävelymatkan päästä. Lahden keskustaan sekä uuteen Lahden Matkakeskukseen on vain kaksi kilometriä. Monet palvelut ovat alueen lähettyvillä ja hyvät liikenneyhteydet palvelevat asukkaiden tarpeita.

Lankarullan ylimmissä kerroksissa odottaa laadukkaat 41 m2:n ja 44 m2:n kodit asujaansa. Saunattomat kaksiot ovat valoisia ja pohjaratkaisultaan näppäriä asuntoja sekä varustukseltaan toimivia. Ajattomat, helppohoitoiset pintamateriaalit lisäävät asumisviihtyvyyttä ja lasitetut parvekkeet tarjoavat mahdollisuuden viihtyisään kesäolohuoneeseen. Mahdollisuus myös ostaa erillisinä osakkeena myytävä autokatospaikka.

Lankarullan suunnittelussa huomioitiin arjen vaivattomuus ja mukavuutta palvelevat ratkaisut, tyylikkyyttä ja kodikkuutta unohtamatta. Lankarulla tarjoaa miellyttäviä asumisvuosia.

Soita 0800 97 300 (maksuton) ja sovi oma esittelyaikasi!

Hartela on v. 1942 perustettu vakavarainen suomalainen rakennusyhtiö. Perheyhtiötaustainen Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Osoituksena kotimaisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkin.

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja