Asunto Oy Lahden Lankarulla

Wolter Ramsayn katu 1 15700 Lahti

Asuntoesittely 24.02.2019 klo 12:00-12:30

Sp-Koti Lahti esittelee Lankarullan muutamaa muuttovalmista asuntoa sunnuntaina 24.2.2019 klo 12.00 - 12.30. Tule tutustumaan uuteen kotiisi ja ihastu! TERVETULOA!

Lahden Lankarullan uudet kodit ovat muuttovalmiita Etelä-Lahdessa, Tornatorin alueella!

Hartela rakensi Hennalan kaupunginosaan, Tornatorille, uuden neljäkerroksisen kerrostaloyhtiön, Asunto Oy Lahden Lankarullan, joka valmistui 26.10.2018. Lankarulla jatkaa alueen kehitystä, jossa uudet rakennukset sinetöivät Tornatorin alueen yhdeksi kokonaisuudeksi.

Tornator on yhdistelmä uusia, tyylikkäitä kerrostaloja ja vehreää luontoa. Luonnonläheisyyttä ja viihtyisyyttä korostetaan vihersuunnittelulla, yhdistämällä esimerkiksi ulkoiluvälinevarastojen viherkatot osaksi kaunista ja harmonista ympäristöä. Asemakaavan määrittelemät polkupyörävaatimukset ja taloyhtiön valmiudet sähköauton latauspisteen rakentamiseen tulevaisuudessa tukevat ekologista kehitystä.

Sijaintinsa puolesta Lankarulla on ulkoilijan unelma: monet harrastukset sekä lenkkipolut löytyvät suurelta osin kävelymatkan päästä. Lahden keskustaan sekä uuteen Lahden Matkakeskukseenkin on vain kaksi kilometriä. Monet palvelut ovat alueen lähettyvillä ja hyvät liikenneyhteydet palvelevat asukkaiden tarpeita.

Lankarullasta löytyy vielä vapaita koteja, joiden koot vaihtelevat 41 m2:n kaksiosta 61,5 m2:n kolmioon. Valoisat, pohjaratkaisultaan mukavat asunnot on varusteltu toimiviksi. Ajattomat, helppohoitoiset pintamateriaalit lisäävät asumisviihtyvyyttä ja lasitetut parvekkeet tarjoavat mahdollisuuden viihtyisään kesäolohuoneeseen. Mahdollisuus ostaa erillisinä osakkeina myytäviä autokatospaikkoja.

Lankarullan suunnittelussa huomioitiin arjen vaivattomuus ja mukavuutta palvelevat ratkaisut, tyylikkyyttä ja kodikkuutta unohtamatta. Lankarulla tarjoaa miellyttäviä asumisvuosia. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme, kysy lisätietoja ja varaa oma uusi kotisi!

Esittely ja myynti

  • Helena Valkonen
    helena.valkonen@hartela.fi
    gsm 050 462 1594
    puh 0800 97 200 (maksuton)

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja