Asunto Oy Eurajoen Tähti

Weener-tie 3 27100 EURAJOKI

Valitse itsellesi kaunein koti

Kotien pitää olla asukkaidensa näköisiä. Eurajoen Tähden tyyliksi on valittu Riemu. Mutta tarjolla ovat lisähinnalla myös muut tyylimaailmat, joista jokainen voi valita omaan silmäänsä ja elämäntilanteeseensa parhaiten sopivat materiaalit.

MUOTO yhdistää selkeitä linjoja ja pelkistetyn modernia tyyliä. Neutraalia väriskaalaa jäsentävät tumman ja vaalean kontrastit. Modernia vaikutelmaa voi vielä korostaa korkeakiiltoisilla, metallisilla tai lasisilla elementeillä.

HAIKU on valintasi, jos pidät yksinkertaisen modernista sisustuksesta, kunhan vaikutelma ei ole liian kylmä ja kontrastinen. Lämpimään taittuvat vaaleat sävyt ja puupinnat ovat Haikun muotokieltä.

RIEMU on vaaleita ja puisia pintoja höystettyinä värikkäillä yksityiskohdilla. Oivallinen valinta, jos yhdistelet iloisesti vastakohtaisiakin asioita: uutta ja vanhaa, värikästä ja neutraalia, kovaa ja pehmeää, klassista ja leikkisää.

VILLAn New England -vaikutteiseen tyyliin kuuluvat mm. kalusteiden profiiliovet sekä klassiset laatoitukset. Vaikka Villa on tyyleistä dekoratiivisin, on kokonaisuus haluttu säilyttää selkeänä.

Huolella kestävistä ja laadukkaista materiaaleista kootut tyylit toimivat apunasi, kun suunnittelet ja sisustat tulevaa kotiasi. Hartelassa autamme mielellämme sinua uuden kotisi materiaalien valinnassa.