Helsingin Siveltimen sisustus

Meillä kaikilla on oma tyyli - mikä on sinun?

 

Helsingin Siveltimen kodit ovat muuttovalmiita! Asuntojen sisämateriaalit on valittu mahdollisimman moneen eri sisustustyyliin sopivaksi, jolloin sinun on helppo viimeistellä koti oman tyylisi mukaiseksi.

 

Tule tutustumaan sinua kiinnostavaan asuntoon ja fiilistele miten asunnon materiaalit sopisi sinun tyyliisi. Kysy lisää ja sovi itsellesi esittelyaika asuntoon asuntomyynti.helsinki@hartela.fi tai 0800 93 200 (maksuton).

Esimerkkejä Helsingin Siveltimen asuntojen varustelusta

 

Kiintokalusteet – Helsingin Siveltimen keittiö- ja komerokalusteet on toimittanut kotimainen Puustelli. Eteisen kalusteet on toteutettu tilaa säästävillä ja avartavilla peililiukuovikomeroilla. Puustelli-laatu koostuu kestävistä ja puhtaista materiaaleista sekä ympäristöystävällisistä valmistustavoista.

 

Kodinkoneet - Siemens on toimittanut kodinkoneet Helsingin Siveltimeen. Asunnot on varustettu tyylisi mukaisilla valkoisilla tai teräksisillä energiaa säästävillä astianpesukoneilla, ja kylmälaitteilla, sekä valkoisella tai mustalla tilavalla kiertoilma-kalusteuunilla. Keraaminen musta keittotaso on upotettu työtasoon. Kodinkonevalikoiman laitteet ovat energiatehokkuudeltaan A-A++ -luokkaa.

 

Pesutilat – Helsingin Siveltimen kylpyhuoneet on toteutettu elementeillä, jotka on valmistettu valmiiksi tehtaalla sisätiloissa.

Elementtikylpyhuoneissa vesiputket kulkevat seinän sisällä, mikä viimeistelee tilan laadukkaan ilmeen ja helpottaa sen puhtaana pitoa.

 

Pesutilojen seinät on laatoitettu kotimaisen Laattapisteen isoilla 30x60 kokoisilla valkoisilla keraamisilla laatoilla ja lattiat on pinnoitettu seiniin sointuvilla pienemmillä kivimäisillä harmailla laatoilla. Pesutilojen puhtaan valkoiset kalusteet on toimittanut Pohjolan johtava kalustevalmistaja Svedbergs, jolle myös ympäristöasioiden huomioiminen on itsestään selvä osa laatuajattelua. Svedbergsin mallistossa yhdistyy kalusteiden trendikkyys, toimivuus ja pitkä takuu.

 

Varusteet – Lähes kaikki asuntojen valolähteet ovat aikaa kestäviä ja energiaa säästäviä LED-valaisimia. Eteisten, pesutilojen ja keittiöiden madallettuihin kattoihin on asennettu upotettavat valaisimet, keittiön työtasoa valaisee linjakas LED-nauha ja liesikupu, ja myös pesutilojen peilikaapit ja valopeilit toimivat LED-valaisimin.

 

Keittiön ja pesutilojen allashanat on varustettu kotimaisen Oraksen uudistetulla tuotteilla, joissa on veden lämpöä ja virtaamaa rajoittava ekonappi.

 

Parvekkeet – Osassa Helsingin Siveltimen asuntoja on ranskalainen parveke ja osassa julkisivusta ulkoneva parveke. Ranskalaisissa parvekkeissa on lasi- ja pinnakaide ja ranskalaisen parvekeoven alareunan korkeus lattiasta on n. 30 cm.

 

Parvekkeiden kaiteet ovat osin umpikaiteita ja osin lasi- ja pinnakaiteita. Kaidelasin lasi on kirkas. Kadun ja rakennusten päädyn puoleisten parvekkeiden kaiteiden yläosa on lasitettu. Parvekelasitukset on tehty valmistajan vakioratkaisulla ja ne ovat pääosin avattavissa. Lasitus pidentää mukavasti parvekkeen käyttöaikaa vuoden aikana ja antaa lisätilaa elämiseen, mutta huomioithan kuitenkin, että lasitettu tila on suunniteltu tuulettuvaksi, jolloin se ei ole vesi- eikä lumitiivis.

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.