Asunto Oy Kangasalan Freesia

Torikatu 2 36200 Kangasala

Kaunis koti keskellä kulttuuria

Uuteen kotiin kulttuurin keskelle!

Aivan Kangasalan ydinkeskustaan rakentuva Asunto Oy Kangasalan Freesia tarjoaa elämisen helppoutta hyvien palveluiden, liikenneyhteyksien ja kulttuuritarjonnan keskiössä. Freesian arvioitu valmistuminen on alkuvuonna 2019.

Elämisen vaivattomuuteen ja turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Freesiasta pääset kätevästi viereiseen Kangasala-taloon, jossa kirjaston, taidemuseon ja -gallerian sekä konserttisalin elämykset odottavat.

Freesian asuinhuoneistot ovat reilun kokoisia, avaria ja valoisia. Kohteen arkkitehti Ismo Rellman AR-Vastamäki Oy:stä kertoo rakennuksen rajaavan kulttuuritalon, kirjaston ja Säästökeskuksen kanssa korttelin sisälle uuden intiimin kulttuuriaukion. Korttelin pihamiljöö on autoton ja täten turvallinen myös perheen pienimmille. Arkkitehtuurissa on pyritty selkeään ajattomuuteen. Lisäksi kohteen ensimmäiseen kerrokseen rakennetaan yksityinen päiväkoti Ipana.

Freesia on Kangasalan keskustakorttelin viimeinen vaihe, joten Freesian rakentamisen myötä kortteli on valmis. As Oy Kangasalan Freesia rakennetaan Kangasalan kaupungin vuokratontille. Energialuokka on C2013

Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja varaa unelmiesi koti keskeltä Kangasalaa!

Esittely ja myynti

  • Anne Vettenranta
    anne.vettenranta@hartela.fi
    gsm 050 567 6650
    puh 0800 97300 (maksuton)

010-yritysnumeron soittohinnasto: matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min, lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%)

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja