Asunto Oy Helsingin Sompasaaren Pelagia

Aallonhalkoja 9 00540 HELSINKI

Asuntoesittely 26.01.2020 klo 12:00-13:00

Esittelemme sunnuntaina Sompasaaren Pelagian asuntoja, tervetuloa tutustumaan! Os. Aallonhalkoja 9, 00540 Helsinki.

Kaupunkikoti meren rannalla

löydä uusi kotisi nyt!

Esittelyasunto on valmistunut. Varaa oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan!

Nyt rakennettavassa Sompasaaressa ei tarvitse tinkiä mistään: ympärillä on merellinen luonto, Mustikkamaan metsät ja Korkeasaari, mutta myös urbaani kaupunki, Kalasataman modernit palvelut ja nopeat liikenneyhteydet. Pääset kotiovelta hetkessä niin ravintoloihin kuin kaloja narraamaan.

Kalasatamaan kuuluvaan Sompasaareen syntyy laadukkaasti rakennettu kantakaupunginosa noin 3000 uudelle asukkaalle. Hartela rakentaa sinne kaksi taloyhtiötä, joista Sompasaaren Pookiin muutettiin kesällä 2019. Kuusikerroksinen 62 asunnon Sompasaaren Pelagia on nyt myynnissä ja valmistuu loppukesästä 2020.

Sompasaaren Pelagiassa lähes kaikkien asuntojen ikkunoista avautuu näkymä merelle ja jokaisessa on myös lasitettu tai ranskalainen parveke. Nykyaikaista asumismukavuutta tuovat käytännölliset asuntopohjat ja taloyhtiön runsaat yhteiset tilat, kuten saunaosasto, pesula, kerhotila ja upea kattopuutarha viljelylaatikoineen.

Sompasaaressa taloyhtiöiden vehreät ja toiminnalliset sisäpihat ovat kaikkien alueen asukkaiden käytössä ja taloyhtiöiden yhteiskäyttöön tulee sähköauto. Pihakannen alle rakennetaan myös vuokrattavia autopaikkoja, mutta täällä tulee toimeen hyvin myös ilman autoa, sillä kaikki on lähellä.

Uudiskohdeasuntoja tarjolla yksiöistä perheasuntoihin. Asuntokoot 23,5 - 132,5 m2.

Kohde on myynnissä ja rakenteilla. Arvioitu valmistuminen on loppukesästä 2020.

Kuvat: Alustavia luonnoskuvia kohteesta. Yksityiskohdat tarkentuvat suunnitelmien edetessä.

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Tontin lunastusosuus Varauksia

Lisätietoja