Me Hartelassa pidämme huolta sekä asiakkaistamme että henkilökunnastamme. Turvallisuuskäytänteet vaihtelevat alueen koronatilanteen mukaan. Kohtaamisissa huolehdimme kasvomaskeista, käsihygieniasta sekä turvaetäisyyksistä ja toivomme samaa asiakkailtamme. Ole yhteydessä myyjäämme, mikäli toivot asuntoihin yksityisnäyttöä. Nähdään turvallisissa merkeissä!

Asunto Oy Eurajoen Tähti

Löydä uusi kotisi Eurajoen keskustasta

 

Asunto Oy Eurajoen Tähden asuntoja vain muutama jäljellä.

 

Eurajoen keskustaan, kirjaston viereen sijoittuvan kerrostalon Asunto Oy Eurajoen Tähden kodit ovat nyt muuttovalmiita. 

 

Oletko haaveillut huolettomasta asumisesta rauhallisella alueella, aivan palveluiden läheisyydessä Eurajoen keskustassa? Nyt se on mahdollista. Vuosien jälkeen Eurajoelle on rakentunut asuinkerrostalo, jossa saa vaihtaa lumikolat ja haravat hissilliseen asuintaloon ja helppoon elämään.

 

Asunto Oy Eurajoen Tähti tarjoaa nykyaikaista ja vaivatonta asumista elämän eri tilanteisiin. Neljäkerroksisen talon kodit tarjoavat tiloja hyvälle ja viihtyisälle elämälle. Asunnoissa on lasitetut parvekkeet, ja pihasta on mahdollisuus ostaa erillinen autopaikkaosake. Sisäpihalla sijaitsee viihtyisä ja rauhallinen oma leikkialue. Tontti on vuokratontti. Rakennuksen energialuokka on B.

Hartelan Eurajoen Tähden vaalea keittiö.

Huoletonta elämää uudessa kodissa

 

Asunto Oy Eurajoen Tähti sekä sen autopaikoitusalue on rakennettu Eurajoen Säästöpankin omistamalle tontille. Asuinrakennus sijaitsee Eurajoen kunnan kirkonkylässä osoitteessa Weener-tie 3. Autopaikat ja -katokset sijaitsevat samalla tontilla.

 

Yhtiöllä on yhteensä 25 pihapaikkaa, joista yksi on liikuntaesteisille tarkoitettu autopaikka ja kahdeksan autokatospaikkaa. Paikat myydään erillisinä osakkeina. Lisää vierasautopaikkoja on Weener-tien varressa. Kaikki autopaikat lukuun ottamatta vieraspaikkoja on varustettu lämmityspistorasioilla.

 

Rakennuksen pohjakerroksessa on väestösuoja, ulkoiluvälinevarasto sekä jokaiselle huoneistolle oma irtainsäilökomero. Kolmen talon muodostamalle sisäpihalla on asukkaiden käytössä yhteinen leikki- ja oleskelualue.

Koti palveluiden keskeltä ja lähiluonnon ääreltä

Eurajoen Tähti on keskellä kaikkia kunnan tärkeitä palveluja. Eurajoki on vauras ja hyvinvoiva kunta. Sen asukasluku on kehittynyt positiivisesti viimeisen kymmenen vuoden ajan. Eurajoen vahvuuksia ovat hyvä työtilanne, alhainen veroprosentti, toimivat palvelut sekä turvallinen asuinympäristö. Eurajoella pääsee vapaalle vaivatta: harrastusmahdollisuudet ovat runsaat ja kirjasto sekä keilahalli ovat aivan Tähden vieressä.

Lue lisää alueesta

Taloyhtiön sijainti kartalla

Taloyhtiö lyhyesti

 • Muuttovalmis
 • Valmistunut 3/2020
 • Kerrostalo
 • Weener-tie 3 27100 EURAJOKI
 • 25 kotia
 • 1-4 huonetta
 • 27,5-80,0 m2
Hartelan Eurajoen Tähden vaalea olohuone ja kulku parvekkeelle.

Asunnot

Katso tarkemmat laina- ja maksuehdot

Kuvat ja videot

Hartela Eurajoen Tahti Yhdessa Kuvagalleria 1 Hartela Eurajoen Tähti Luonnoskuva Keittiö Sisustus Hero Hartela Eurajoen Tahti Virtuaalistailattu Olohuone A16 Kuvagalleria 3 Hartela Eurajoen Tahti Kuvagalleria 4 Hartela Eurajoen Tahti Hetki Parvekkeella Kuvagalleria 5 Hartela Eurajoentahti Keittio Kuvagalleria 6 Hartela Eurajoentahti Makuuhuonea Kuvagalleria 7 Hartela Eurajoentahti Makuuhuone Kuvagalleria 8 Hartela Eurajoen Tahti Julkisivu Kuvagalleria 9

KATSO KAIKKI KUVAT

Rakentamisen aikajana

Suunnitteilla

Varattavissa

Myynnissä ja rakenteilla

Muuttovalmis

Meillä kaikilla on oma tyyli – mikä on sinun?

Sinun näköisesti koti

As Oy Eurajoen Tähden asuinhuoneiden lattiat ovat tammilautaparkettia. Pesuhuoneen, saunan ja erillisen wc:n lattiassa on klinkkerilaatta sekä sähköinen lattialämmitys. Asuinhuoneiden, keittiön, eteisen ja vaatehuoneen näkyvät seinäpinnat on maalattu. Keittiössä työpöydän ja yläkaappien välit on laatoitettu. Saunan seinät on paneloitu tervaleppäpaneelilla. Huoneistojen kattopinnat ovat pääosin ruiskutasoitettuja.

 

Tähden vielä vapaana olevat kodit ovat jokainen hieman erilaisia materiaalivalinnoiltaan. Nämä kodit kannattaa kokea paikan päällä. Soita asuntomyyntiimme ja varaa oma esittelyaikasi ja tule ihastumaan valoisiin, kauniisiin keskustakoteihin.

Taloyhtiön ladattavat materiaalit

 • Lataa

  Esite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Asemapiirros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Rakennustapa- ja talotekniikkaselostus (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Kerrospohja 1. kerros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Kerrospohja 2. kerros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Kerrospohja 3. kerros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Kerrospohja 4. kerros (pdf)

  Lataa

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko Asunto Oy Eurajoen Tähdestä?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Muita sinua kiinnostavia taloyhtiöitä

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.