Espoon Kehrän sisustus

Meillä kaikilla on oma tyyli - mikä on sinun?

 

Espoon Kehrän kodit ovat muuttovalmiita! Asuntojen sisämateriaalit on valittu mahdollisimman moneen eri sisustustyyliin sopivaksi, jolloin sinun on helppo viimeistellä koti oman tyylisi mukaiseksi.

 

Tule tutustumaan sinua kiinnostavaan asuntoon ja fiilistele miten asunnon materiaalit sopisi sinun tyyliisi. Kysy lisää ja sovi itsellesi esittelyaika asuntoon asuntomyynti.helsinki@hartela.fi tai 0800 93 200 (maksuton).

Esimerkkejä Espoon Kehrän asuntojen varustelusta

 

Kiintokalusteet – Espoon Kehrän keittiö- ja komerokalusteet on toimittanut kotimainen Puustelli. Eteisen kalusteet on toteutettu tilaa säästävillä ja avartavilla peililiukuovikomeroilla.

 

Kodinkoneet - Siemens on toimittanut kodinkoneet Espoon Kehrään.

Asunnot on varustettu valkoisilla tai teräksisillä energiaa säästävillä astianpesukoneilla, ja kylmälaitteilla, sekä valkoisella tai mustalla tilavalla kiertoilma-kalusteuunilla. Keraaminen musta keittotaso on upotettu työtasoon. Kodinkonevalikoiman laitteet ovat energiatehokkuudeltaan vähintään A-luokkaa.

 

Pesutilat – Espoon Kehrän pesutilojen seinät on laatoitettu kotimaisen Laattapisteen keraamisilla laatoilla. Lattiat on pinnoitettu seinien sävyyn sointuvilla kivimäisillä pienemmillä laatoilla. Pesutilojen kalusteet on toimittanut Pohjolan johtava kalustevalmistaja Svedbergs, jonka mallistossa yhdistyy kalusteiden trendikkyys, toimivuus ja pitkä takuu.

 

Valaisimet – Lähes kaikki asuntojen kiinteät valolähteet ovat aikaa kestäviä ja energiaa säästäviä LED-valaisimia. Eteisten, pesutilojen ja keittiöiden madallettuihin kattoihin on asennettu upotettavat valaisimet, keittiön työtasoa valaisee linjakas LED-nauha ja liesikupu, ja myös pesutilojen peilikaapit ja valopeilit toimivat LED-valaisimin.

 

Parvekkeet – Kaikki Espoon Kehrän parvekkeet ovat kirkkaalla lasilla lasitettuja ja lattiapinnaksi parvekkeille on asennettu pehmeä harmaa parvekematto. Parvekelasitukset on tehty valmistajan vakioratkaisulla ja ne ovat pääosin avattavissa. Huomioithan kuitenkin, että lasitettu tila on suunniteltu tuulettuvaksi, jolloin se ei ole vesi- eikä lumitiivis.

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.