Asunto Oy Helsingin Sompasaaren Pelagia

Aallonhalkoja 9 00540 HELSINKI

Sinun näköisesi koti

ASUNNON SISÄMATERIAALIT

Huom. Tiedustele asuntoihin valittuja materiaaleja tai sovi oma esittelyaikasi Asuntomyynnistä asuntomyynti.helsinki@hartela.fi puh. 0800 93200.

Sompasaaren Pelagian asunnon ostajana sinulla on mahdollisuus tehdä kodistasi juuri sinun näköisesi. Laaja sisämateriaalivalikoimamme on valikoitu huolella nykyajan trendit huomioiden unohtamatta materiaalien toimivuutta ja kestävyyttä.

Ostaessasi asunnon rakentamisen alkuvaiheessa pääset valitsemaan mieleisesi materiaalit mm. keittiökalusteiden ovimalleista ja työtasoista, lattiamateriaaleista sekä seinä- ja lattialaatoista.

SISUSTUSTYYLIT

Helpottaaksemme kotisi sisämateriaalien valintaa olemme luoneet materiaalivalikoimastamme kolme erilaista sisustustyylikokonaisuutta.

01 Haiku on valintasi, jos pidät yksinkertaisen modernista sisustuksesta, kunhan vaikutelma ei ole liian kylmä ja kontrastinen. Lämpimään taittuvat vaaleat sävyt ja puupinnat saavat raikkautta akvan sävyisestä lasista.

02 Riemu on vaaleita ja puisia pintoja höystettyinä värikkäillä yksityiskohdilla. Oivallinen valinta, jos yhdistelet iloisesti vastakohtaisiakin asioita: uutta ja vanhaa, värikästä ja neutraalia, kovaa ja pehmeää, klassista ja leikkisää.

03 Muoto yhdistää selkeitä linjoja ja pelkistetyn modernia tyyliä. Neutraalia väriskaalaa jäsentävät tumman ja vaalean kontrastit. Modernia vaikutelmaa voi vielä korostaa korkeakiiltoisilla, metallisilla tai lasisilla elementeillä.

Alla esitetty Hartelan tyylien mallinnuskuvat. Huom. Tyylien mallinnuskuvat eivät kuvaa kohdetta Sompasaaren Pelagia.

LISÄ- JA MUUTOSTYÖT

Halutessasi sinulla on mahdollisuus teettää asuntoosi myös yksilöllisiä lisä- ja muutostöistä. Lisä- ja muutostyöt ovat maksullisia. Kaikki lisä- ja muutostyötoiveet ja niiden mahdollisuudet käsitellään aina tapauskohtaisesti.

OMA HARTELA

Hartelan asunnon ostajana saat käyttöösi Oma Hartela-palvelun, jossa pääset mm. tutustumaan kotisi materiaalivalikoimaan, tekemään omat valintasi sekä seuraamaan yhtiön rakentamisen etenemistä. Henkilökohtaisen rekisteröitymiskutsun ohjelman käyttäjäksi saat tehtyäsi asuntokaupat.

Tutustu yhtiön materiaalivalikoimaan ja Oma Hartelaan täältä.

ESIMERKKEJÄ MAKSULLISISTA LISÄTÖISTÄ

Vaatehuoneen säilytysjärjestelmä

Elfan monipuolisen säilytysjärjestelmän avulla saat muokattua vaatehuoneen omaan käyttötarpeeseesi sopivaksi. Hyödynnä tila parhaalla mahdollisella sinulle sopivalla tavalla.

Jokaisen vaatehuoneen säilytysratkaisuja varten on tehty oma räätälöity suunnitelma.

Lisätietoja asuntokohtaisesti suunnitelluista säilytysratkaisusta saa kohteen asiakaspalveluinsinööriltä.