Asunto Oy Helsingin Sivellin

Sulkapolku 1 00370 HELSINKI

Meillä kaikilla on oma tyyli - mikä on sinun?

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Helsingin Siveltimen asunnon ostajana voit suunnitella asunnosta mieleisesi valitsemalla materiaalit Hartela Interiorin laajasta materiaalivalikoimasta. Valikoimaan voit tutustua materiaaliesitteestä tai Hartelan asuntomyynnissä yhtiön ennakkomarkkinoinnin alettua. Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään kodista tyylisi mukaisen.

Valittavanasi on vaihtoehtoisia tuotteita mm. kalusteiden ovimalleista ja työtasoista, lattiamateriaalista sekä kodinkoneista. Helsigin Siveltimen kylpyhuoneet toteutetaan elementeillä, jotka valmistetaan valmiiksi tehtaalla. Valmiina asuntoon toimitettavan kylpyhuone-elementin materiaali- ja kalustevalintoihin et itse voi vaikuttaa vaan olemme määritelleet materiaalit ja varusteet valmiiksi mahdollisen moneen eri sisustustyyliin sopivaksi. Kaikista valittavana olevista pintamateriaaleista on aidot mallit nähtävillä Hartelan asuntomyynnissä – tervetuloa tutustumaan! Apua suunnitteluun ja vastauksia kysymyksiisi saat aina asuntomyynnistämme. Voit käydä myös fiilistelemässä eri tyylejä Hartela Interior-esitteestä.

Teemme parhaamme viimeistelläksemme uuden kotisi toiveitasi vastaavaksi. Halutessasi sinulla onkin mahdollista tilata ostamaasi asuntoon myös muutostöitä Helsingin Siveltimeen valmiiksi mietitystä ja hinnoitellusta materiaali- ja tuotevalikoimasta yhtiön rakentamisaikataulun puitteissa. Yksilöllisiä ja valikoiman ulkopuolisia muutostöitä ei Helsingin Siveltimeen ole mahdollista toteuttaa.

Sisustusmateriaalivalikoimaan voit tutustua Helsingin Siveltimen materiaaliesitteestä ja lisätietoa saat asuntomyynnistämme.

Huom. Kaikki sivuilla esitetyt kuvat ovat luonnoskuvia.

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoitella makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

PUHDAS

Pohjoismainen muotoiluperinne on yksinkertaista ja käytännöllistä. Sitä edustaa myös Puhdas – se on tyylikästä ja siistin puhdaslinjasta minimalismia, jossa etusijalla on selkeys, eivät ylimääräiset krumeluurit. Puhdas tarkoittaa avaraa valoisuutta ja pelkistettyjä linjoja. Omaa kotia, jossa sekä silmän että mielen kelpaa levätä.

PEHMEÄ

Pehmeä on kodikasta, lempeää ja viihtyisää. Siinä luonnollisuus ja pehmeys yhdistyvät hillittyyn yleisilmeeseen huokuen tunnelmallista lämpöä. Siinä on jotain siliteltävää ja sympaattista – koti, johon tekee mieli upota ja heittäytyä. Pehmeä on huoletonta harmoniaa ja lokoisaa oloa. Se on paikka, jossa viihdytään.

ROUHEA

Rouheassa on kontrasteja, särmää ja rohkeutta erottua. Se on tummempisävyinen ja siinä on pientä boheemiutta sekä pursuilevaa elämää. Rouhea on väriläiskä ilman keinotekoisuutta, maalattuna luonnon omilla, murretuilla sävyillä. Se on koti, jossa voit olla rohkeasti oma itsesi.

Käy fiilistelemässä lisää Hartela interior-sivuillamme ja löydä oma tyylisi.

ESIMERKKEJÄ HELSINGIN SIVELTIMEN ASUNTOJEN VARUSTELUSTA

Kiintokalusteet – Helsingin Siveltimen keittiö- ja komerokalusteet toimittaa kotimainen Puustelli. Voit valita keittiökalusteesi laajasta valikoimastamme näistä Suomessa valmistetuista M1-luokitelluista kalusteovista, työtasoista ja vedinmalleista. Eteisen kalusteet toteutetaan tilaa säästävillä ja avartavilla peililiukuovikomeroilla. Puustelli-laatu koostuu kestävistä ja puhtaista materiaaleista sekä ympäristöystävällisistä valmistustavoista.

Kodinkoneet - Siemens toimittaa kodinkoneet Helsingin Siveltimeen. Asunnot varustetaan tyylisi mukaisilla valkoisilla tai teräksisillä energiaa säästävillä astianpesukoneilla, ja kylmälaitteilla, sekä valkoisella tai mustalla tilavalla kiertoilma-kalusteuunilla. Keraaminen musta keittotaso upotetaan työtasoon. Kodinkonevalikoiman laitteet ovat energiatehokkuudeltaan A-A++ -luokkaa.

Lattiamateriaalit – Helsingin Siveltimen lattiaparketit ovat Karelian mallistoa ja valittavanasi on hyvin kulutusta kestävän tammipuuparketin eri sävyvaihtoehdoista mieleisesi.

Pesutilat – Helsingin Siveltimen kylpyhuoneet toteutetaan elementeillä, jotka valmistetaan valmiiksi tehtaalla sisätiloissa. Valmiina asuntoon toimitettavan kylpyhuone-elementin materiaali- ja kalustevalintoihin et itse voi vaikuttaa, jonka takia olemmekin Helsingin Siveltimessä panostaneet niihin aivan erityisesti ja määritelleet pesutiloihin mahdollisen moneen eri sisustustyyliin sopivat laadukkaat materiaalit.

Pesutilojen seinät laatoitetaan kotimaisen Laattapisteen isoilla 30x60 kokoisilla valkoisilla keraamisilla laatoilla ja lattiat pinnoitetaan seiniin sointuvilla pienemmillä kivimäisillä harmailla laatoilla. Pesutilojen puhtaan valkoiset kalusteet toimittaa Pohjolan johtava kalustevalmistaja Svedbergs, jolle myös ympäristöasioiden huomioiminen on itsestään selvä osa laatuajattelua. Svedbergsin mallistossa yhdistyy kalusteiden trendikkyys, toimivuus ja pitkä takuu. Elementtikylpyhuoneissa vesiputket kulkevat seinän sisällä, mikä viimeistelee tilan laadukkaan ilmeen ja helpottaa sen puhtaana pitoa.

Varusteet – Lähes kaikki asuntojen valolähteet ovat aikaa kestäviä ja energiaa säästäviä LED-valaisimia. Eteisten, pesutilojen ja keittiöiden madallettuihin kattoihin asennetaan upotettavat valaisimet, keittiön työtasoa valaisee linjakas LED-nauha ja liesikupu, ja myös pesutilojen peilikaapit ja valopeilit toimivat LED-valaisimin.

Keittiön ja pesutilojen allashanat on varustettu kotimaisen Oraksen uudistetulla tuotteilla, joissa on veden lämpöä ja virtaamaa rajoittava ekonappi.

Parvekkeet – Osassa Helsingin Siveltimen asuntoja on ranskalainen parveke ja osassa julkisivusta ulkoneva parveke. Ranskalaisissa parvekkeissa on lasi- ja pinnakaide ja ranskalaisen parvekeoven alareunan korkeus lattiasta on n. 30 cm.

Parvekkeiden kaiteet ovat osin umpikaiteita ja osin lasi- ja pinnakaiteita. Kaidelasin lasi on kirkas. Kadun ja rakennusten päädyn puoleisten parvekkeiden kaiteiden yläosa on lasitettu ja sisäpihan puoleiset parvekkeet sinulla on halutessasi mahdollista lasittaa erikseen tilattavana muutostyönä yhtiön rakentamisaikataulun puitteissa. Parvekelasitukset tehdään valmistajan vakioratkaisulla ja ne ovat pääosin avattavissa. Lasitus pidentää mukavasti parvekkeen käyttöaikaa vuoden aikana ja antaa lisätilaa elämiseen, mutta huomioithan kuitenkin, että lasitettu tila on suunniteltu tuulettuvaksi, jolloin se ei ole vesi- eikä lumitiivis.

 

Huom. Sisämateriaalien valintaan voit vaikuttaa Helsingin Siveltimen materiaalivalinta-aikataulun puitteissa. Materiaalivalinta-aikataulusta saa lisätietoa asuntomyynnistä myynnin alkaessa. Asuntojen pintamateriaalit valitaan Oma Hartela-palvelussa, johon saat tunnukset asuntokaupan yhteydessä.