Asunto Oy Eurajoen Tähti

Weener-tie 3 27100 EURAJOKI

Koti palveluiden keskeltä

Eurajoen keskustaan, kirjaston vierelle, on rakentunut uusi asunto-osakeyhtiö: As Oy Eurajoen Tähti. Tähti on neljäkerroksinen asuinkerrostalo, jonka sisäpihalla sijaitsee suojaisa ja viihtyisä leikki- ja oleskelupiha. Eurajoen Tähti on keskellä kaikkia kunnan tärkeitä palveluja.

Eurajoki on vauras ja hyvinvoiva kunta. Sen asukasluku on kehittynyt positiivisesti viimeisen kymmenen vuoden ajan. Eurajoen vahvuuksia ovat hyvä työtilanne, alhainen veroprosentti, toimivat palvelut sekä turvallinen asuinympäristö.

Eurajoelta on hyvät kulkuyhteydet muualle Länsi-Suomeen. Rauma on vain 15 kilometrin päässä ja 8-tietä pitkin pääsee puolessa tunnissa Poriin tai 1,5 tunnissa Turkuun.

Eurajoella pääsee vapaalle vaivatta: harrastusmahdollisuudet ovat runsaat ja kirjasto sekä keilahalli ovat aivan Tähden vieressä. Myös muut kuntakeskuksen palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Kaupat ja apteekki sijaitsevat alle puolen kilometrin päässä. Kunnanvirasto, koulukeskus ja päiväkoti ovat melkeinpä Tähden takapihalla.