Asunto Oy Järvenpään Ainolan Aura

ASUNTOESITTELY 30.03.2023 KLO 17.00-18.00

Näytä lisätiedot

Ennakkovaraajan etu

Varaa nyt kotisi Ainolan Aurasta ja maksa vain 10 000 euroa kaupanteon yhteydessä. Loput asunnon myyntihinnasta maksat kun asunto on valmis ja pääset muuttamaan uuteen kotiisi. Edun myötä sinulla on aikaa järjestellä rauhassa uuden kotisi rahoituksen ja vanhan asuntosi myynnin. Lisäksi joustavan rahoituksen ansiosta vältyt väliaikaisilta asumisratkaisuilta, eikä sinun tarvitse maksaa samanaikaisesti nykyisen asuntosi asumiskuluja ja valmistuvan uuden kotisi rahoituskuluja.

 

Edun saat varaamalla kotisi 30.4.2023 mennessä ja se astuu voimaan kun Ainolan Auran rakentaminen ja myynti käynnistyy.

Nauti sopusointuisesta arjesta Järvenpään Ainolassa

 

Kotien varaus on alkanut!

 

Asunto Oy Järvenpään Ainolan Aurassa asut modernissa kerrostalokodissa, jossa on panostettu arjen toimivuuteen ja asumisen viihtyisyyteen. Tarjolla on 48 avaraa ja valoisaa asuntoa, joista löydät varmasti omaan elämäntilanteeseesi parhaiten sointuvan kodin.

 

Ainolan Auran vehreä pihapiiri ja kattoterassit, joista toisella on asukkaiden käytössä oleva sauna, tarjoavat arkeen mukavia luksuksen hetkiä. Uuden Ainolan aluekeskuksen erinomaiset liikenneyhteydet sekä tulevat lähipalvelut kouluineen ja päiväkoteineen varmistavat arjen sujuvuuden.

 

Näillä Sibeliuksen entisillä kotikulmilla arkesi soi duurissa.

 

Ainolan Aura rakentuu valinnaiselle vuokratontille. Rakennuksen energialuokka on A2018. Kotien arvioitu valmistumisaika on kesä 2024.

Rakentamisen aikajana

Suunnitteilla

Varattavissa

Myynnissä ja rakenteilla

Muuttovalmis

Tunnelmallinen luonnoskuva Ainolan Auran asunnon B35 olohuoneesta
Luonnoskuva asunnosta B35

Uuden kodin huoletonta harmoniaa

 

Järvenpään Ainolan Auran varattavat asunnot ovat avaria ja valoisia. Neliöitä on sijoitettu viisaasti tiloihin, joissa vietetään eniten aikaa, ja ikkunat ovat normaalia korkeammat – ne yltävät lähes kattoon asti.

 

Asunnot on suunniteltu siten, että voit sisustaa niistä sinun elämääsi täydellisesti sopivan kodin – ilman riitasointuja. Tilojen joustavuuden ansiosta Ainolan Auran kodit elävät asukkaidensa mukana myös elämänmuutoksissa.

Perheille ja tilaa arvostaville sopivat kolmiot ja 4h+kt -asunnot avautuvat kahteen, osa jopa kolmeen ilmansuuntaan. Kaikissa isommissa asunnoissa on lasitettu parveke, alimmassa kerroksessa oma terassipiha, jolla voi nautiskella aamukahveja ja viettää lämpimiä iltoja. 4h+kt -kotien päämakuuhuoneeseen käytännöllistä ylellisyyttä tuo walk in -vaatehuone.

 

Kaksioissa keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä avaraa tilaa, ja makuuhuoneessa on neliöitä myös työpisteelle tai vauvansängylle. Lasitettu parveke tuo lisää tilaa ja viihtyisyyttä. Myös yksiöissä on panostettu avaruuteen ja arjen käytännölliseen sujuvuuteen. Esimerkiksi keittotilassa on paikka ruokapöydälle ja kylpyhuoneessa tilaa pyykkihuollolle.

 

Viihtyisyys jatkuu yleisissä tiloissa

 

Järvenpään Ainolan Aurassa on panostettu viihtyisyyteen myös kotien ulkopuolella. Talon suuri ja suojaisa sisäpiha tarjoaa vehreitä oleskelukeitaita ja lapsille leikkipaikkoja. Pihalle tulee paljon monipuolista kasvillisuutta sekä linnunpönttöjä ja hyönteishotelleja luonnon monimuotoisuutta ylläpitämään.

Sisäpihan puolelle pistävien talon matalampien osien päällä olevat kattoterassit ovat nekin asukkaiden käytettävissä. Toisella kattoterassilla voi kuopsutella viljelylaatikoita, joiden myötä terassista muodostuu kesäisin asukkaiden yhteinen vehreä puutarha. Toisella katolla on tilava saunaosasto sekä terassi, jolla kelpaa vilvoitella ilta-auringossa.

 

Talossa on myös pesula ja kaksi yhteiskäyttötilaa, joista toinen soveltuu etätyöpisteille. Irtaimistovarastojen nelimetrinen korkeus ansaitsee erityismaininnan ja mahdollistaa tavaroiden säilytyksen sopusointuisessa järjestyksessä. Talon sisäänkäyntien yhteydessä olevat kuraeteiset helpottavat lapsiperheiden ja koiranomistajien arkea.

Autopaikat tulevat sijoittumaan Ainolan Auran tien toiselle puolelle rakentuvaan erilliseen pysäköintirakennukseen.

Luonnoskuvanäkymä asukkaiden yhteistiloista kattoterasseilla
Luonnoskuva asukkaiden yhteistiloista kattoterasseilla

Arkkitehdin ajatuksia Ainolan Auran suunnittelusta

 

Järvenpään Ainolan Auran suunnittelupöydällä on kiinnitetty huomiota ensivaikutelmaan – siihen, miten talo ja siellä oleva koti toivottavat tulijan tervetulleeksi. Rakennuksen kadunpuoleinen 6-kerroksinen osa kätkee syliinsä pihan puolella olevat pienempimittakaavaiset 4-kerroksiset osat ja kotoisan sisäpihan. Talon ulko-ovet ovat mielenkiintoisen ja kontrastisen julkisivun puuvuoratulla osalla, joka johdattaa tulijan lämpimästi sisään väljään, korkeaan ja kutsuvaan porrashuoneeseen. Ja kun saavutaan sisälle asuntoon, valtaosa niistä avautuu siten, että tulija näkee heti ovelta asunnon läpi aina ulos asti.

 

Normaalia korkeammat, melkein kattoon asti ulottuvat ikkunat tuovat asuntoihin valoa ja avaruuden tuntua. Sisäpihaan työntyvissä “nopissa” olevissa isommissa asunnoissa ikkunoista näkee kolmeen suuntaan: itään, länteen ja etelään. 6-kerroksisen lamelliosan kolmioissa ikkunoita on läpi talon kahteen suuntaan.

 

Kodit on suunniteltu siten, että asukkaat voivat kalustaa niistä vaivatta mieleisensä. Esimerkiksi makuuhuoneista useimmat on mitoitettu niin, että sängyn voi sijoittaa kahteen eri suuntaan ja silti tilaa on myös yöpöydille – sekä tarvittaessa vaikka vauvan sängylle.

 

Kalle Tuomola, arkkitehti

Ainolan alue osana kaupunkikehitystä

Järvenpään eteläinenosa kokee lähivuosina merkittävän muutoksen kun Ainolan aluekeskus alkaa rakentumaan. Keskuksesta muodostuu merkittävä asumisen ja palveluiden keskittymä, joka täydentää Järvenpään keskustan palvelutarjontaa. Pääradan lisäraidehankkeen yhteydessä Ainolan nykyinen asema siirtyy 500 metriä etelään. Uusi seisake sijoittuu rakentuvan keskustakorttelin ytimeen ja näin palvelee paremmin aluekeskusta sekä sen asukkaita.

Lue lisää alueesta

Taloyhtiön sijainti kartalla

Taloyhtiö lyhyesti

 • Varattavissa
 • Arvioitu valmistuminen 6/2024
 • Kerrostalo
 • Viulukonsertonkuja 4 b 04420 Järvenpää
 • Valinnainen vuokratontti
 • 48 kotia
 • 1-4 huonetta
 • 28,0-91,5 m2

Asunnot

Katso tarkemmat laina- ja maksuehdot

Kuvat ja videot

Luonnoskuva Ainolan Auran julkisivusta ajotien puolelta Luonnoskuva
Luonnoskuva Ainolan Auran sisäpihasta Luonnoskuva
Luonnoskuvanäkymä asukkaiden yhteistiloista kattoterasseilla Luonnoskuva
Luonnoskuva Ainolan Auran asunnon A6 keittiöstä Luonnoskuva asunnosta A6
Luonnoskuva Ainolan Auran asunnon B35 olohuoneesta Luonnoskuva asunnosta B35
Luonnoskuva Järvenpään Ainolan kehittyvästä alueesta ilmasta katsottuna Luonnoskuva

KATSO KAIKKI KUVAT

Meillä kaikilla on oma tyyli - mikä on sinun?

Löydä oma tyylisi

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Ainolan Auran asunnon ostajana voit suunnitella asunnosta mieleisesi valitsemalla materiaalit Hartela Interiorin laajasta materiaalivalikoimasta. Valikoimaan voit tutustua sisustusmateriaaliesitteestä tai Hartelan asuntomyynnissä yhtiön ennakkomarkkinoinnin alkaessa.

 

Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään kodista tyylisi mukaisen.

Ainolan Auran sisustustyylit

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoittaa makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Lue lisää sisustuksesta

Taloyhtiön ladattavat materiaalit

 • Lataa

  Esite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Sisustusmateriaaliesite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Asemapiirustus (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Julkisivut (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Kerrospohjat (pdf)

  Lataa
 • Hartela Logo

  Rakennustapa- ja talotekniikkaselostus (pdf)

  Lataa

Vihreiden valintojen Ainolan Aura

Ainolan Auran löydät ratkaisut, jotka tukevat ekologisempaa asumista

Vihreämpien ja ekologisempien valintojen tekeminen on tänä päivänä kenties tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Haluamme osallistua näiden valintojen tekemiseen ja täten mahdollistaa kestävämmän asumisen puitteet. Asunto Oy Järvenpään Ainolan Auran löydät ratkaisuja, jotka tukevat ekologisempaa asumista.

ENERGIATEHOKKUUS

Ainolan Auran energialuokka on A2018.

ENERGIATEHOKAS ILMANVAIHTO

Huoneistokohtaiset ilmanvaihtolaitteet mahdollistavat korkeatasoisen lämmöntalteenoton ja energiatehokkuuden.

vihreä sähkö

Ainolan Auran työmaalla käytetään uusiutuvaa, vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. Hartela tekee vihreän sähkösopimuksen myös kiinteistösähkön osalta. Näiden lisäksi Auraan toteutetaan aurinkosähköjärjestelmä, jonka tuottamaa sähköä hyödynnetään yhtiön taloteknisissä järjestelmissä.

Tilat yhteiseen käyttöön

Asukkaiden yhteistä kerhotilaa voi hyödyntää, vaikka etätöiden tekemiseen. Pesulassa voi pestä ja kuivattaa omat pyykit energiatehokkaasti.

VALAISTUS

Asunnoissa on LED-valaistus, joka tarjoaa energiatehokkaamman valaistusratkaisun perinteisiin hehkulamppuihin verrattuna.

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko Asunto Oy Järvenpää Ainolan Aurasta?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Muita sinua kiinnostavia taloyhtiöitä

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.