Asunto Oy Sarfvikin Kallio Kirkkonummi

Ritarinkannuksentie 6 02390 SARVVIK

Sisustustyylit

Sarfvikin Kallio tarjoaa moderneja koteja, joiden ilme ei vanhene. Ostajana saat valita asuntosi sisustusmateriaalit neljästä laadukkaasta tyylivaihtoehdosta. Hartelan sisustusarkkitehtin tarkkaan harkitsemat tyylimaailmat toimivat hyvänä lähtökohtana, kun suunnittelet ja sisustat kotiasi. Hartelan neljä tyylimaailmaa ovat Muoto, Haiku, Riemu ja Villa. Seuraavat kuvat havainnollistavat tyylisuuntia ja niille ominaista muotokieltä.

Muoto – puhdaslinjainen moderni koti

Ajaton koti selkeiden linjojen ja pelkistetyn modernin tyylin ystävälle. Neutraalia väriskaalaa jäsentävät tumman ja vaalean kontrastit. Modernia vaikutelmaa voi vielä korostaa korkeakiiltoisilla tai metallisilla elementeillä.

Haiku – lämmin ja luonnollinen koti

Haiku on valintasi, jos pidät yksinkertaisesta modernista sisustuksesta, kunhan vaikutelma ei ole kylmä ja kontrastinen. Lämpimään taittuvat vaaleat sävyt ja puupinnat saavat raikkautta vaikkapa turkooseista laatoista. Kuten nimi Haikukin jo kertoo, tyylissä on aavistus Aasiaa.

Riemu – leikkisä skandinaavinen koti

Skandinaaviseen tyyliin kuuluvat vaaleat ja puiset pinnat höystettynä värikkäillä yksityiskohdilla. Tyyli sopii sinulle, jos yhdistelet iloisesti vastakohtaisiakin asioita: uutta ja vanhaa, värikästä ja neutraalia, kovaa ja pehmeää, klassista ja leikkisää.

Villa – kodikas uusromanttinen koti

Pidätkö modernisoidusta klassisuudesta ripauksella kansainvälistä romantiikkaa? New England -vaikutteiseen tyyliin kuuluvat mm. kalusteiden profiiliovet sekä klassiset laatoitukset. Vaikka Villa on tyyleistä dekoratiivisin, on kokonaisuus haluttu säilyttää selkeänä.