Asunto Oy Kangasalan Lamminrahkan Lumo

Kaupungin henkeä ja kylän sydäntä

 

Lamminrahkan kaupunginosa on uusi asuinalue Kangasalan ja Tampereen rajalla, ja kuin kaupunki pienoiskoossa. Lumon sijainti on loistava, sillä kaikki löytyy aidosti läheltä. Torin ja kävelyraitin ympärille on suunnitteilla harrastuspaikkoja, koulukeskus, ravintoloita ja idyllisiä kahviloita. Torin jatkeena komeilee reippailulle sopivia ulkoilu- ja retkeilyreittejä.

 

Lamminrahkassa yhdistyy kahden kaupungin parhaat puolet. Siellä nautit elämästä, molempiin suuntiin.

 

Lamminrahkan Lumon kotien arvioitu valmistumisaika on kesällä 2023.

Luonnoskuva

Fiksut neliöt ja lämmin yhteisö

 

Asunto Oy Kangasalan Lamminrahkan Lumon elämiseen suunnitellut huoneistot takaavat huolettomuutta vuosiksi eteenpäin. Muuntojoustavat pohjaratkaisut mahdollistavat valitsemaan esimerkiksi saunan tai vaatehuoneen väliltä, tai jopa kahden asunnon yhdistämisen yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi. Asuntoihin harkiten valitut materiaalit eivät vain hivele silmiä, vaan kestävät myös elämää. Tutustu asuntoihin sekä vaihtoehtoisiin huoneistopohjiin Lumon esitteestä.

 

Lumo on kodinsisustajien unelmakohde. Asuntojen korkeat, puisto- ja pienkaupunkinäkymiä antavat ikkunat, ovat hulppea ja näyttävä yksityiskohta. Vesikiertoinen lattialämmitys vapauttaa tilan täysin seinäpattereista, joten sisustusta ja huonekalujen paikkaa ei tarvitse murehtia pattereiden ympärille. Lasitetut parvekkeet antavat aina suojaisan paikan rentoutua sekä yhden ylimääräisen lisähuoneen, jonka voi sisustaa mukavaksi tilaksi omiin tarpeisiin.

 

Huoneistojen nykyaikainen ilmanvaihto pitää huolen sisäilman vaihtuvuudesta. Asunnoissa olevilta näytöiltä voi helposti seurata vedenkäytön kulutusta, mikä auttaa suunnittelemaan säästöjä niin kustannuksissa kuin energiankulutuksessa.

 

Lumo sijaitsee yhteispihallisessa korttelissa, jonka viihtyisä ja suojaisa sisäpiha ottaa asukkaansa lämpimään syleilyyn. Korttelin ehdoton helmi on asuinyhteisön kokoava korttelitalo. Talo sisältää pienen kuntosalin, jonka tarjoama rauha ja vaivattomuus houkuttelevat liikkumaan. Korttelitalossa on myös yhteinen kerhotila ja grillausterassi, joissa voi viettää mukavia hetkiä yhdessä. Asukkaiden käyttöön suunniteltu verstas on kätevä tapa toteuttaa nikkarointihaaveitaan, oman asunnon pysyessä siistinä!

 

Kaikki Lumon ominaisuudet on suunniteltu monipuolistamaan tekemisen mahdollisuuksia ja laajentamaan käytettävissä olevaa tilaa huomattavasti oman asunnon ulkopuolelle. Alakerrassa on oma yhteiskäyttösauna rentoutumiseen esimerkiksi salin jälkeen, kätevä kuivaushuone isojenkin pyykkien ripustamiseen ja ulkoiluvälinevarasto harrastusvälineiden säilytykseen. Kaikki on lähellä, ja jokaisen käytössä.

 

Tervetuloa aktiivisten ihmisten kylään.

Luonnoskuva

Kahden kaupungin rajalla, lumoava lintukoto

Lamminrahkassa yhdistyy kahden kaupungin parhaat puolet: kattavat palvelut sekä punatiilinen koskikulttuuri Tampereella sekä upeat harrastusmahdollisuudet harju- ja maalaismaisemissa Kangasalla muodostavat yhdessä uniikin kokonaisuuden. Nauti elämästä, molempiin suuntiin.

Lue lisää alueesta

Taloyhtiön sijainti kartalla

Taloyhtiö lyhyesti

 • Varattavissa
 • Kerrostalo
 • Rissonkatu 76 36100 KANGASALA
 • 38 kotia
 • 1-3 huonetta
 • 26,0-88,0 m2

Asunnot

Katso tarkemmat laina- ja maksuehdot

Kuvat ja videot

Hartela Kangasala Lamminrahkan Lumo Sisapiha Kuvagalleria1 Hartela Kangasala Lamminrahkan Lumo Kuvagalleria5 Hartela Kangasala Lamminrahkan Lumo Kuvagalleria2 Hartela Kangasala Lamminrahka Lumo Kuvagalleria3 Hartela Kangasala Lamminrahkan Lumo Kuvagalleria6 Hartela Kangasala Lamminrahkan Lumo Kuvagalleria4

KATSO KAIKKI KUVAT

Rakentamisen aikajana

Suunnitteilla

Varattavissa

Myynnissä ja rakenteilla

Muuttovalmis

Meillä kaikilla on oma tyyli – mikä on sinun?

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Asunto Oy Kangasalan Lamminrahkan Lumon asunnon ostajana voit suunnitella asunnosta mieleisesi valitsemalla materiaalit Hartela Interiorin laajasta materiaalivalikoimasta. Valikoimaan voit tutustua materiaaliesitteestä, Oma Hartelan malliasunnossa tai Hartelan asuntomyynnissä.

 

Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään kodista tyylisi mukaisen.

Kangasalan Lamminrahkan Lumon sisustustyylit

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoittaa makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Lue lisää sisustuksesta

Taloyhtiön ladattavat materiaalit

 • Lataa

  Esite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Rakennustapa- ja talotekniikkaselostus (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Sisustusmateriaaliesite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Asemapiirros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Julkisivut (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Kerrospohjat (pdf)

  Lataa

Vihreiden valintojen Lumo

Lamminrahkan Lumosta löydät ratkaisut, jotka tukevat ekologisempaa asumista

Vihreämpien ja ekologisempien valintojen tekeminen on tänä päivänä kenties tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Haluamme osallistua näiden valintojen tekemiseen ja täten mahdollistaa kestävämmän asumisen puitteet. Asunto Oy Kangasalan Lamminrahkan Lumosta löydät ratkaisuja, jotka tukevat ekologisempaa asumista.

LÄMPÖÄ UUSIUTUVISTA ENERGIALÄHTEISTÄ

Lämmitysmuotona on kaukolämpö. Tampereen sähkölaitos tuottaa lämmön 100 prosenttisesti uusiutuvista energianlähteistä.

ENERGIATEHOKAS ILMANVAIHTO

Huoneistokohtaiset ilmanvaihtolaitteet mahdollistavat korkeatasoisen lämmöntalteenoton ja energiatehokkuuden.

Viherkatto

Korttelin piharakennuksen päälle rakennetaan viherkatto. Tämä tuo vehreyttä kaupunkikuvaan, eristää lämpöä talvella ja viilentää kesällä.

VIHREÄ SÄHKÖ

Lumon työmaalla käytetään uusiutuvaa, vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. Hartela tekee vihreän sähkösopimuksen myös kiinteistösähkön osalta.

Yhteiset tilat

Asuinkorttelin yhteisessä käytössä olevassa piharakennuksessa on kuntosali, kerhotila ja verstas polkupyörien ja harrastevälineiden huoltoa varten.

Vesi

Suihkujen virtaaman voi vaihtaa eko-asennolle, mikä auttaa vähentämään veden- ja energiankulutusta.

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko Asunto Oy Kangasalan Lamminrahkan Lumosta?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Muita sinua kiinnostavia taloyhtiöitä

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.