Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Pilke

Saaristolaivastonkatu 6 00590 HELSINKI

Sinun näköisesi koti

ASUNNON SISÄMATERIAALIT

Huomaa: Kruunuvuorenrannan Pilkkeen asuntojen materiaalivalinnat ovat umpeutuneet. Tiedustele valittuja materiaaleja Asuntomyynnistä asuntomyynti.helsinki@hartela.fi puh. 0800 93200.

Kruunuvuorenrannan Pilkkeen asunnon ostajana sinulla on mahdollisuus tehdä kodistasi juuri sinun näköisesi. Laaja sisämateriaalivalikoimamme on valikoitu huolella nykyajan trendit huomioiden unohtamatta materiaalien toimivuutta ja kestävyyttä.

Ostaessasi asunnon rakentamisen alkuvaiheessa pääset valitsemaan mieleisesi materiaalit mm. keittiökalusteiden ovimalleista ja työtasoista, lattiamateriaaleista sekä seinä- ja lattialaatoista.

SISUSTUSTYYLIT

Helpottaaksemme kotisi sisämateriaalien valintaa olemme luoneet materiaalivalikoimastamme neljä erilaista sisustustyylikokonaisuutta.

01 Haiku on valintasi, jos pidät yksinkertaisen modernista sisustuksesta, kunhan vaikutelma ei ole liian kylmä ja kontrastinen. Lämpimään taittuvat vaaleat sävyt ja puupinnat saavat raikkautta akvan sävyisestä lasista.

02 Riemu on vaaleita ja puisia pintoja höystettyinä värikkäillä yksityiskohdilla. Oivallinen valinta, jos yhdistelet iloisesti vastakohtaisiakin asioita: uutta ja vanhaa, värikästä ja neutraalia, kovaa ja pehmeää, klassista ja leikkisää.

03 Muoto yhdistää selkeitä linjoja ja pelkistetyn modernia tyyliä. Neutraalia väriskaalaa jäsentävät tumman ja vaalean kontrastit. Modernia vaikutelmaa voi vielä korostaa korkeakiiltoisilla, metallisilla tai lasisilla elementeillä.

04 Villa on modernisoitua klassisuutta ripauksella kansainvälistä romantiikkaa. New England -vaikutteiseen tyyliin kuuluvat mm. kalusteiden profiiliovet sekä klassiset laatoitukset. Vaikka Villa on tyyleistä dekoratiivisin, on kokonaisuus haluttu säilyttää selkeänä.

Alla esitetty Hartelan sisustustyylien mallinnuskuvat. Huom. Tyylien mallinnuskuvat eivät kuvaa Kruunuvuorenrannan Pilkkeen kohdetta.

ESIMERKKEJÄ ASUNTOJEN VARUSTELUSTA

Kruunuvuorenrannan Pilkkeen asunnot varustetaan laaduikkailla Siemensin kodinkoneilla.

Keittotaso - Kaksiot ja sitä suuremmat asunnot varustetaan 60cm leveällä induktiokeittotasolla, jonka nykyaikainen teknologia tekee ruoanvalmistuksesta nopeampaa, puhtaampaa ja turvallisempa. Yksiöissä on työpöytätilaa säästävä 30cm keraaminen liesi.

Kalusteuuni - Kaikissa asunnoissa on valittavana joko musta tai valkoinen kalusteisiin sijoitettava lämpömittarilla ja ajastimella varustettu kiertoilmauuni.

Astianpesukone - Kun astianpesukone on piilotettu kalusteoven taakse on keittiökalusteiden ilme yhtenäisempi. Kruunuvuorenrannan Pilkkeen kaikki asunnot on varustettu kalustepeitteisillä ja erittäin energiatehokkailla astianpesukoneilla.

Kylmälaitteet - Isommissa asunnoissa on erillinen jääkaappi ja pakastinkaappi kun taas kaksioissa ja kolmioissa korkea jääkaappipakastin. Näistä voit valita sisustustyylisi mukaisesti valkoisen tai teräksen värisen mallin. Yksiöissä kylmälaite on asunnon kokoon sopivampi matala malli, joka kalustepeitteisenä sulautuu luontevasti osaksi oleskelutilaa. Kaikki jääkaapit on varustettu hedelmät ja vihannekset tuoreina säilyttävillä freshbox-laatikoilla sekä led-valoilla.

Kruunuvuorenrannan Pilkkeen asunnon ostajana voit nostaa kokkausvarusteesi vielä tästäkin ylemmälle tasolle. Asuntojen myynnin alkaessa löydät materiaalivalikoimastamme valmiiksi hinnoiteltuina mm. flex-induktiokeittotason, pyrolyysiuunin, kolmetasoisen astianpesukoneen sekä kameralla varustetun Siemensin uuden Home Connect-jääkaappipakastimen.

LISÄ- JA MUUTOSTYÖT

Halutessasi sinulla on mahdollisuus teettää asuntoosi myös yksilöllisiä lisä- ja muutostöistä. Lisä- ja muutostyöt ovat maksullisia. Kaikki lisä- ja muutostyötoiveet ja niiden mahdollisuudet käsitellään aina tapauskohtaisesti.

Esimerkkejä maksullisista lisätöistä

Parvekelasitus - Turumankadun ja sisäpihan puoleisten asuntojen parvekekaiteiden yläosa on mahdollista lasittaa. Lasituksella saadaan pidennettyä parvekkeen käyttöaikaa ympärivuotiseksi.  Saaristolaivankadun puoleiset parvekkeet ovat lasitettuja.

Parveke lattialaudoitus - Parvekkeiden lattia on mahdollista laudoittaa terassien tapaan esim. hopeanharmaallapuukomposiitti laudoituksella.

Voit tiedustella parvekelasituksen ja -laudoituksen lisähintaa asuntomyynniltä myyntivaiheen alettua.

OMA HARTELA

Hartelan asunnon ostajana saat käyttöösi Oma Hartela-palvelun, jossa pääset mm. tutustumaan kotisi materiaalivalikoimaan, tekemään omat valintasi sekä seuraamaan yhtiön rakentamisen etenemistä. Henkilökohtaisen rekisteröitymiskutsun ohjelman käyttäjäksi saat tehtyäsi asuntokaupat.

Tutustu yhtiön materiaalivalikoimaan ja Oma Hartelaan täältä.