Ainolan Auran sisustus

Meillä kaikilla on oma tyyli - mikä on sinun?

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Järvenpään Ainolan Auran asunnon ostajana voit suunnitella asunnosta mieleisesi valitsemalla materiaalit Hartela Interiorin laajasta materiaalivalikoimasta. Valikoimaan voit tutustua sisustusmateriaaliesitteessä tai Hartelan asuntomyynnissä yhtiön ennakkomarkkinoinnin alkaessa. Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään kodista tyylisi mukaisen.

 

Valittavanasi on vaihtoehtoisia tuotteita mm. kalusteiden ovimalleista ja työtasoista, lattiamateriaaleista, pesutilojen seinä- ja lattialaatoista sekä kodinkoneista. Kaikista valittavana olevista pintamateriaaleista on aidot mallit nähtävillä Hartelan asuntomyynnissä – tervetuloa tutustumaan! Apua suunnitteluun ja vastauksia kysymyksiisi saat aina asuntomyynnistämme.

 

Teemme parhaamme viimeistelläksemme uuden kotisi toiveitasi vastaavaksi. Halutessasi sinulla onkin mahdollista teettää ostamaasi asuntoon myös muutostöitä yhtiön rakentamisaikataulun puitteissa. Käsittelemme kaikki muutostyötoiveet ja niiden mahdollisuudet tapauskohtaisesti. Lue lisää Hartela Interior-esitteestä.

 

Huom. Kaikki sivuilla esitetyt kuvat ovat luonnoskuvia.

Sisustustyylit

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoitella makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Puhdas

Pohjoismainen muotoiluperinne on yksinkertaista ja käytännöllistä. Sitä edustaa myös Puhdas – se on tyylikästä ja siistin puhdaslinjasta minimalismia, jossa etusijalla on selkeys, eivät ylimääräiset krumeluurit. Puhdas tarkoittaa avaraa valoisuutta ja pelkistettyjä linjoja. Omaa kotia, jossa sekä silmän että mielen kelpaa levätä.

Pehmeä

Pehmeä on kodikasta, lempeää ja viihtyisää. Siinä luonnollisuus ja pehmeys yhdistyvät hillittyyn yleisilmeeseen huokuen tunnelmallista lämpöä. Siinä on jotain siliteltävää ja sympaattista – koti, johon tekee mieli upota ja heittäytyä. Pehmeä on huoletonta harmoniaa ja lokoisaa oloa. Se on paikka, jossa viihdytään.

Rouhea

Rouheassa on kontrasteja, särmää ja rohkeutta erottua. Se on tummempisävyinen ja siinä on pientä boheemiutta sekä pursuilevaa elämää. Rouhea on väriläiskä ilman keinotekoisuutta, maalattuna luonnon omilla, murretuilla sävyillä. Se on koti, jossa voit olla rohkeasti oma itsesi.

Käy fiilistelemässä lisää Hartela Interior-sivuillamme ja löydä oma tyylisi.

Esimerkkejä Ainolan Auran asuntojen varustelusta

 

KIINTOKALUSTEET – Ainolan Auran keittiö- ja komerokalusteet toimittaa kotimainen Puustelli. Voit valita keittiökalusteesi laajasta valikoimastamme näistä Suomessa valmistetuista M1-luokitelluista kalusteovista, työtasoista ja vedinmalleista. Eteisen kalusteet toteutetaan tilaa säästävillä ja avartavilla peililiukuovikomeroilla. Puustelli-laatu koostuu kestävistä ja puhtaista materiaaleista sekä ympäristöystävällisistä valmistustavoista.

 

KODINKONEET - Tyylikkäästä designistaan tunnettu Siemens toimittaa kodinkoneet Ainolan Auraan. Asunnot varustetaan tyylisi mukaisilla valkoisilla tai teräksisillä energiatehokkailla astianpesukoneilla, kylmälaitteilla ja tilavalla kiertoilma-kalusteuunilla. Tehokas ja käyttäjäturvallinen induktio-keittotaso upotetaan työtasoon.

 

LATTIAMATERIAALIT – Asuintilojen lattiapinnaksi Auran asuntoihin asennetaan Pergon lattialaminaatti. Pergon laminaateissa yhdistyy asumisen kannalta lattiamateriaalin parhaat ominaisuudet: luonnonmukainen ulkonäkö, kestävyys ja veden pitävä AquaSafe -pinta. Lisäksi valittavanasi on useasta eri sävy- ja kuosivaihtoehdosta mieleisesi. Pergon laminaatti on myös Joutsenmerkitty tuote, joka takaa ympäristöä säästävän valmistustavan ja osaltaan terveellisen sisäilman asunnossa.

 

PESUTILAT – Ainolan Auran pesutilat laatoitetaan Turusta lähtöisin olevan Pukkilan keraamisilla laatoilla. Seiniin asennetaan ajan hengen mukaisesti kivimäiset laatat ja lattiat pinnoitetaan seinien sävyyn sointuvilla pienemmillä laatoilla. Pesutilojen kalusteet toimittaa Pohjolan johtava kalustevalmistaja Svedbergs, jonka mallistossa yhdistyy kalusteiden trendikkyys, toimivuus ja pitkä takuu.

 

VARUSTEET - Kaikki asuntojen valolähteet ovat aikaa kestäviä ja energiaa säästäviä LED-valaisimia. Eteisten, pesutilojen ja keittiöiden madallettuihin kattoihin asennetaan upotettavat valaisimet, keittiön työtasoa valaisee linjakas LED-nauha ja liesikuvun valaisin, ja myös pesutilojen peilikaapit ja valopeilit toimivat LED-valaisimin. Keittiön ja pesutilojen allashanat on varustettu kotimaisen Oraksen tuotteilla.

 

PARVEKKEET JA TERASSIT – Kaikki Auran parvekkeet lasitetaan kirkkaalla lasituksella, mikä antaa suojaa ja mahdollistaa parvekkeesta nauttimisen vähän viileämpinäkin päivinä. Parvekelasitukset tehdään valmistajan vakioratkaisulla ja ne ovat pääosin avattavissa. Huomioithan kuitenkin, että lasitettu tila on suunniteltu tuulettuvaksi, jolloin se ei ole vesi- eikä lumitiivis. Lattiapinnaksi parvekkeille asennetaan pehmeä ja luonnollisen sävyinen parvekematto.

 

Ensimmäisen kerroksen 3h- ja 4h-asunnoissa on parvekkeen tilalla oma terassi, ja terasseilta on suora kulkuyhteys yhtiön vehreälle sisäpihalle. Terassien lattia- ja kaidemateriaalina on puu.

 

Rakennuttaja pidättää oikeuden vaihtaa tuotetoimittajaa tarvittaessa.

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.