Uudet raamit elämäsi mestariteokselle.

kiinnostuitko? jätä hakemus

Uusia Hitas -koteja Pitäjänmäkeen.

Asunto Oy Helsingin Sivellin on hieno kollaasi monenlaisiin elämäntilanteisiin suunniteltuja koteja. Kahden kerrostalon Hitas-kohde sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä tuhansien työpaikkojen välittömässä läheisyydessä ja toisaalta erinomaisten liikenneyhteyksien kultaisessa leikkauksessa.

Ympäröivää miljöötä kunnioittavissa retrohenkisissä taloissa on 57 kotia, joiden koot vaihtelevat 34,5 neliöstä yli sataan neliöön. Suojaisa pihapiiri inspiroi lapsia leikkimään ja aikuisillekin on mukavia oleskelualueita. Suurin osa autopaikoista sijaitsee hallissa pihakannen alla.

Taloyhtiö rakennetaan Helsingin vuokratontille. Arvioitu valmistuminen on syksyllä 2022. Energialuokka on B2018.

Asuntojen hakuaika on alkanut. Asuntojen hakuaika päättyy maanantaina 3.5.2021 klo 23:59.

Helsingin Sivellin tarjoaa toimivalle arjelle täydelliset raamit. Tuo mukanasi oman elämäsi sävyt.

HITAS -KOHTEEN ASUNTOJEN HAKUAIKA

Asunto Oy Helsingin Siveltimen asuntojen hakuaika on nyt alkanut ja se päättyy maanantaina 3.5.2021 klo 23:59.

Asuntojen arvontaan voi osallistua ainoastaan sähköisen hakujärjestelmän kautta, joka löytyy Pohjakuvat -välilehdeltä. Hakuasioihin liittyvissä kysymyksissä voitte tarvittaessa olla yhteydessä Asuntomyyntiimme.

Yksi hakijatalous voi hakea enintään kahta eri asuntoa. Lapsiperheillä on ostojärjestyksen arvonnassa etusija perheasuntoihin. Perheasunnoiksi luokitellaan 3h ja sitä suuremmat asunnot. Lapsiperhe on hakijatalous, johon kuuluu hakuaikana vähintään yksi alaikäinen lapsi. Myös raskaus ja vireillä oleva adoptio otetaan huomioon. 

Asunnon hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias oikeustoimikelpoinen luonnollinen henkilö. Huomioittehan, että asuntohakemus koskee nimenomaisesti niitä henkilöitä, jotka on merkitty hakemuslomakkeessa ko. asunnon hakijoiksi. Arvontatunnistetta ei voi siirtää toiselle eikä myöskään vaihtaa toiseen asuntoon.

Saatte vahvistusviestin hakemukseenne 1-2 työpäivän kuluessa.

Hakuajan päättymisen jälkeen suoritetaan asuntokohtainen arvonta hakijoiden kesken Hitas-ohjeiden mukaisesti. Asuntojen arvonta suoritetaan keskiviikkona 5.5.2021 ja arvonnan tulokset julkistetaan näillä sivuilla perjantaina 7.5.2021.

Esittely ja myynti

Huoneistot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta