Asunto Oy Kangasalan Freesia

Torikatu 2 36200 Kangasala

Koti kauniista Kangasalta.

Kangasala on imagoltaan vahva kesäpäivän kulttuurikaupunki ja aktiivinen osa Tampereen kaupunkiseudun kokonaisuutta. Kangasalla on hyvä asua. Asumiselle on tarjolla monipuolisesti vaihtoehtoja. Elämisen laatuun ja turvallisuuteen kiinnitetään huomiota. Kangasalla asutaan enimmäkseen pientaloissa. Asunnoista on omakoti- ja rivitaloja 65 % ja kerrostaloja 35 %. Omistusasuntoja on kolme neljästä. Rakennetun ympäristön korkea laatu ja viimeistely ovat tunnusomaisia Kangasalle. Kangasalla ihmisen toiminnot ovat sopusoinnussa luonnon kanssa.

Kangasala on vain kivenheiton päässä Tampereelta. Isot maatiet Tampereelta Helsinkiin ja Jyväskylään kulkevat lähellä. Hyvien liikenneyhteyksien lisäksi alueen asumismukavuutta lisäävät monipuoliset palvelut sekä luonnonläheisyys. Freesiasta löytyy päiväkoti ja aivan vierestä leikkipuistot sekä koulu. Kaupalliset palvelut, linja-autoasema sekä kirjasto sijaitsevat näköetäisyydellä. Autojen pysäköinti Freesiassa on toteutettu maanalaisessa autopaikoitushallissa, mikä tukee myös Kangasalan kaupungin tavoitetta tehdä keskustasta viihtyisä ja laadukas kävely- ja oleskeluympäristö.

Kulttuurin ystäville Freesia on loistosijainti. Kangasala-talon konsertti-, museo- sekä näyttelypalvelut ovat vain hissimatkan päässä.

Luonto ja siellä liikkuminen on Kangasalla ympärillä joka hetki. Uimahalli Kuohu on vain kivenheiton päässä Freesiasta. Lisäksi Kangasalla asukkaita palvelevat monet ulkoliikuntapaikat, sisäpelihallit, luontoliikuntareitit sekä uimarannat.