Asunto Oy Jätkäsaaren Pollari Helsinki

Bermudankatu 1 00220 HELSINKI

Materiaalivalinnat ja muutostyöt

Asunnon materiaalivalinnat

Jätkäsaaren Pollarin asunnon ostajalla on mahdollisuus tehdä erilaisia materiaalivalintoja mm. keittiökalusteiden ovimalleista ja työtasoista, parketeista sekä seinä- ja lattialaatoista.

Asunnon materiaalivalinnat tehdään Hartelan materiaalivalintaohjelmaa käyttäen. Asunnon ostaneet saavat henkilökohtaiset tunnukset ohjelmiston käyttöön kaupanteon jälkeen, yksi tunnus/huoneisto, sekä ohjeet ohjelmiston käyttöön. Asiakaspalveluinsinöörimme auttaa valintoja tehdessänne.

Tutustu alta Jätkäsaaren Pollarin asuntojen sisustusmateriaaleihin Hartelan asiakaspalveluinsinööri Natasha Korhosen esittelemänä.

LISÄ- JA MUUTOSTYÖT

Halutessasi sinulla on mahdollisuus teettää asuntoosi myös yksilöllisiä lisä- ja muutostöistä. Lisä- ja muutostyöt ovat maksullisia. Kaikki lisä- ja muutostyötoiveet ja niiden mahdollisuudet käsitellään aina tapauskohtaisesti.

Alla esitetty muutamia valmiiksi mietittyjä lisähintaisia ratkaisuja Jätkäsaaren Pollarin kohteeseen.

Keittiön lisävarusteet

Klaffi -kaappi on ratkaisu pieneen tilaan, jonne ruokapöytä ei mahdu. Seinälle asennettava Klaffi-kaappi avautuu ruokapöydäksi tai työtilaksi tarvittaessa. Kaapista löytyy säilytystilaa hyllyinä, lokeroina ja taskuina. Klaffi ei ole vain keittiön kaluste, se tuo muuntautuvaa työ- ja säilytystilaa myös olohuoneeseen tai lastenhuoneen ahtauteen.

Plussa -kaappi on pyörillä varustettu apukaappi, joka kätkee sisäänsä runsaasti säilytystilaa ja luo avattaessa kokonaisen pöytätilan työskentelyyn tai ruokailuun. Kun ylimääräistä pöytätilaa ei tarvita, kaappi voidaan rullata takaisin osaksi kaapistoa.

Bistro kattohylly on metallirunkoinen hylly, jolla saat lisää säilytystilaa saarekkeen yläpuolelle. Tarvikkeet ovat käden ulottuvilla. Kattohyllykön kaksi ylintä hyllyä on lasia ja alin hylly on metalliverkkoa. Verkosta saa roikkumaan koukuilla keittiötarvikkeita sekä lasihyllyille voi laittaa astioita tai koristeita makusi mukaan. Kattohyllykkö on myös kaunis katseltava, joka personoi tilaa.

Bistro seinähyllyllä saat lisää säilytystilaa ja tämä hyllykkö on jatkettava, joten voit tehdä siitä pitkän hyllyrivistön jos suosit avokaappeja. Hyllykössä kaikki on käden ulottuvilla ja näkyvillä. Se on myös kaunis designelementti keittiössäsi. Hyllykön avulla voit personoida tilaa omilla rakkailla ja kauniilla esineilläsi tai astioillasi.

  • klaffi -kaappi

bistro katto- ja seinähylly

plussa -kaappi

Vaatehuoneen lisävarusteet

  • asusteet

harrastusvälineet

tarvikkeet

Elfan avulla saat vaatehuoneeseen mahtumaan esimerkiksi kausivaatteet, matkalaukut ja monenmoiset muut tarpeelliset tavarat. Hyödynnä tila parhaalla mahdollisella tavalla.

Asusteet: Asujen ystävä pitää valmiiksi mietityillä Elfa -ratkaisuilla vaatteet siististi järjestyksessä.

Harrastusvälineet: Aktiiviliikkujan kaikki säilytystarpeet ottaa huomioon ratkaisu, joka sisältää esimerkiksi polkupyöräkoukun, säilytyskorin mailoja varten sekä kätevät seinäkorit urheiluvaatteille ja -välineille.

Tarvikkeet: Askartelijalle ja kotitoimistoksi sopii Elfa -ratkaisu, jossa on loistavat tilat paperitöille, ompelemiseen ja muuhun harrastamiseen. Työpisteen laatikoiden ja koukkujen ansiosta pienimmätkin tavarat ja tarvikkeet pysyvät tallessa ja käden ulottuvilla.

HUOM! Sivuilla esitetyt keittiön ja vaatehuoneen lisävarustekuvat ovat mallikuvia. Ne eivät kuvaa Jätkäsaaren Pollarin kohdetta.