Kaunis koti keskellä kulttuuria

Valoisa koti odottaa sinua!

Aivan Kangasalan ydinkeskustaan valmistunut Asunto Oy Kangasalan Freesia tarjoaa elämisen helppoutta hyvien palveluiden, liikenneyhteyksien ja kulttuuritarjonnan keskiössä.

Elämisen vaivattomuuteen ja turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Freesiasta pääset kätevästi viereiseen Kangasala-taloon, jossa kirjaston, taidemuseon ja -gallerian sekä konserttisalin elämykset odottavat.

Freesian asuinhuoneistot ovat reilun kokoisia, avaria ja valoisia. Kohteen arkkitehti Ismo Rellman AR-Vastamäki Oy:stä kertoo rakennuksen rajaavan kulttuuritalon, kirjaston ja Säästökeskuksen kanssa korttelin sisälle uuden intiimin kulttuuriaukion. Korttelin pihamiljöö on autoton ja täten turvallinen myös perheen pienimmille. Arkkitehtuurissa on pyritty selkeään ajattomuuteen. Kohteen ensimmäisessä kerroksessa toimii yksityinen päiväkoti Touhula.

Freesia on Kangasalan keskustakorttelin viimeinen vaihe, joten valmistumisen myötä kortteli on valmis. Kohde on rakennettu Kangasalan kaupungin vuokratontille. Energialuokka on C2013

Myynnissä autohallipaikkoja pohjakerroksen pysäköintihallissa. Hallipaikkojen velattomat hinnat alkaen 10.500 -14.000 euroa. Kysy lisää!

Soita 0800 97 300 (maksuton) ja sovi oma esittelyaikasi ja tule ihastumaan kalustettuun malliasuntoon ja malliparvekkeeseen. Vielä muutamia koteja vapaana.

Hartela on v. 1942 perustettu vakavarainen suomalainen rakennusyhtiö. Perheyhtiötaustainen Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Osoituksena kotimaisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkin.

Esittely ja myynti

  • Anne Vettenranta
    anne.vettenranta@hartela.fi
    gsm 050 567 6650
    puh 0800 97300 (maksuton)

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja