Asunto Oy Jätkäsaaren Pollari Helsinki

Bermudankatu 1 00220 HELSINKI

Tyylikäs koti

Hartelan sisustustyylit

Koska kotien pitää olla asukkaiden näköisiä, on Hartelan sisustusarkkitehti on luonut neljä erilaista tyylimaailmaa, josta jokainen voi valita omaan silmäänsä ja elämäntilanteeseensa parhaiten sopivat vaihtoehdot.

Hartelan neljä tyylimaailmaa Haiku, Riemu, Muoto ja Villa toimivat inspiraationa ja apunasi, kun suunnittelet ja sisustat kotiasi. Seuraavat kuvat havainnollistavat tyylisuuntia ja niille ominaista muotokieltä.

  • haiku

  • riemu

  • muoto

  • villa

HAIKU - LÄMMIN JA LUONNOLLINEN KOTI

Haiku on valintasi, jos pidät yksinkertaisesta modernista sisustuksesta, kunhan vaikutelma ei ole kylmä ja kontrastinen. Lämpimään taittuvat vaaleat sävyt ja puupinnat saavat raikkautta vaikkapa turkooseista laatoista. Kuten nimi Haikukin jo kertoo, tyylissä on aavistus Aasiaa.

RIEMU - LEIKKISÄ SKANDINAAVINEN KOTI

Skandinaaviseen tyyliin kuuluvat vaaleat ja puiset pinnat höystettynä värikkäillä yksityiskohdilla. Tyyli sopii sinulle, jos yhdistelet iloisesti vastakohtaisiakin asioita: uutta ja vanhaa, värikästä ja neutraalia, kovaa ja pehmeää, klassista ja leikkisää.

MUOTO - PUHDASLINJAINEN MODERNI KOTI

Ajaton koti selkeiden linjojen ja pelkistetyn modernin tyylin ystävälle. Neutraalia väriskaalaa jäsentävät tumman ja vaalean kontrastit. Modernia vaikutelmaa voi vielä korostaa korkeakiiltoisilla tai metallisilla elementeillä.

VILLA - KODIKAS UUSROMANTTINEN KOTI

Pidätkö modernisoidusta klassisuudesta ripauksella kansainvälistä romantiikkaa? New England -vaikutteiseen tyyliin kuuluvat mm. kalusteiden profiiliovet sekä klassiset laatoitukset. Vaikka Villa on tyyleistä dekoratiivisin, on kokonaisuus haluttu säilyttää selkeänä.

Huom! Sivuilla esitetyt mallinnuskuvat ovat havainnekuvia, eivätkä kuvaa Jätkäsaaren Pollarin kohdetta.