Asunto Oy Kangasalan Lamminrahkan Lumo

Rissonkatu 76 36100 KANGASALAN ASEMANSEUTU

Kahden kaupungin rajalla, lumoava lintukoto

Lamminrahkan kaupunginosa on aivan Kangasalan ja Tampereen rajalla, ja kuin kaupunki pienoiskoossa. Lumon sijainti on loistava, sillä kaikki löytyy aidosti läheltä. Torin ja kävelyraitin ympärille on suunnitteilla harrastuspaikkoja, koulukeskus, ravintoloita ja idyllisiä kahviloita. Torin jatkeena komeilee reippailulle sopivia ulkoilu- ja retkeilyreittejä, jotka sopivat aktiivisiin harrastauksiin sekä leppoisiin päiväkävelyihin.

Lamminrahkassa yhdistyy kahden kaupungin parhaat puolet: kattavat palvelut sekä punatiilinen koskikulttuuri Tampereella sekä upeat harrastusmahdollisuudet harju- ja maalaismaisemissa Kangasalla muodostavat uniikin kokonaisuuden. Nauti elämästä, molempiin suuntiin.

Elämä kahden kaupungin rajalla avaa kaikki ovet onneen, sillä molemmat kaupungit ovat lähellä, kymmenen kilometrin päässä. Miksi valita, kun voi saada molemmat? Kulttuurin huuma, vilkas kaupunkielämä, laajat ostosmahdollisuudet ja ruokapaikat, luonnon kauneus ja järvien läheisyys houkuttelevat luokseen. Aina voi kuitenkin päivän päätteeksi palata omaan yhteisöön ja omaan kotiin, jossa eläminen on vaivatonta ja kaikki hyvä on lähellä.