Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Välke

Saaristolaivastonkatu 4 00590 HELSINKI

Meillä kaikilla on oma tyyli - mikä on sinun?

Huomaa: Kruunuvuorenrannan Välkkeen myymättömiin asuntoihin on valittu sisämateriaalit. Kysy lisää asuntomyynnistämme asuntomyynti.helsinki@hartela.fi tai 0800 93200 (maksuton).

ESIMERKKEJÄ ASUNTOJEN VARUSTELUSTA

Kiintokalusteet - Kruunuvuorenrannan Välkkeen keittiö- ja komerokalusteet toimittaa kotimainen Puustelli. Eteisen kalusteet toteutetaan tilaa säästävillä ja avartavilla peililiukuovikomeroilla.

Kodinkoneet - Siemens toimittaa kodinkoneet Kruunuvuorenrannan Välkkeeseen. Asunnot varustetaan energiaa säästävillä kalustepeitteisellä astianpesukoneella, tyylikkäillä kylmälaitteilla, ajastimella varustetulla kiertoilma-kalusteuunilla ja tasoon upotettavalla keittotasolla. Yksiössä keittotasot ovat keraamisia ja isommissa asunnoissa induktiokeittotasoja.

Lattiamateriaalit - Kruunuvuorenrannan Välkkeen lattiamateriaalit toimittaa Karelia.

Pesutilat - Kruunuvuorenrannan Välkkeen pesutilojen seinät laatoitetaan kotimaisen Laattapisteen isoilla 30x60 keraamisilla laatoilla. Lattiat pinnoitetaan seinien sävyyn sointuvilla kivimäisillä tai tasavärisillä pienemmillä laatoilla. Pesutilojen kalusteet toimittaa Pohjolan johtava kalustevalmistaja Svedbergs. Svedbergsin mallistossa yhdistyy kalusteiden trendikkyys, toimivuus ja 10 vuoden takuuaika. 

Valaisimet -  Asuntojen kaikki valolähteet ovat aikaa kestäviä ja energiaa säästäviä LED-valaisimia. Eteisten, pesutilojen ja keittiöiden madallettuihin kattoihin asennetaan upotettavat valaisimet, keittiön työtasoa valaisee LED-nauha ja liesikupu, ja myös pesutilojen peilikaapit ja valopeilit toimivat LED-valaisimin.

 

Huom. Kaikki sivuilla esitetyt kuvat ovat luonnoskuvia.