Asunto Oy Kangasalan Freesia

Torikatu 2 36200 Kangasala

Uusi koti Freesiassa odottaa sinua.

ENÄÄ YKSI ASUNTO ETSII UUTTA ASUKASTA

Aivan Kangasalan ydinkeskustassa Asunto Oy Kangasalan Freesia tarjoaa elämisen helppoutta hyvien palveluiden, liikenneyhteyksien ja kulttuuritarjonnan keskiössä. Freesiassa on vapaana enää yksi koti. Toimi siis nopeasti jos haluat muuttaa valmiiseen, kauniiseen kotiin.

Elämisen vaivattomuuteen ja turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Freesiasta pääset kätevästi viereiseen Kangasala-taloon, jossa kirjaston, taidemuseon ja -gallerian sekä konserttisalin elämykset odottavat.

Asunto on avara ja valoisa ja huoneet ovat tilavia. Asunnossa on hyvät säilytystilat , tilava makuuhuone ja lasitetulle parvekkeelle voit suunnitella mieleisesi toiminnot. Tämä kohde kannattaa ehdottomasti kokea paikan päällä. Soita heti asuntomyyntiimme ja varaa oma esittelyaikasi.

Yhteiskorttelin pihamiljöö on autoton ja täten turvallinen myös perheen pienimmille. Kohteen ensimmäisessä kerroksessa toimii yksityinen päiväkoti Touhula. Myynnissä on myös autohallipaikkoja pohjakerroksen pysäköintihallissa. Pääset siis suoraan kotisi porraskäytävästä hissillä autolle. Hallipaikkojen velattomat hinnat alkaen 10.500 -14.000 euroa. Kysy lisää asuntomyynnistämme!

Kohde on rakennettu Kangasalan kaupungin vuokratontille. Energialuokka on C2013

HARTELA ON RAKENTANUT SINULLE KODIN.

Hartela on v. 1942 perustettu vakavarainen suomalainen rakennusyhtiö. Perheyhtiötaustainen Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Osoituksena kotimaisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkin.

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja