Asunto Oy Eurajoen Tähti

Weener-tie 3 27100 EURAJOKI

Asuntoesittely 04.06.2020 klo 15:00-17:00

Tervetuloa asuntoesittelyyn As Oy Eurajoen Tähden kaikkiin myymättömiin asuntoihin osoitteeseen Weener-tie 3 Eurajoki. Varaa aika etukäteen p. 0800 97400 tai paikan päällä.

Valmiita, uusia koteja Eurajoen Tähdessä

Muuta vaikka heti

TÄHTI ON VALMISTUNUT!

Eurajoen keskustaan, kirjaston viereen sijoittuva kerrostalokohde Eurajoen Tähti on valmistunut. SOITA JA SOVI HENKILÖKOHTAINEN ESITTELYAIKASI.

Oletko haaveillut huolettomasta asumisesta rauhallisella alueella, aivan palveluiden läheisyydessä Eurajoen keskustassa? Nyt se on mahdollista. Vuosien jälkeen Eurajoelle on rakentunut asuinkerrostalo, jossa saa vaihtaa lumikolat ja haravat hissilliseen asuintaloon ja helppoon elämään.

As Oy Eurajoen Tähti tarjoaa nykyaikaista ja vaivatonta asumista elämän eri tilanteisiin. Neljäkerroksisessa kerrostalossa on tarjolla monenlaisia asuntokokoja. Kompaktit yksiöt, näppärät kaksiot ja kolmiot sekä viihtyisät neliöt tarjoavat tiloja hyvälle ja viihtyisälle elämälle. Asunnoissa on lasitetut parvekkeet, yhdessä jopa oma terassi, ja pihasta on mahdollisuus ostaa erillinen autopaikkaosake. Sisäpihalla sijaitsee viihtyisä ja rauhallinen oma leikkialue. Tontti on vuokratontti. Rakennuksen energialuokka on B.

OTA YHTEYTTÄ JA VARAA OMA ESITTELYAIKASI.

HARTELAN ASUNTOESITTELYT JA ASIAKASTAPAAMISET

Autamme omalta osaltamme Hartelassa pienentämään tartuntariskiä koronavirus-epidemian vuoksi ja suosimme toistaiseksi etukäteen varattuja näyttöaikoja . Palvelemme teitä mielellään myös henkilökohtaisesti. Olethan yhteydessä myyjään ja sovit oman ajankohtasi asuntoesittelylle.

Henkilökohtaiset tapaamiset esimerkiksi asuntomyyjän ja asiakaspalveluinsinöörin kanssa järjestetään yhä normaaliin tapaan, mutta pystymme järjestämään tapaamiset ja esimerkiksi kaupanteon myös sähköisenä. Ota yhteyttä ja keskustellaan sinulle sopivin tapa hoitaa asuntoasiasi.

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja