Kaupunkikoti meren rannalla

Nyt rakennettavassa Sompasaaressa ei tarvitse tinkiä mistään: ympärillä on merellinen luonto, Mustikkamaan metsät ja Korkeasaari, mutta myös urbaani kaupunki, Kalasataman modernit palvelut ja nopeat liikenneyhteydet. Pääset kotiovelta hetkessä niin ravintoloihin kuin kaloja narraamaan.

Kalasatamaan kuuluvaan Sompasaareen syntyy laadukkaasti rakennettu kantakaupunginosa noin 3000 uudelle asukkaalle. Hartela rakentaa sinne kaksi taloyhtiötä, joista Sompasaaren Pookiin muutetaan kesällä 2019. Kuusikerroksinen 62 asunnon Sompasaaren Pelagia on nyt myynnissä ja valmistuu loppukesästä 2020.

Sompasaaren Pelagiassa lähes kaikkien asuntojen ikkunoista avautuu näkymä merelle ja jokaisessa on myös lasitettu tai ranskalainen parveke. Nykyaikaista asumismukavuutta tuovat käytännölliset asuntopohjat ja taloyhtiön runsaat yhteiset tilat, kuten saunaosasto, pesula, kerhotila ja upea kattopuutarha viljelylaatikoineen.

Sompasaaressa taloyhtiöiden vehreät ja toiminnalliset sisäpihat ovat kaikkien alueen asukkaiden käytössä ja taloyhtiöiden yhteiskäyttöön tulee sähköauto. Pihakannen alle rakennetaan myös vuokrattavia autopaikkoja, mutta täällä tulee toimeen hyvin myös ilman autoa, sillä kaikki on lähellä.

Uudiskohdeasuntoja tarjolla yksiöistä perheasuntoihin. Asuntokoot 23,5 - 132,5 m2.

Kohde on myynnissä ja rakenteilla. Arvioitu valmistuminen on loppukesästä 2020.

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Tontin lunastusosuus Varauksia

Lisätietoja