Kaupunkikoti meren rannalla

löydä uusi kotisi nyt!

Juuri valmistuneessa Sompasaaren Pelagiassa ei tarvitse tinkiä mistään: ympärillä on merellinen luonto, Mustikkamaan metsät ja Korkeasaari, mutta myös urbaani kaupunki, Kalasataman modernit palvelut ja nopeat liikenneyhteydet. Pääset kotiovelta hetkessä niin ravintoloihin kuin kaloja narraamaan.

Kalasatamaan kuuluvaan Sompasaareen on syntymässä laadukkaasti rakennettu kantakaupunginosa noin 3000 uudelle asukkaalle. Hartela on rakentanut sinne kaksi taloyhtiötä, joista Sompasaaren Pookiin muutettiin kesällä 2019. Kuusikerroksinen 62 asunnon Sompasaaren Pelagia valmistui kesäkuun lopussa 2020.

Sompasaaren Pelagiassa lähes kaikkien asuntojen ikkunoista avautuu näkymä merelle ja jokaisessa on myös lasitettu tai ranskalainen parveke. Nykyaikaista asumismukavuutta tuovat käytännölliset asuntopohjat, lattialämmitys sekä viilennys. Taloyhtiössä on runsaat yhteiset tilat, kuten saunaosasto, pesula, kerhotila ja upea kattopuutarha viljelylaatikoineen.

Sompasaaressa taloyhtiöiden vehreät ja toiminnalliset sisäpihat ovat kaikkien alueen asukkaiden käytössä ja taloyhtiöiden yhteiskäyttöön tulee sähköauto. Pihakannen alle on valmistunut autohalli, mutta täällä tulee toimeen hyvin myös ilman autoa, sillä kaikki on lähellä.

ASU LOPPUVUOSI ILMAN VASTIKKEITA! - Uuden asunnon ostajana saat loppuvuoden (2020) vastikkeet (hoito-, pääoma- ja tontinvuokravastikkeet) kaupan päälle. - Etusi jopa 4500EUR. Alennus lasketaan asunnon myyntihinnasta.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan! Kohde on muuttovalmis.

Kuvat: Luonnoskuvia kohteesta.

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Tontin lunastusosuus Varauksia

Lisätietoja