Asunto Oy Kangasalan Freesia

Torikatu 2 36200 Kangasala

Uusi koti Freesiassa odottaa sinua

UUSI KOTI ILMAN UUSIA HUOLIA.

Haluaisitko vaihtaa kotia, mutta vanhan asunnon myynti mietityttää? Älä huoli, kaupanteko Hartelan kanssa on helppoa ja joustavaa, ja räätälöimme jokaiselle asiakkaallemme sopivan kauppatavan ja maksuehdot. Meidän kanssamme et esimerkiksi joudu kahden asunnon loukkoon: loppukauppa odottaa, että saat vanhan asuntosi myytyä.

Tartu tilaisuuteen ja kysy, mitä voimme juuri sinulle tarjota. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme 0800 97 300 (maksuton).

Aivan Kangasalan ydinkeskustaan valmistunut Asunto Oy Kangasalan Freesia tarjoaa elämisen helppoutta hyvien palveluiden, liikenneyhteyksien ja kulttuuritarjonnan keskiössä.

Elämisen vaivattomuuteen ja turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Freesiasta pääset kätevästi viereiseen Kangasala-taloon, jossa kirjaston, taidemuseon ja -gallerian sekä konserttisalin elämykset odottavat.

Freesian asuinhuoneistot ovat avaria ja valoisia ja huoneet ovat tilavia. Kodeissa on isot säilytystilat , tilavat makuuhuoneet ja lasitetulle parvekkeelle voit suunnitella mieleisesi toiminnot. Tämä kohde kannattaa ehdottomasti kokea paikan päällä. Siksi Freesiassa onkin kalustettu malliasunto, jota kannattaa tulla katsomaan. Soita heti asuntomyyntiimme ja varaa oma esittelyaikasi.

Kohteen arkkitehti Ismo Rellman AR-Vastamäki Oy:stä kertoo rakennuksen rajaavan kulttuuritalon, kirjaston ja Säästökeskuksen kanssa korttelin sisälle uuden intiimin kulttuuriaukion. Korttelin pihamiljöö on autoton ja täten turvallinen myös perheen pienimmille. Arkkitehtuurissa on pyritty selkeään ajattomuuteen. Kohteen ensimmäisessä kerroksessa toimii yksityinen päiväkoti Touhula.

Freesia on Kangasalan keskustakorttelin viimeinen vaihe, joten valmistumisen myötä kortteli on valmis. Kohde on rakennettu Kangasalan kaupungin vuokratontille. Energialuokka on C2013

Myynnissä on myös autohallipaikkoja pohjakerroksen pysäköintihallissa. Pääset siis suoraan kotisi porraskäytävästä hissillä autolle. Hallipaikkojen velattomat hinnat alkaen 10.500 -14.000 euroa. Kysy lisää asuntomyynnistämme!

HARTELA ON RAKENTANUT SINULLE KODIN

Hartela on v. 1942 perustettu vakavarainen suomalainen rakennusyhtiö. Perheyhtiötaustainen Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Osoituksena kotimaisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkin.

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja