Asunto Oy Eurajoen Tähti

Weener-tie 3 27100 EURAJOKI

Asuntoesittely 01.03.2020 klo 12:30-13:00

Tervetuloa asuntoesittelyyn As Oy Eurajoen Tähden kalustettuun malliasuntoon, osoitteeseen Weener-tie 3, Eurajoki.

Rakentaminen on käynnissä. Maaliskuussa valmistuu uusia kerrostalokoteja Eurajoen keskustaan.

Osta uusi kotisi nyt!

Eurajoen keskustaan, kirjaston viereen sijoittuva kerrostalokohde Eurajoen Tähti on rakenteilla. Kohde valmistuu maaliskuussa 2020 ja Tähdessä on nyt valmistunut kalustettu malliasunto, johon kannattaa tulla ihastumaan paikan päälle. Malliasunto on 80,0 neliöinen asunto A1, jossa on 4h+kt+khh+s.

Oletko haaveillut huolettomasta asumisesta rauhallisella alueella, aivan palveluiden läheisyydessä Eurajoen keskustassa? Nyt se on mahdollista. Vuosien jälkeen Eurajoella on rakenteilla asuinkerrostalo, jossa saa vaihtaa lumikolat ja haravat hissilliseen asuintaloon.

As Oy Eurajoen Tähti tarjoaa nykyaikaista ja vaivatonta asumista elämän eri tilanteisiin.Neljäkerroksisessa kerrostalossa on tarjolla on monenlaisia asuntokokoja. Kompaktit yksiöt, näppärät kaksiot ja kolmiot sekä viihtyisät neliöt tarjoavat tiloja hyvälle ja helpolle elämälle. Asunnoissa on lasitettu parveke, yhdessä jopa oma terassi, ja pihasta on mahdollisuus ostaa erillinen autopaikkaosake. Sisäpihalla sijaitsee viihtyisä ja rauhallinen oma leikkialue. Tontti on vuokratontti. Rakennuksen energialuokka on B.

OTA YHTEYTTÄ JA VARAA OMA ESITTELYAIKASI.

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja