Kaupungin henkeä ja kylän sydäntä

varaa uusi kotisi heti

LAMMINRAHKAN LUMO ON NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA JA KODIT VARATTAVISSA.

Asunto Oy Lamminrahkan Lumo on nelikerroksinen kerrostalo, jossa on 38 upeaa asuntoa. Kaunis sisäpiha toivottaa asukkaat tervetulleeksi ja talon oljenvihertävät sävyt muistuttavat kauniisti kypsyvästä viljasta. Kahden kaupungin rajalla sijaitseva kohde on häivähdys menneestä, mutta vastaa tämän päivän moderniin elämännälkään.

Korttelissa yhdistyvät yhteisön voima ja vaivaton asuminen, ja kohde onkin rakennettu yhteisöllisyyden ympärille: korttelitalo tarjoaa yhteisiä tiloja asukkaiden iloksi, kuten kuntosalin, kerhotilat ja grillausterassin.

Asunnoissa on korkeat ja hulppeat ikkunat upeine maisemineen, kauniit pinnat laadukkaine materiaaleineen sekä vesikiertoinen lattialämmitys, joka vapauttaa lattiapintaa pattereilta. Sisustaminen saa alkaa!

Lumon lintukodosta löytävät laadukkaan kodin niin ensikodista haaveilevat kuin kerrostaloelämisen helppoutta arvostavat pariskunnat. Hyvin suunniteltuja, kompaktien pohjaratkaisujen asuntoja löytyy aina 26 neliön yksiöistä 88 neliön kolmioihin. Muuntojoustavat pohjaratkaisut mahdollistavat jopa kahden asunnon yhdistämisen yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi.

Esimerkki yhdistettävistä asunnoista: A4 (62,5 m2) + A3 (39,5 m2) josta tulee tilava ja upea yli sadan neliön neljän huoneen koti (4h+kt+s 103,5 m2) Esimerkkiasunnot sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa. Tutustu kaikkiin asuntoihin sekä vaihtoehtoisiin huoneistopohjiin Lumon esitteestä.

Varattu 2/38 kotia.

Lamminrahkan Lumon kotien arvioitu valmistumisaika on kesällä 2023.

Lisätietoja Lamminrahkan kehittyvästä alueesta: www.lamminrahka.fi

OTA YHTEYTTÄ ASUNTOMYYNTIIMME (puh. 0800 97 300 maksuton) JA VARAA OMA ESITTELYAIKASI.

Me Hartelassa pidämme huolta sekä asiakkaistamme että henkilökunnastamme. Esittelemme asuntoja yksityisesti sekä yleisesittelyissä. Yleisesittelyjen turvallisuuskäytänteet vaihtelevat alueen koronatilanteen mukaan. Kohtaamisissa huolehdimme kasvomaskeista, käsihygieniasta sekä turvaetäisyyksistä ja toivomme samaa asiakkailtamme. Ole yhteydessä myyjäämme, mikäli toivot yksityisnäyttöä. Nähdään esittelyissä turvallisissa merkeissä!

Esittely ja myynti

Varattavat huoneistot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja