Asunto Oy Painiitynmäki Espoo

Tervetuloa keskustelemaan asuntoasioista kanssamme

Olemme avanneet Kauppakeskus Triplaan, Pasilaan, esittelypisteen, jonne olet tervetullut keskustelemaan asuntoasioista kanssamme. Olemme paikalla maanantaista 18.9. torstaihin 5.10. arkisin klo 10-17 ja viikonloppuisin klo 10-15. Pisteemme sijaitsee 1. kerroksessa, K-Supermarketin edessä.

Viimeisen kodin ostajalle autopaikka kaupan päälle!

Tarjoamme viimeisen muuttovalmiin kodin ostajalle merkittävän edun, autopaikan kaupan päälle (arvo 14.500€). Etu on voimassa syyskuun 2023 loppuun.

Kysy lisää Asuntomyynnistämme

Tilaa elämälle puiston laidalla

Painiityn koilliskulmaan on valmistunut uusi 30 asunnon puuverhoiltu rivitaloyhtiö, Asunto Oy Painiitynmäki Espoo. Korkeiden harjakattojen alle on rakentunut kaksikerroksisia avaria asuntoja, joiden yläkerrassa on normaalia korkeampi huonekorkeus.  Kaikissa Painiitynmäen asunnoissa on lasitettu parveke ja terassi, oma sauna ja piha, laadukas Puustellin keittiö, lattialämmitys, isot ikkunat ja runsaasti säilytystilaa.

 

Asunto Oy Painiitynmäki Espoo on viimeinen Kanttiinitielle noussut kohde ja myös viimeinen meidän rakentamamme taloyhtiö Painiityssä. Sen asukkaat pääsevät nauttimaan valmiista alueesta, jonka hyvät yhteydet, upeat ulkoilualueet ja lukuisat leikkipuistot kutsuvat asettumaan puiston laidalle.

 

 

Enää yksi vapaa koti

Painiitynmäestä löydät enää yhden vapaan kodin; F19 – 5h+kt+s, 97 m2. Asunto on paritalon puolikas, eli sijaitsee rakennuksen toisessa päädyssä. Kodin ikkunat avautuvat kolmeen eri ilmansuuntaan. Oleskelutilat, lasitettu terassi, oma piha ja yläkerran parveke avautuvat etelään.
Perheen peseytymisen ruuhkaa helpottaa kodin kaksi kylpyhuonetta.
Kodissa on mukavasti säilytystilaa kaapistoissa sekä kahdessa vaatehuoneessa. Sisäänkäynnin yhteydessä on lisäksi oma ulkovarasto ja piharakennuksessa lämmin asuntokohtainen varastotila.


Vapaana on kaksi autokatospaikkaa, joista toisessa on sähköauton latauspiste.

 

Tervetuloa tutustumaan tähän tyylikkääseen kotiin. Muuttamaan pääset vaikka heti. Tule mukaan esittelyyn tai sovi Asuntomyynnistämme oma aikasi tutustumiselle.

Rakentamisen aikajana

Suunnitteilla

Varattavissa

Myynnissä ja rakenteilla

Muuttovalmis

Hartelan rakentaman Painiitynmäki Espoon rivitalokodin skandinaavisesti sisustettu olohuone ja keittiö.

Laatua ja elämänlaatua Painiitynmäessä

Aiemmista Painiityn kohteista hioutunut suunnittelu ja asukkaiden toiveet näkyvät Asunto Oy Painiitynmäki Espoon kotien yksityiskohdissa: avarassa alakerrassa, Puustellin keittiössä ja isoissa ikkunoissa. Toive avarasta alakerrasta näkyy Painiitynmäen asunnoissa siten, että tyylikäs keittiökokonaisuus on tuotu luontevaksi osaksi olohuonetta, jotta perheen yhteiselle oleskelulle on mahdollisimman paljon tilaa. Kaikki talot taas on sijoitettu tontille niin, että jokaisen asunnon olohuone, parveke ja lasitettu terassi avautuvat etelään. Se tarkoittaa, että valo löytää isoista ikkunoista sisälle vuoden jokaisena päivänä.

 

Kaikissa Painiitynmäen asunnoissa on oma sauna sekä säilytystilaa löytyy runsaasti, niin sisätiloissa kuin ulkovarastossa. Asuntojen sekä parvekkeet että terassit on lasitettu. Ne ovat kuin viherhuoneita, joissa on miellyttävää oleskella jo aikaisin keväällä. Asumisen viihtyisyyttä täydentää kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys.

 

Asunto Oy Painiitynmäki Espoon piha-alue on kylämäinen. Autopaikat on keskitetty tontin reunalle, joten pihaan jää tilaa kiemurteleville poluille ja yhteisille marjapensaille. Puutarha-arkkitehtuuri ei ole kaavoihin kangistunutta, vaan pihalla kasvaa marjapensaiden lisäksi mansikoita ja niittykukkia. Pihassa on oma leikkialue lapsille ja oleskelualue, jonka ääressä voi istuskella.

 

Autopaikat

Painiitynmäellä on 20 erillisinä osakkeina myytävää autokatospaikkaa ja 14 erillisinä osakkeina myytävää autopihapaikkaa. Osalla katospaikoista voi ladata sähköautoa. Lisäksi Painiitynmäen välittömään hallintaan jää yksi autopaikka, joka on tarkoitettu liikuntaesteisille.

 

Kylä on valmis

”Täältä pääsee nopeasti liikkeelle, mutta voi myös vetäytyä omaan rauhaan ja olla luonnossa. Rakentaminen ei ole vähentänyt alueen puistomaisuutta ja viihtyvyyttä. Painiitty on varmasti sellainen alue, jota moni hakee”. Artikkelista löydät lisää asukkaiden kokemuksista Painiityssä.

Luonnoskuva

Painiitty on kylä keskellä kaupunkia

Espoon Painiitty on viihtyisä alue luonnon ja palveluiden lähellä. Alueella on suojaisia pihoja, puuverhoiltuja pienkerrostaloja, rivitaloja ja ihmisiä, jotka arvostavat luonnonrauhaa, turvallisuutta ja sitä, että kaikki tärkeä on lähellä.

Lue lisää alueesta

Taloyhtiön sijainti kartalla

Taloyhtiö lyhyesti

 • Muuttovalmis
 • Valmistunut 1/2023
 • Rivitalo
 • Kanttiinitie 3 02680 Espoo
 • Valinnainen vuokratontti
 • 30 kotia, joista vapaana 1
 • 3-5 huonetta
 • 79,5-97,5 m2

Asunnot

Katso tarkemmat laina- ja maksuehdot

Kuvat ja videot

Valokuva ulkoa talon F19 sisäänkäynnin puolelta Näkymä sisäänkäynnin puolelta
Valokuva talon F19 takapihan puolelta Näkymä takapihan puolelta
Luonnoskuva Painiitynmäki Espoon rivitalon asunnosta sivusuunnassa Luonnoskuva
Hartelan rakentama pientaloalue Espoon Painiityssä. Luonnoskuva
Hartelan rakentaman Painiitynmäki Espoon rivitalokodin skandinaavisesti sisustettu keittiö. Asunto F19
Hartelan rakentaman Painiitynmäki Espoon rivitalokodin skandinaavisesti sisustettu keittiö. Asunto F19
Hartelan rakentaman Painiitynmäki Espoon rivitalokodin skandinaavisesti sisustettu olohuone. Asunto F19
Hartelan rakentaman Painiitynmäki Espoon rivitalokodin lasitettu terassi kalusteineen. Asunto F19
Hartelan rakentaman Painiitynmäki Espoon rivitalokodin skandinaavisesti makuuhuone. Asunto F19 MH1
Valokuva Espoon Painiitynalueelta Painiitynmäki taloyhtiön yläpuolelta Ilmakuva Painiitynmäen taloyhtiöstä

KATSO KAIKKI KUVAT

Meillä kaikilla on oma tyyli – mikä on sinun?

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Painiitynmäki Espoon kodit ovat muuttovalmiita! Asuntojen sisämateriaalit on valittu mahdollisimman moneen eri sisustustyyliin sopivaksi, jolloin sinun on helppo viimeistellä koti oman tyylisi mukaiseksi.

 

Tule tutustumaan sinua kiinnostavaan asuntoon ja fiilistele miten asunnon materiaalit sopisi sinun tyyliisi. Kysy lisää ja sovi itsellesi esittelyaika asuntomyynti.helsinki@hartela.fi tai 0800 93 200 (maksuton).

Painiitynmäki Espoon sisustus

Hartela Interiorin sisustus auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoittaa makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Lue lisää sisustuksesta

Taloyhtiön ladattavat materiaalit

 • Lataa

  Esite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Asemapiirros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Julkisivut (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Kerrospohjat (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Rakennustapa Ja talotekniikkaselostus (pdf)

  Lataa

Vihreiden valintojen Painiitynmäki Espoo

Espoon Painiitynmäestä löydät ratkaisut, jotka tukevat ekologisempaa asumista

Vihreämpien ja ekologisten valintojen tekeminen on nyt kenties tärkeämpää kuin koskaan ennen. Haluamme osallistua näiden valintojen tekemiseen ja täten mahdollistaa kestävämmän asumisen puitteet. Asunto Oy Painiitynmäki Espoosta löytyykin useita ratkaisuja, jotka tukevat ekologista asumista. Alue ja taloyhtiö antavat hyvät mahdollisuudet myös omien ekologisten valintojen tekemiseen.

LÄMPÖÄ UUSITUVISTA ENERGIALÄHTEISTÄ

Lämmitysmuotona Espoon Painiitynmäessä on kaukolämpö. Fortum ja Espoon kaupunki ovat sitoutuneet siihen, että 2020-luvun aikana Espoon kaukolämpö siirrytään tuottamaan hiilineutraalisti. Taloyhtiöön rakennetaan aurinkosähköjärjestelmä, jonka 24 paneelia sijoitetaan irtaimistovaraston katolle. Tuotettu sähkö käytetään yhtiön yhteisiin tarpeisiin.

VIHREÄ SÄHKÖ

Painiitynmäen työmaalla on käytetty uusiutuvaa, vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. Teemme vihreän sähkösopimuksen myös kiinteistösähkön osalta.

ENERGIATEHOKAS ILMANVAIHTO

Huoneistokohtaiset ilmanvaihtolaitteet mahdollistavat korkeatasoisen lämmöntalteenoton ja energiatehokkuuden.

SUIHKUT

Suihkujen virtaaman voi vaihtaa ekoasentoon, mikä helpottaa vedenkulutuksen hillitsemistä.

VALAISTUS

Yleisten tilojen ja asuntojen valaistus on toteutettu energiatehokkailla LED-valaisimilla.

SÄHKÖAUTON LATAUSPISTEET

Sähköauton latauspisteet rakennetaan 15 autopaikkaan. Viiteen paikkaan tulee keskinopea latauspiste ja kymmeneen hidas. Muihin autopaikkoihin tulee varaus keskinopean latauspisteen asentamiseksi myöhemmin.

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko Asunto Oy Painiitynmäki Espoosta?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Muita sinua kiinnostavia taloyhtiöitä

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.