Asunto Oy Espoon Kehrä

Niittykummuntie 12 F 02200 ESPOO

Missä nähdään? Oon vartissa siellä!

Niittykallio on kehittyvä asuinalue Espoon Niittykummussa. Kookas puusto ja avokalliot tekevät ympäristöstä luonnonläheisen ja viihtyisän, ja puistomainen vehreys leimaa myös Niittykallion aluetta. Naapurissa sijaitsee kulttuurihistoriallisesti merkittävä Osmo Lapon suunnittelema kerros- ja rivitalokokonaisuus, joka tuo Niittykummun 1960-luvun idyllisen tunnelman nykyasukkaan ulottuville.

Niittykalliosta liikkuminen töihin, harrastuksiin tai koulun penkille on sujuvaa, sillä alue sijaitsee Länsiväylän ja Kehä II:n välittömässä läheisyydessä. Puolen kilometrin matka Niittykummun metroasemalle taittuu kävellenkin hetkessä. Jos sinulla on työpalaveri Helsingin keskustassa tai luento Aalto-yliopistolla – olet vartissa perillä.

Päivittäisille ostoksille voi piipahtaa metroaseman yhteydessä sijaitsevaan Niittykummun ostoskeskukseen ja Kauppakeskus Isoon Omenaankin ajaa autolla tai pyörällä muutamassa minuutissa.

Niittykummun ympäristö tarjoaa asukkailleen kattavat ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet mm. läheisissä Matinkylän ja Tapiolan urheilupuistoissa. Haukilahden suunnassa on mukavia lenkkipolkuja, ja reilun parin kilometrin kävelyretken voi suunnata vaikka merenrantaan. Matka sinne kulkee vehreää ja turvallista Gräsanojan kävelyreittiä pitkin. Eikä matka elävän musiikin ja taide elämysten äärelle, esimerkiksi Espoon kulttuurikeskukseen, kestä sekään kuin vartin.