Asunto Oy Helsingin Sompasaaren Pooki

Priki Johannan kuja 3 00540 HELSINKI

Talotekniikka

Asuinhuoneistojen sekä sauna- ja pesutilojen lämmitysmuotona on vesikiertoinen lattialämmitys. Rakennus on liitetty kaukolämpöverkkoon sekä kaukokylmäverkostoon. Viilennys toteutetaan lattiaviilennyksenä. Kylmän ja lämpimän veden kulutusta mitataan huoneistokohtaisesti.

Talossa on ovipuhelinjärjestelmä sekä verkkotoimiset palovaroittimet joka asunnossa.

Asuntojen eteisessä, kylpyhuoneessa ja keittiön välitilassa on kiinteät led-valaisimet. Yhteiskaapelointi takaa nopean tiedonsiirron; asunnoissa on yhtiövastikkeeseen kuuluva 10/10 Mbit/s datayhteys.

Yhteistilat

Pookin 12. kerroksessa sijaitsevat kaikkien asukkaiden yhteiset kerho- ja saunatilat. Terassilta avutuu upea näkymä Mustikkamaan ja Korkeasaaren suuntaan. Talopesula ja kuivaushuone sijaitsevat 1. kerroksessa.

Pysäköinti

Korttelin yhteinen autohalli sijaitsee pihakannen alla. Hallista on mahdollista vuokrata pysäköintioikeuksia. Autohalliin pääsee sisäkautta lukuun ottamatta 1. kerroksen kaksikerroksisia asuntoja.

  • 01. MUOTO

  • 02. HAIKU

  • 03. RIEMU

Kolme tyyliä

Kotien pitää olla asukkaidensa näköisiä. Siksi Sompasaaren Pookin koteja varten on luotu kolme erilaista tyylimaailmaa, josta jokainen voi tehdä omaan silmäänsä ja elämäntilanteeseensa parhaiten istuvat valinnat.

Kolme erilaista tyylimaailmaa on luotu yhdessä sisustusarkkitehdin kanssa. Huolella kestävistä ja laadukkaista materiaaleista kootut esimerkit toimivat inspiraationa ja apunasi, kun suunnittelet ja sisustat kotiasi.

Muoto yhdistää selkeitä linjoja ja pelkistetyn modernia tyyliä. Neutraalia väriskaalaa jäsentävät tumman ja vaalean kontrastit. Modernia vaikutelmaa voi vielä korostaa korkeakiiltoisilla, metallisilla tai lasisilla elementeillä.

Haiku on valintasi, jos pidät yksinkertaisen modernista sisustuksesta, kunhan vaikutelma ei ole liian kylmä ja kontrastinen. Lämpimään taittuvat vaaleat sävyt ja puupinnat saavat raikkautta vaikkapa akvan sävyisestä lasista. 

Riemu on vaaleita ja puisia pintoja höystettyinä värikkäillä yksityiskohdilla. Oivallinen valinta, jos yhdistelet iloisesti vastakohtaisiakin asioita: uutta ja vanhaa, värikästä ja neutraalia, kovaa ja pehmeää, klassista ja leikkisää.