Asunto Oy Jätkäsaaren Pollari Helsinki

Bermudankatu 1 00220 HELSINKI

Jätkäsaaressa ei asuta - siellä eletään

Helsingin Jätkäsaari kutsuu viettämään yhteisöllistä ja aktiivista urbaania kaupunkielämää, johon kuuluvat tiiviit ja suojaisat umpikorttelit sekä viihtyisät kahvilat, monenlaisia makuja tarjoavat ravintolat ja aidot kivijalkaliikkeet – kaikki kävelymatkan päässä. Alueelta löytyvät myös päiväkodit, koulut, kirjastot, asukaspuistot ja urheilukentät sekä laivaterminaali. Ja kaikki Helsingin ydinkeskustan palvelut ovat aivan lähietäisyydellä – kuljit sitten kävellen, polkupyörällä tai julkisilla.

Urbaania asumista puistoalueiden lomassa

Vehreät puistot tulevat peittämään jopa viidesosan Jätkäsaaren pinta-alasta. Suurin viheralue, kilometrin mittainen Hyväntoivonpuisto tulee olemaan Jätkäsaaren suuri vihreä sydän. Tämä Kaivopuiston kokoinen alue on omiaan monenlaiseen viihtymiseen, rentoutumiseen ja yhdessäoloon. Puistoon tulee useita lasten leikkipaikkoja sekä liikuntakenttä. Puiston eteläkärkeen rakennetaan myös uima- ja lähiliikuntapaikka.

Kattavat Kulkuyhteydet

Jätkäsaari on loistavien kevyen liikenteen yhteyksien ulottuvilla, ja alueelle on luotu kattava verkosto jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Kätevin reitti keskustaan kulkee hyvin valaistun Baanan kautta. Jatkossa väyliä pitkin pääsee myös Hyväntoivonpuistosta siltojen yli meren rantaan ja muihin puistoihin.

Raitiovaunulinjat 6T, 7, 8 ja 9, kattavat kätevästi koko Jätkäsaaren. Ruoholahden metroasemalta pääsee  nopeasti itään ja länteen, ja laivat kuljettavat Länsiterminaalista hetkessä Tallinnaan.

Kuvat: Antti Pulkkinen