Asunto Oy Kangasalan Lamminrahkan Lumo

Rissonkatu 76 36100 KANGASALAN ASEMANSEUTU

Fiksut neliöt ja lämmin yhteisö

Asunto Oy Kangasalan Lamminrahkan Lumon elämiseen suunnitellut huoneistot takaavat huolettomuutta vuosiksi eteenpäin. Muuntojoustavat pohjaratkaisut mahdollistavat valitsemaan esimerkiksi saunan tai vaatehuoneen väliltä, tai jopa kahden asunnon yhdistämisen yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi. Asuntoihin harkiten valitut materiaalit eivät vain hivele silmiä, vaan kestävät myös elämää. Tutustu asuntoihin sekä vaihtoehtoisiin huoneistopohjiin Lumon esitteessä.

Lumo on kodinsisustajien unelmakohde. Asuntojen korkeat, puisto- ja pienkaupunkinäkymiä antavat ikkunat, ovat hulppea ja näyttävä yksityiskohta. Vesikiertoinen lattialämmitys vapauttaa tilan täysin seinäpattereista, joten sisustusta ja huonekalujen paikkaa ei tarvitse murehtia pattereiden ympärille. Lasitetut parvekkeet antavat aina suojaisan paikan rentoutua sekä yhden ylimääräisen lisähuoneen, jonka voi sisustaa mukavaksi tilaksi omiin tarpeisiin.

Huoneistojen nykyaikainen ilmanvaihto pitää huolen sisäilman vaihtuvuudesta. Asunnoissa olevilta näytöiltä voi helposti seurata vedenkäytön kulutusta, mikä auttaa suunnittelemaan säästöjä niin kustannuksissa kuin energiankulutuksessa.

Lumo sijaitsee yhteispihallisessa korttelissa, jonka viihtyisä ja suojaisa sisäpiha ottaa asukkaansa lämpimään syleilyyn. Korttelin ehdoton helmi on asuinyhteisön kokoava korttelitalo. Talo sisältää pienen kuntosalin, jonka tarjoama rauha ja vaivattomuus houkuttelevat liikkumaan. Korttelitalossa on myös yhteinen kerhotila ja grillausterassi, joissa voi viettää mukavia hetkiä yhdessä. Asukkaiden käyttöön suunniteltu verstas on kätevä tapa toteuttaa nikkarointihaaveitaan, oman asunnon pysyessä siistinä!

Kaikki Lumon ominaisuudet on suunniteltu monipuolistamaan tekemisen mahdollisuuksia ja laajentamaan käytettävissä olevaa tilaa huomattavasti oman asunnon ulkopuolelle. Alakerrassa on oma yhteiskäyttösauna rentoutumiseen esimerkiksi salin jälkeen, kätevä kuivaushuone isojenkin pyykkien ripustamiseen ja ulkoiluvälinevarasto harrastusvälineiden säilytykseen. Kaikki on lähellä, ja jokaisen käytössä.

Tervetuloa aktiivisten ihmisten kylään.