Asunto Oy Helsingin Sivellin

Sulkapolku 1 00370 HELSINKI

Koteja monenlaisiin elämänsävyihin.

Asunto Oy Helsingin Sivellin on retrohenkinen, ympäristöönsä harmonisesti istuva kahden kerrostalon kokonaisuus. Taloissa on 57 kotia, joiden koot vaihtelevat 35 neliön yksiöistä 100 neliön tilaviin perheasuntoihin.

Siveltimen asuntopaletista löytyy pohjaratkaisuja moniin tarpeisiin. Omaa tilaa ja aikaa arvostavalle on tarjolla yksilöllisiä yksiöitä joko parvekkeella tai ranskalaisella parvekkeella. Kaksistaan voi perustaa kauniin kodin tilavaan saunalliseen kaksioon tai fiksuun citykaksioon. Oli valinta kumpi tahansa, hämärtyvää iltaa voi vietellä sisäpihalle avautuvalla omalla parvekkeella. Kadun puolen kaksioissa on myös parveke –ranskalainen sellainen.

Lapsiperheen värikäs arki rullaa mukavasti tilavassa kolmiossa tai 4–5 huoneen perhekodissa. Osassa ensimmäisen kerroksen kodeissa on oma terassi, jolta kipaisee näppärästi sisäpihan leikkipaikoille.

Ylemmissä kerroksissa on oma parveke, jolla voi vaikkapa vilvoitella saunan löylyjen jälkeen. Yhden asunnon erikoisuutena on sen yhteydessä oleva työtila, jonne voit perustaa vaikkapa ateljeen.

Helsingin Siveltimen suojaisalla sisäpihalla erottuvat Pitäjänmäelle ominaiset kumpuilevat maastonmuodot. Turvallisessa pihapiirissä on lapsia inspiroiva leikkipaikka sekä mukavia oleskelualueita. Suurin osa autopaikoista sijaitsee hallissa pihakannen alla ja pyörille on oma lukittu varastonsa.

Asukkaiden yhteinen kerhohuone ja talosaunaosasto muodostavat yhdessä oleskelu- ja vilvoittelualueineen viihtyisän, yhdessäoloa korostavan kokonaisuuden. Pyykit voit hoitaa pesulassa ja kuivattaa kuivaushuoneessa. Hyvin varustellun jätehuoneen ansiosta voit lajitella kodin jätteet ympäristöystävällisesti.

Helsingin Siveltimen kunkin portaan kivijalassa on yksi liiketila, jotka jäävät taloyhtiön omistukseen. Taloyhtiöllä on mahdollisuus saada vuokratuottoa liiketiloista.

Autopaikkoja on yhteensä 30 kappaletta, joista 28 kpl sijaitsee maanalaisessa pysäköintirakennuksessa ja 2 kpl piha-alueella.

LE-paikkoja on pysäköintihallissa 2 kpl ja piha-alueella 1 kpl. Yhtiön kaikki autopaikat varustetaan lämmityspistorasioin. Pysäköintipaikoista 1 kpl on varattu yhteiskäyttöautolle, jota kaikki Helsingin Siveltimen asukkaat voivat käyttää ja hyödyntää omiin menoihin.