Asunto Oy Jätkäsaaren Potkuri Helsinki

Bermudankatu 5 00220 HELSINKI

Sinun näköisesi koti

ASUNNON SISÄMATERIAALIT

Jätkäsaaren Potkurin asunnon ostajana sinulla on mahdollisuus tehdä kodistasi juuri sinun näköisesi. Laaja sisämateriaalivalikoimamme on valikoitu huolella nykyajan trendit huomioiden unohtamatta materiaalien toimivuutta ja kestävyyttä.

Ostaessasi asunnon rakentamisen alkuvaiheessa pääset valitsemaan mieleisesi materiaalit mm. keittiökalusteiden ovimalleista ja työtasoista, lattiamateriaaleista sekä seinä- ja lattialaatoista.

SISUSTUSTYYLIT

Helpottaaksemme kotisi sisämateriaalien valintaa olemme luoneet materiaalivalikoimastamme neljä erilaista sisustustyylikokonaisuutta.

01 Haiku on valintasi, jos pidät yksinkertaisen modernista sisustuksesta, kunhan vaikutelma ei ole liian kylmä ja kontrastinen. Lämpimään taittuvat vaaleat sävyt ja puupinnat saavat raikkautta akvan sävyisestä lasista.

02 Riemu on vaaleita ja puisia pintoja höystettyinä värikkäillä yksityiskohdilla. Oivallinen valinta, jos yhdistelet iloisesti vastakohtaisiakin asioita: uutta ja vanhaa, värikästä ja neutraalia, kovaa ja pehmeää, klassista ja leikkisää.

03 Muoto yhdistää selkeitä linjoja ja pelkistetyn modernia tyyliä. Neutraalia väriskaalaa jäsentävät tumman ja vaalean kontrastit. Modernia vaikutelmaa voi vielä korostaa korkeakiiltoisilla, metallisilla tai lasisilla elementeillä.

04 Villa on modernisoitua klassisuutta ripauksella kansainvälistä romantiikkaa. New England -vaikutteiseen tyyliin kuuluvat mm. kalusteiden profiiliovet sekä klassiset laatoitukset. Vaikka Villa on tyyleistä dekoratiivisin, on kokonaisuus haluttu säilyttää selkeänä.

Alla esitetty Hartelan sisustustyylien mallinnuskuvat. Huom. Tyylien mallinnuskuvat eivät kuvaa Jätkäsaaren Potkurin kohdetta.

ESIMERKKEJÄ ASUNTOJEN VARUSTELUSTA

Kiintokalusteet - Jätkäsaaren Potkurin keittiö- ja komerokalusteet toimittaa kotimainen Puustelli. Voit valita keittiökalusteesi laajasta valikoimastamme näistä Suomessa valmistetuista kalusteovista, työtasoista ja vedinmalleista. Eteisen kalusteet toteutetaan tilaa säästävillä ja avartavilla peililiukuovikomeroilla.

Kodinkoneet - Siemens toimittaa kodinkoneet Jätkäsaaren Potkuriin. Asunnot varustetaan energiaa säästävillä kalustepeitteisellä astianpesukoneella, tyylikkäillä kylmälaitteilla, ajastimella varustetulla kiertoilma-kalusteuunilla ja tasoon upotettavalla keittotasolla. Yksiössä keittotasot ovat keraamisia ja isommissa asunnoissa induktiokeittotasoja.

Lattiamateriaalit - Jätkäsaaren Potkurin lattiamateriaalit toimittaa Karelia. Valittavanasi on useasta tammipuu parketin eri sävyvaihtoehdoista mieleisesi.

Pesutilat - Jätkäsaaren Potkurin pesutilojen seinät laatoitetaan kotimaisen Laattapisteen isoilla 30x60 keraamisilla laatoilla. Lattiat pinnoitetaan seinien sävyyn sointuvilla kivimäisillä tai tasavärisillä pienemmillä laatoilla. Pesutilojen kalusteet toimittaa Pohjolan johtava kalustevalmistaja Svedbergs. Svedbergsin mallistossa yhdistyy kalusteiden trendikkyys ja toimivuus, tämän lisäksi Svedbergs antaa Ruotsissa valmistetuille tuotteilleen 10 vuoden takuun. 

Valaisimet -  Asuntojen kaikki valolähteet ovat aikaa kestäviä ja energiaa säästäviä LED-valaisimia. Eteisten, pesutilojen ja keittiöiden madallettuihin kattoihin asennetaan upotettavat valaisimet, keittiön työtasoa valaisee LED-nauha ja liesikupu, ja myös pesutilojen peilikaapit ja valopeilit toimivat LED-valaisimin.

LISÄ- JA MUUTOSTYÖT

Halutessasi sinulla on mahdollisuus teettää asuntoosi myös yksilöllisiä lisä- ja muutostöistä. Lisä- ja muutostyöt ovat maksullisia. Kaikki lisä- ja muutostyötoiveet ja niiden mahdollisuudet käsitellään aina tapauskohtaisesti.

Esimerkkejä maksullisista lisätöistä

Keittiökalusteet – Lisähintaan voit panostaa asuntosi pintamateriaaleihin vielä enemmän. Voit esimerkiksi valita työtasoksi tyylikkään ja kestävän kvartsin ja kalusteoviksi puuviiluiset tai korkea kiiltoiset kalusteovet. Mm. nämä tuotteet löydät asuntojen myyntivaiheen alkaessa materiaalivalikoimastamme valmiiksi hinnoiteltuina.

Parveke lattialaudoitus - Parvekkeiden lattia on mahdollista laudoittaa terassien tapaan esim. lämpökäsitellyllä mäntylaudalla. Voit tiedustella parvekelaudoituksen lisähintaa asuntomyynniltä myyntivaiheen alettua.

OMA HARTELA

Hartelan asunnon ostajana saat käyttöösi Oma Hartela-palvelun, jossa pääset mm. tutustumaan kotisi materiaalivalikoimaan, tekemään omat valintasi sekä seuraamaan yhtiön rakentamisen etenemistä. Henkilökohtaisen rekisteröitymiskutsun ohjelman käyttäjäksi saat tehtyäsi asuntokaupat.