Muuttovalmis koti odottaa juuri sinua!

Lankarullan viimeinen muuttovalmis koti odottaa sinua Tornatorin alueella!

Etelä-Lahteen, Hennalan kaupunginosaan, valmistui lokakuussa 2018 Asunto Oy Lahden Lankarulla. Neljä kerroksinen, nykyaikainen Lahden Lankarulla jatkaa alueen kehitystä, jossa uudet rakennukset sinetöivät Tornatorin alueen yhdeksi kokonaisuudeksi. Alue valmistuu loppu vuodesta 2020.

Tornator on yhdistelmä uusia, tyylikkäitä kerrostaloja ja vehreää luontoa. Luonnonläheisyyttä ja viihtyisyyttä korostetaan vihersuunnittelulla, yhdistämällä esimerkiksi ulkoiluvälinevarastojen viherkatot osaksi kaunista ja harmonista ympäristöä. Asemakaavan määrittelemät polkupyörävaatimukset ja taloyhtiön valmiudet sähköauton latauspisteen rakentamiseen tulevaisuudessa tukevat ekologista kehitystä.

Sijaintinsa puolesta Lankarulla on ulkoilijan unelma: monet harrastukset sekä lenkkipolut löytyvät suurelta osin kävelymatkan päästä. Lahden keskustaan sekä uuteen Lahden Matkakeskukseen on vain kaksi kilometriä. Erilaiset palvelut ovat alueen lähettyvillä ja hyvät liikenneyhteydet tarjoaa helppoa liikkumista.

Lankarullan ylimmässä kerroksessa odottaa laadukas 41 m2:n koti asujaansa. Saunaton kaksio on valoisia ja pohjaratkaisultaan näppärä asunto sekä varustukseltaan toimiva. Ajattomat, helppohoitoiset pintamateriaalit lisäävät asumisviihtyvyyttä ja lasitettu parveke tarjoaa mahdollisuuden viihtyisään kesäolohuoneeseen. Mahdollisuus myös ostaa erillisinä osakkeena myytävä autokatospaikka.

Lankarullan suunnittelussa huomioitiin arjen vaivattomuus ja mukavuutta palvelevat ratkaisut, tyylikkyyttä ja kodikkuutta unohtamatta. Lankarulla tarjoaa miellyttäviä asumisvuosia.

Soita 0800 97 300 (maksuton) ja sovi oma esittelyaikasi!

Hartela on v. 1942 perustettu vakavarainen suomalainen rakennusyhtiö. Perheyhtiötaustainen Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Osoituksena kotimaisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkin.

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja