Asunto Oy Larun Portti Helsinki

Lauttasaarentie 1 00200 HELSINKI

Asunto Oy Larun Portti Helsinki

Larun Portti näkyy Lauttasaaren siltaa pitkin saapuvalle jo kaukaa. Suunnittelun kantavia ajatuksia on ollut tarjota jotakin sekä uusille asukkaille, vanhoille lauttasaarelaisille että kaikille muillekin, jotka lepuuttavat katsettaan Lauttasaaren rannoilla.

Larun Portin ensimmäiseen kerrokseen on toteutettu kaksi liiketilaa, toinen asunnon yhteyteen ja toinen erikseen.

Asunnot

Larun Portissa on 57 asuntoa 37,5 neliön reiluista yksiöistä 172 neliön hulppeaan kattohuoneistoon. Joka asunnolla on oma parveke. Noin puolet on kooltaan perheasunnoiksi sopivia, onhan Lauttasaari myös monen urbaanin vanhemman ideaalipaikka. Yhtiöön on suunniteltu myös asunto, johon on yhdistetty erillinen työtila ensimmäisessä kerroksessa.

Pihapiiri

Asunto Oy Larun Portti Helsingin piha on viimeistelty erillisen vihersuunnitelman mukaisesti, ja oleskelualueelle on tehty turvallinen leikkipaikka lapsille. Meren puolella on taloyhtiön reilu terassi, jolle pääsee suoraan Larun Portin saunatiloista.

Pysäköinti

Asukaspysäköinti hoituu kätevästi talon ja pihakannen alla olevassa 46 paikan pysäköintihallissa. Lisäksi pihatasossa on neljä autotallia. Halli- ja tallipaikat myydään erillisinä osakkeina.

Yhteistilat

Larun Portissa on uudenlaisia mukavuuksia yhteiskäyttöön. Talossa on iso saunaosasto, josta pääsee vilvoittelemaan taloyhtiön suurelle, merelle avautuvalle terassille. Taloyhtiön viinikellarissa on sopivat olosuhteet oikeaa korkkaamisaikaa odottaville pulloille. Myös perusasiat on Larun Portissa mietitty huolella. Sujuvaa arkea varten talossa on pesula, kuivaushuone, kerhotila, lastenvaunuvarasto, kuraeteinen, ulkoiluvälinevarasto sekä oma irtaimistovarasto joka asunnolle.

Talotekniikka

Larun Portti on liitetty kaukolämpöverkkoon, ja asunnoissa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Kuumina kesinä asumismukavuutta lisää huoneistokohtainen viilennys. Kylmän ja lämpimän veden kulutusta mitataan huoneistokohtaisesti.
 
Talossa on pääsisäänkäynniltä kuvaa välittävä ovipuhelinjärjestelmä sekä verkkotoimiset palovaroittimet joka asunnossa.
 
Yleiskaapelointi takaa nopean tiedonsiirron; asunnoissa on 10/10 Mbit/s datayhteysvalmius.