Asunto Oy Lahden Vahva-Jussin Silmu

ASUNTOESITTELY 29.01.2022 KLO 12.30-13.00

Näytä lisätiedot

Uusia koteja Vahva-Jussin alueelle

 

Vahva-Jussin Silmun asunnot nyt myynnissä!

 

Asunto Oy Lahden Vahva-Jussin Silmu on näyttävä ja nykyaikainen kuusikerroksinen kerrostalo, jossa on yhteensä 29 asuntoa viihtyisistä yksiöistä tilaviin neljän huoneen perheasuntoihin.

 

Talosta löytyy muun muassa ulkoiluväline- ja irtainvarastot, kuivaushuone sekä tila lastenvaunuille. Autopaikkoja yhtiöllä on yhteensä 28, ja ne sijaitsevat osin pihalla ja osin myöhemmin valmistuvassa pysäköintilaitoksessa.

 

Vahva-Jussin alueen toimivat kodit soveltuvat moneen tarpeeseen. Kaikki hyvän elämän edellytykset niin perheille, pendelöijille kuin pariskunnille toteutuvat monipuolisissa ja moderneissa puitteissa. Vahva-Jussista löydät turvallisen kodin arjen vilskeelle ja itsesi näköiselle elämälle. Toimivaa arkea helpottamaan alueelle on rakennettu päivittäistavarakauppa.

 

Vahva-Jussin Silmu on rakenteilla entiselle Starckjohann-rautakauppakonsernin tontille. Asuinalue tulee tarjoamaan monimuotoista ja viihtyisää asumista aivan Lahden keskustan tuntumassa, Asemantaustan alueella.

 

Lahden hyvät peruspalvelut ovat alueelta helposti tavoitettavissa. Länsiharjun ala-aste sijaitsee 100 metrin ja Salpausselän yläaste 700 metrin päässä. Mytäjäisten uimaranta ja lapsiperheiden rakastama Launeen perhepuisto ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Lukuisat lenkkipolut ja Urheilukeskuksen ainutlaatuiset maastot houkuttavat liikkumaan ympäri vuoden.

 

Vahva-Jussin Silmu rakennetaan yhtiön omalle tontille. Silmua parhaillaan rakennetaan ja sen arvioitu valmistuminen on keväällä 2022.

Luonnoskuva Hartelan Lahden Vahva-Jussin Silmun vaaleasta olohuoneesta.
Luonnoskuva

Vahvaa elämisen makua

 

Asunto Oy Lahden Vahva-Jussin Silmun asunnot sopivat nykyaikaiseen kaupunkielämiseen, jossa on vahvaa elämisen makua. Asuinneliöt on suunniteltu huolellisesti ja tehokkaasti niin yksiöissä, kuin isommissa perheasunnoissakin.

 

Jokaisessa Silmun asunnossa on tilava lasitettu parveke, joka tuo ulkoilman sisälle sekä lisää tilan tuntua aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä. Silmun asuntopohjat ovat valoisia ja käytännöllisiä. Useimmissa asunnoissa ikkunoita on sijoitettu kahteen ilmansuuntaan.

 

Avokettiö osana avaraa olohuonetta luo mahdollisuuden kokkailla vieraiden kanssa seurustelun lomassa. Isommat asuntokoot tarjoavat asukkailleen rentouttavan löylymahdollisuuden omassa saunassa. He, jotka arvostavat enemmän säilytystilaa, voivat vaihtaa saunan tilavaksi vaatehuoneeksi rakennusaikaisena muutostyönä. Asuntojen lämmitysmuotona toimii kaukolämpöön liitetty vesipatterilämmitys.

Arkkitehdin ajatuksia Silmun suunnittelusta:

 

Vahva-Jussin alueen asemakaavassa on pyritty antamaan mahdollisuus rakentaa erilaisia ja erinäköisiä rakennuksia. Kaava ei ohjaa rakennuksessa käytettäviä julkisivumateriaaleja eikä kattomuotoja.  Kaavassa on vaatimuksia, että rakennusten tulee erottautua viereisistä rakennuksista. Perustellusta syystä voidaan tehdä myös yhteensopiva rakennus, joka ei juuri naapurista erotu. Rakennuksen sopivuus paikkaansa ratkaistaan rakennusluvan yhteydessä.

 

Alueen esikuvana on vaikuttanut Almeren kaupunki Hollannissa, jonka moderni, monimuotoinen ja värikäs rakentaminen luo vaikuttavaa ympäristöä.

 

Vahva-Jussin alueen luonnos- ja havainnekuvissa on esitetty kunkin rakennuksen mahdollinen hahmotelma. Suunnitelmassa on esitetty, miten kaavan määrittelemä rakennusoikeus on kussakin rakennuksessa käytetty. Lisäksi suunnitelmasta käy ilmi kaavoitusajankohtaan sopiva rakennuksen julkisivuratkaisu. Rakennusten ulkomuoto, massa, värit ja rakennusmateriaalit ratkaistaan kuitenkin lopullisesti vasta toteutuksen yhteydessä. Kaavaluonnosvaiheen muodoista ja ulkonäöstä voidaan poiketa. Tänään rakennetaan eilen, eikä kymmenen vuotta sitten suunniteltua.

 

Asunto Oy Lahden Vahva-Jussin Silmu on alueen ensimmäinen omistusasuntokohde, jolla ei vielä naapuria vieressä ole. Rakennus on mustavalkoinen ja jättää siten tilaa tuleville värikkäille taloille. Väriä ei kuitenkaan ole täysin unohdettu, raikas keltainen tulee vastaan sisäänkäynnissä ja sisällä porrashuoneessa, jonka laatuun ja valaistukseen on erityisesti panostettu.

 

Ilkka Ridanpää, arkkitehti

Mutkatonta elämää Lahdessa

Lahden Vahva-Jussin asuinalue tarjoaa edellytykset mutkattomaan ja omannäköiseen asumiseen elämäntilanteesta riippumatta. Alue sijaitsee lähellä laadukkaita palveluja sekä rauhaisaa luontoa. Vahva-Jussin uusi virkeä asuinalue rakentuu Asemantaustan kaupunginosaan monipuolisten aktiviteettien ja palveluiden lähelle.

Lue lisää alueesta

Taloyhtiön sijainti kartalla

Taloyhtiö lyhyesti

 • Myynnissä ja rakenteilla
 • Arvioitu valmistuminen 4/2022
 • Kerrostalo
 • Vahva-Jussin lenkki 21 15700 Lahti
 • 29 kotia
 • 1-4 huonetta
 • 33,0-97,5 m2

Asunnot

Katso tarkemmat laina- ja maksuehdot

Kuvat ja videot

Hartela Vahva Jussin Silmu Luonnoskuva Keittio Kuvagalleria 1 Hartela Vahva Jussin Silmu Luonnoskuva Olohuone Kuvagalleria 3 Hartela Lahden Vahva Jussin Silmu Luonnoskuva Kuvagalleria2

KATSO KAIKKI KUVAT

Ilmakuva Lahden hyppyrimäestä ja urheilupuistosta.

Rakentamisen aikajana

Suunnitteilla

Varattavissa

Myynnissä ja rakenteilla

Muuttovalmis

Meillä kaikilla on oma tyyli – mikä on sinun?

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Vahva-Jussin Silmun rakentuminen on edennyt jo niin pitkälle, että kotien valmistuminen alkaa olemaan askelta lähempänä. Olemme valinneet vapaina oleviin asuntoihin sisämateriaalit. Materiaalit ja varusteet on valittu mahdollisimman moneen eri sisustustyyliin sopivaksi, jolloin sinun on helppo viimeistellä koti oman tyylisi mukaiseksi.

Valituista pintamateriaaleista on aidot mallit nähtävillä asuntomyynnissämme. Kysy lisää sinua kiinnostavan asunnon materiaaleista ja sovi itsellesi esittelyaika asuntomyynti.lahti@hartela.fi tai 0800 97200 (maksuton).

Voit myös tutustua Silmun tuotteisiin materiaaliesitteestä ja Oma Hartela 3d-malliasunnossa.

Vahva-Jussin Silmun sisustustyylit

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoittaa makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Lue lisää sisustuksesta

Taloyhtiön ladattavat materiaalit

 • Lataa

  Esite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Sisustusmateriaaliesite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Asemapiirros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Julkisivut (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Kerroskuvat (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Rakennustapa- ja talotekniikkaselostus (pdf)

  Lataa

Vihreiden valintojen Silmu

Vahva-Jussin Silmusta löydät ratkaisut, jotka tukevat ekologisempaa asumista

Vihreämpien ja ekologisempien valintojen tekeminen on tänä päivänä kenties tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Haluamme osallistua näiden valintojen tekemiseen ja täten mahdollistaa kestävämmän asumisen puitteet. Asunto Oy Lahden Vahva-Jussin Silmu tarjoaa ratkaisuja, jotka tukevat ekologisempaa asumista.

LÄMPÖÄ UUSIUTUVISTA ENERGIALÄHTEISTÄ

Lämmitysmuotona on kaukolämpö, joka on täysin hiiletöntä. Lahti-Energia tuottaa lämmön uusiutuvasti bio- ja kierrätyspolttoaineilla.

ENERGIATEHOKAS ILMANVAIHTO

Huoneistokohtaiset ilmanvaihtolaitteet mahdollistavat korkeatasoisen lämmöntalteenoton ja energiatehokkuuden.

VIHREÄ SÄHKÖ JA SÄHKÖAUTOT

Lahden Silmun työmaalla on käytetty vain uusiutuvaa, sertifioitua vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. Teemme vihreän sähkösopimuksen myös kiinteistösähkön osalta. Kahteen taloyhtiön hallussa olevaan autopaikkaan tulee sähköauton latauspiste. Lisäksi neljässä paikassaa on varaus latauspisteen asentamiseksi myöhemmin.

HULEVESIEN KÄSITTELY

Silmun tontin, pysäköintialueen ja korttelin yhteisomistuksessa olevan puiston hulevesiä viivytetään ja osittain imeytetään maaperään. Näin suojelemme alueen pohjavesiä ja estämme tulvimista.

KODINKODEET

Energiankulutukseen vaikutetaan kodinkoneiden valinnalla. Purossa suuret kodinkoneet ovat energiatehokkaita mahdollistaen vähäisen sähkön kulutuksen ja vaikutuksen ilmastoon.

SUIHKUT JA VALAISTUS

Suihkujen virtaaman voi vaihtaa ekoasentoon, mikä helpottaa vedenkulutuksen hillitsemistä. Asuntojen valaistus on toteutettu energiatehokkailla LED-valaisimilla.

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko Asunto Oy Lahden Vahva-Jussin Silmusta?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Muita sinua kiinnostavia taloyhtiöitä

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.