Asunto Oy Helsingin Sivellin

Sulkapolku 1 00370 HELSINKI

  • Helsingin Siveltimestä löytyy ratkaisuja, jotka tukevat ekologisempaa asumista.

Vihreiden valintojen Sivellin

Ekologisten valintojen tekeminen on nyt kenties tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Hartela haluaa osallistua näiden valintojen tekemiseen. Helsingin Siveltimestä löytyykin useita ratkaisuja, jotka tukevat ekologista asumista. Alue ja taloyhtiö antavat hyvät mahdollisuudet myös omien ekologisten valintojen tekemiseen

Hiilijalanjälki huomioidaan jo rakennusvaiheessa

Energiankulutus on merkittävä osa rakentamisen ja rakennusten ympäristövaikutuksista. Siveltimessä rakentamisen aikaista hiilijalanjälkeä hillitään muun muassa kierrättämällä rakennusjätteet tehokkaasti ja vähentämällä materiaalihukkaa. Siveltimen työmaalla käytetään vain uusiutuvaa, sertifioitua vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. Hartela tekee vihreän sähkösopimuksen myös kiinteistösähköstä.

Kestäviä ratkaisuja liikkumiseen

Siveltimessä on huomioitu arjen kestävät tavat liikkua. Seitsemään taloyhtiön hallussa olevaan autopaikkaan tulee sähköauton latauspiste. Lisäksi kaikissa Siveltimen autopaikoissa on varaus latauspisteen asentamiseksi myöhemmin. Taloyhtiöön tulee myös yhteiskäyttöinen hybridiauto.

Helsingin Siveltimestä on erinomaiset julkiset ja kevyen liikenteen yhteydet. Pitäjänmäen juna-asema ja bussipysäkki ovat aivan talon kupeessa. Rakenteilla oleva Raide-Jokeri tuo jatkossa sujuvuutta liikkumiseen eri kaupunginosien välillä. Pyörällä polkaiset nopeasti niin kauppakeskus Selloon kuin Talin lenkkipoluille ja Laajalahden rantaan.

Tutustu tarkemmin Siveltimen vihreisiin valintoihin.