Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Pilke

Saaristolaivastonkatu 6 00590 HELSINKI

Enemmän kuin pelkkä koti

Kruunuvuorenranta sijaitsee suoraan kantakaupunkia vastapäätä. Se tarjoaa maisemat paitsi Helsingin keskustaan, myös Korkeasaareen ja Suomenlinnaan. Kauppatorille on linnuntietä kolmen kilometrin matka. 

Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Pilke tarjoaa asukkailleen kodin lisäksi myös yhteisöllisen pihapiirin, elämää helpottavat yhteistilat sekä arjen luksusta tuovia rentoutumispaikkoja.  

YHTEISTILAT JA KORTTELIPIHA

Taloyhtiön yhteinen saunatila sijaitsee ylimmässä kerroksessa ja tarjoaa upean merimaiseman sekä vilvoitteluun sopivan kattoterassin. Kruunuvuorenrannan Pilkkeen asukkailla on käytössään yhteiskäyttöauto. Pilkkeen pysäköintihallista löytyy myös pyörien korjauspiste pyöräilijöiden avuksi. Taloyhtiön oma pesutupa helpottaa pyykkihuoltoa. Kruunuvuorenrannan Pilkkeen jälkeen rakentuu Välke-taloyhtiö, joka tarjoaa Pilkkeen asukkaiden käyttöön korttelin yhteisen kerhohuoneen sekä toisen saunatilan. 

Kruunuvuorenrannan Pilke muodostaa yhdessä naapuriyhtiöiden kanssa korttelikokonaisuuden, jossa on panostettu yhteisiin tiloihin. Korttelikokonaisuus rakentuu eri taloyhtiöistä, joiden rakentamisesta vastaavat eri rakennuttaja. 

Korttelikokonaisuuden sydämenä toimii yhteinen monimuotoinen korttelipiha. Piha on suunniteltu palvelemaan eri elämäntilanteissa olevia asukkaita lapsista vanhuksiin. Pihalle tulee valotaidetta asukkaiden iloksi sekä laadukkaita pihamateriaaleja. 

Kruunuvuorenrannan Välkkeeseen rakennetaan korttelin yhteinen kahvilamainen oleskelu- ja etätyötila, jossa voi vaihtaa kuulumisia naapureiden kanssa. Pilkkeen ja Välkkeen viereiselle tontille rakennettavasta taloyhtiöstä löytyvät yhteiskäyttöiset Smartpost-lokerikot, joihin voi tilata ostokset läheltä tai kaukaa. Kolmas korttelin yhteinen tila on kerhotila, jossa voidaan järjestää esimerkiksi lasten syntymäpäiväjuhlia. 

 

SMARTPOST

Smartpost on joka taloyhtiön onnellisuuden lisääjä. Se lopettaa asukkaiden elämästä asioilla juoksemisen. Siihen voi tilata ja palauttaa verkko-ostokset, jättää pesulaan menevän pyykkipussiin, suutarille kengät tai vaikka korjaukseen menevän kännykän. Sinne voi vastaanottaa jopa ruokalähetyksiä, kun itse on muualla. Smartpostin käyttäjä saa keskittyä olennaiseen; olemisen sietämättömään keveyteen.

AUTOPAIKAT JA YHTEISKÄYTTÖAUTO

Yhtiön autopaikat sijaitsevat pihakannen alla. Autopaikkoja on yhteensä 25 ja kaikki autopaikat on varustettu lämmityspistorasioin. Kuusi autopaikkaa varustetaan sähköauton latausmahdollisuudella. 

Kruunuvuorenrannan Pilkkeen asukkailla on käytössään myös yhteiskäyttöauto, joka helpottaa esimerkiksi autottomien isompia ostosreissuja.