Helsingin historiaa kirjoitetaan nyt.

Enää yksi asunto jäljellä!

Helsinki kehittyy kohisten, ja yksi kehityksen polttopisteistä on uusi merellinen kaupunginosa Kalasatama, johon myös Sompasaari kuuluu. Tänne rakennetaan uutta ja urbaania; sekä uusia koteja että liiketiloja ja uuden polven toimitilaa.

Loistava sijainti Kalasataman metroaseman, Redin kauppakeskuksen sekä Mustikkamaan ja Korkeasaaren lähellä tarkoittavat Sompasaaren asukkaille elämisen rikkautta. Menet sitten ostoksille tai ulkoilemaan, kaikki on aivan omilla kulmillasi. Kalasataman alue vetää puoleensa monipuolisesti kaupunkikulttuurin toimijoita tapahtumista kahviloihin ja ravintoloihin.

Hartela rakentaa Sompasaareen kaksi taloyhtiötä, joista ensimmäinen on 12-kerroksinen tornitalo korttelin lounaiskulmaan. Sompasaaren Pookiin toteutetaan asuntoja minilofteista perheasuntoihin. Taloyhtiön rakentaminen on alkanut marraskuussa 2017, ja muuttamaan päästään kesällä 2019. Naapuriyhtiö Sompasaaren Pelagia on nyt myös rakenteilla ja myynnissä.

Paikan henki ja siitä kumpuavan vahvan identiteetin luominen on ollut Pookin suunnittelun lähtökohta. Koko korttelissa on Itämeren satamamakasiinien rouheutta ja konttinostureiden solakkaa ryhdikkyyttä. Ilmoihin nostettavat kontit muuttuvat parvekkeiksi - ja umpinaiset makasiinit avautuvat kohti merellisiä näkymiä.

Kuvat ovat arkkitehtitoimiston havainnekuvia kohteesta.

Kohde on myynnissä ja rakenteilla. Arvioitu valmistuminen kesällä 2019.

Esittely ja myynti

 • Solja Forsström
  solja.forsstrom@hartela.fi
  gsm 050 431 8548
  puh 0800 93 200 (maksuton)

 • Jukka Haataja
  jukka.haataja@hartela.fi
  gsm 050 538 9493
  puh 0800 93 200 (maksuton)

 • Sanna Suur-Hamari
  sanna.suur-hamari@hartela.fi
  gsm 050 406 0530
  puh 0800 93 200 (maksuton)

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Tontin lunastusosuus Varauksia

Lisätietoja