Asunto Oy Espoon Kehrä

Niittykummuntie 12 F 02200 ESPOO

Arki kehrää käytännöllisessä kodissa.

Espoon Kehrässä arki kehrää: asut mukavassa ja toimivassa kodissa, joka on täydellisellä paikalla. Kehrässä asuessasi olet vartissa kotona melkeinpä mistä vain.

Kuusikerroksisessa Espoon Kehrässä on koteja reilun kokoisista yksiöistä monien mahdollisuuksien kolmioihin. Selkeät ja käytännöllisiksi suunnitellut pohjaratkaisut toimivat monenlaisissa elämäntilanteissa.

Esimerkiksi kaksioissa on panostettu avaraan olohuoneeseen, jossa on tilaa sisustaa ja viettää iltoja isommallakin porukalla. Osassa asunnoista on oma sauna, jonka ikkunasta avautuvat näkymät muun muassa Kehrän vehreään pihapiiriin. Isoimmissa kolmioissa on myös kotona työskentelyn mahdollistava työhuone. Tai jos sellaiselle ei ole tarvetta, voi työhuoneesta tehdä, vaikka upean walk-in-vaatekomeron tai oman erillisen ruokailutilan. Kaikissa Espoon Kehrän kodeissa on elämiseen lisätilaa tuova lasitettu parveke, jolla voit nauttia rauhalliset aamukahvit tai tunnelmoida syksyn pimenevinä iltoina.

Sopivat pintamateriaalit ja toimivat keittiöratkaisut viimeistelevät sinulle huolettoman, käytännöllisen ja tyylikkään uuden kodin.

Yhteiset tilat ja piha

Espoon Kehrä sijaitsee rauhallisen Niittykummuntien päätteenä ja on osa uutta korttelipihakokonaisuutta. Tämä kokonaisuus tarjoaa Kehrälle suojaisan, alueen vanhempaan rivi- ja omakotitalokantaan rajautuvan pihapiirin, jonka leikkipaikoilla lapset voivat touhuta turvallisesti.

Pihalla oleva kuntoilualue tarjoaa urheilumahdollisuuksia ja petanque-kenttä leppoisia pelihetkiä perheen tai vaikkapa naapureiden kesken. Vehreällä korttelipihalla ei ole läpiajoa, vaan asukkaiden autopaikat sijaitsevat tontin laidalla ja parkkihallissa pihakannen alla. Hallista on suora kulku talon rappukäytävään.

Kaikkien asukkaiden käytössä on yhteinen saunaosasto ja sen yhteydessä lasitettu vilpola, jossa kelpaa virkistäytyä saunan jälkeen.

Autopaikat

Autopaikat tulevat sijaitsemaan osin piha- ja autokatoksessa ja osin maanalaisessa pysäköintihallissa. Espoon Kehrän asukkaille autopaikkoja on yhteensä 21 kpl, joista 15 kpl sijaitsee pysäköintihallissa.

Pysäköintihallin paikoista 7 kpl on sähköauton hitaita latauspaikkoja. Pihalla sijaitsee 6 kpl autopaikkaa, joista 1 kpl autokatoksessa.

Autopaikat myydään erillisinä osakkeina asuntojen ostajille.