Asunto Oy Helsingin Sompasaaren Pelagia

Aallonhalkoja 9 00540 HELSINKI

Materiaalivalinnat ja muutostyöt

ASUNNON MATERIAALIVALINNAT

Sompasaaren Pelagian asunnon ostajalla on mahdollisuus tehdä erilaisia materiaalivalintoja mm. keittiökalusteiden ovimalleista ja työtasoista, parketeista sekä seinä- ja lattialaatoista.

Asunnon materiaalivalinnat tehdään Hartelan materiaalivalintaohjelmaa käyttäen. Asunnon ostaneet saavat henkilökohtaiset tunnukset ohjelmiston käyttöön kaupanteon jälkeen. Huoneistoa kohden jaetaan yksi tunnus sekä ohjelman käyttöohjeet. Asiakaspalveluinsinöörimme auttaa valintoja tehdessänne.

LISÄ- JA MUUTOSTYÖT

Halutessasi sinulla on mahdollisuus teettää asuntoosi myös yksilöllisiä lisä- ja muutostöistä. Lisä- ja muutostyöt ovat maksullisia. Kaikki lisä- ja muutostyötoiveet ja niiden mahdollisuudet käsitellään aina tapauskohtaisesti.

Alla on esitetty muutamia valmiiksi mietittyjä lisähintaisia ratkaisuja Sompasaaren Pelagia -kohteeseen.

Haluaisitko yhden huoneen lisää?

Osassa Sompasaaren Pelagian asunnoista on mahdollisuus valita muutostyönä toteutettava lisähuone. Näissä asunnoissa on otettu huomioon jo suunnitteluvaiheessa mahdolliset tilan muutostarpeet.

Muutosmahdollisuuden sisältävissä asunnoissa olohuoneista voi lohkaista väliseinäratkaisulla halutessaan erillisen makuu- tai työhuoneen. Koska lisähuonetarve on otettu huomioon jo suunnitteluvaiheessa, toteutuskustannukset pysyvät kohtuullisina.

Vaatehuone järjestykseen Elfalla

Laadukkaan Elfa-säilytysjärjestelmän avulla saat vaatehuoneeseen mahtumaan niin kausivaatteet, matkalaukut kuin harrastusvälineet sulassa sovussa arkitarvikkeiden kanssa. Jokaisen vaatehuoneen säilytysratkaisuja varten on tehty oma räätälöity suunnitelma. 

Lisätietoja asuntokohtaisesti suunnitelluista säilytysratkaisusta saa kohteen asiakaspalveluinsinööriltä.