Asunto Oy Sarfvikin Viheriö Kirkkonummi

Sarvvikintie 7 02390 SARVVIK

Viheriön loisto omalla takapihalla.

Sarvvikin merellinen ja rauhallinen ympäristö tarjoaa ulkoiluaktiviteetteja ja luontoa arvostavalle viihtyisän paikan asua. Sarfvikin Viheriön asunnoista avautuu näkymät avaralle golfkentälle, joka on yksi Etelä-Suomen kauneimmista.

Luhtitalon asunnot sijaisevat kahdessa kerroksessa. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa oma terassi ja piha, jossa voi nauttia vaikka aamukahvit linnunlaulua kuunnellen. Toisen kerroksen asunnoissa on oma tilava parveke, joka on mahdollista lasittaa lisähintaan ja näin pidentää tilan käyttöaikaa lähes ympärivuotiseksi.

Lämpimien löylyjen ystäviä varten jokaisessa asunnossa on oma sauna, jossa voi rentoutua metsälenkin tai uintireissun jälkeen. Erillisessä varastorakennuksessa sijaitsevat asuntokohtaiset kylmät ulkovarastot helpottavat mm. harrastusvälineiden säilömistä.

Kolmioiden asukkaiden vaatehuoltoa helpottaa erillinen vaatehuone. Neliöiden asukkailla on erillinen wc kylpyhuoneen lisäksi. Läpitalon asunnot tuovat myös kaksioihin mahdollisuuden nauttia valosta vuorokauden eri aikoina.

Nykyaikaiset asuntopohjat ovat suunniteltu käytännöllisiksi ja arkea helpottaviksi. Avokeittiö osana olohuonetta tuo avaruutta ja mahdollistaa kokkailun vieraiden kanssa seurustelun lomassa. Makuuhuoneissa on taas panostettu säilytysmahdollisuuksiin.

Arkkitehtuuri

Sarfvikin Viheriön suunnitellut arkkitehti Karla Sivula on pyrkinyt suunnittelussaan kunnioittamaan alueen historiaa kartanomiljöönä. Myös ainutlaatuinen näkymä Sarvikin golfkentän viheriölle on tuonut oman leimansa suunnittelutyöhön.

Asemakaavallisesti arvokas kartanoalue on antanut vaikutteet Sarfvikin Viheriön ulkomuodolle, jossa entisajan tunnelmaa on sovitettu modernilla sovituksella nykyajan muotokieleen ja vanhan puutaloperinteen mukainen julkisivun väritys otettu yksityiskohdissa huomioon sovitettaessa nykyaikaista arkkitehtuuria vanhaan kartanomiljööseen. Myös golfkentän läheisyys on antanut vaikutteita vaaleiden talojen viheriön läheisyyteen sopivaan arkkitehtuuriin. 

Rivitalomaisten luhtitalojen kaikki asunnot avautuvat etelään. Arkkitehdin näkökulmasta on ollut hieno mahdollisuus sijoittaa asuntojen näköalat avautumaan hyviin ilmansuuntiin ja näkymiin.

Yhteispiha ja yhteiskäyttö kajakki

Sarfvikin Viheriön yhteiseltä pihalta löytyy pieni leikkipaikka lasten iloksi. Tämän lisäksi Viheriön asukkailla on mahdollisuus päästä nauttimaan alueen lähisaarista. Taloyhtiöllä on oma kajakki, jota asukkaat voivat lainata meriretkiä varten.

Autopaikat

Sarfvikin Viheriössä autopaikkoja on yhteensä 16. Näistä autokatospaikkoja on kahdeksan ja avopaikkoja toiset kahdeksan. Yhtiön kaikki autopaikat varustetaan lämmityspistorasioin ja osassa autopaikoista on mahdollista ladata myös sähköautoa.

Autokatos- ja avopaikat myydään erillisenä osakkeina.