Asunto Oy Jätkäsaaren Potkuri Helsinki

Bermudankatu 5 00220 HELSINKI

Jätkäsaaressa sykkii vehreä sydän

Helsingin Jätkäsaari kutsuu viettämään yhteisöllistä ja aktiivista urbaania kaupunkielämää, johon kuuluvat tiiviit ja suojaisat umpikorttelit sekä viihtyisät kahvilat, monenlaisia makuja tarjoavat ravintolat ja aidot kivijalkaliikkeet – kaikki kävelymatkan päässä. Alueelta löytyvät myös päiväkodit, koulut, kirjasto, asukaspuistot ja urheilukenttä sekä laivaterminaali. Ja kaikki Helsingin ydinkeskustan palvelut ovat aivan lähietäisyydellä – kuljit sitten kävellen, polkupyörällä tai julkisilla.

URBAANIA ASUMISTA PUISTOALUEIDEN LOMASSA

Suurimmasta viheralueesta, kilometrin mittaisesta Hyväntoivonpuistosta muodostuu Jätkäsaaren suurin vihreä sydän. Tämä Kaivopuiston kokoinen alue on omiaan monenlaiseen viihtymiseen, rentoutumiseen ja yhdessäoloon. Puistoon tulee useita lasten leikkipaikkoja sekä liikuntakenttä. Puiston eteläkärkeen rakennetaan myös uima -ja lähiliikuntapaikka.

Jätkäsaaren Potkurin läheisyyteen, kanavan vastarannalle rakentuu vehreä Poseidoninpuisto. Puistoon saadaan nurmikkoa, lasten leikkipaikka ja paikkoja istuskeluun. Meren rannalle Saukonlaituriin hiukan kauemmas rakentuu Tritoninpuisto. Puistoa aletaan rakentaa vasta kun läheiset pienkerrostalot valmistuvat.

KATTAVAT KULKUYHTEYDET

Jätkäsaari on loistavien kevyen liikenteen yhteyksien ulottuvilla, ja alueelle on luotu kattava kevyenliikenteen verkosto jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Kätevin reitti keskustaan kulkee hyvin valaistun Baanan kautta. Jatkossa väyliä pitkin pääsee myös Hyväntoivonpuistosta siltojen yli meren rantaan ja muihin puistoihin.

Raitiovaunulinjat 6T, 7, 8, ja 9 kattavat kätevästi koko Jätkäsaaren. Ruoholahden metroasemalta pääsee nopeasti itään ja länteen, ja laivat kuljettavat Länsiterminaalista hetkessä Tallinnaan.